Ako zistiť približnú hodnotu auta Volvo z roku 2010?
ahojte, kde zistim aka je priblizna hodnota auta Volvo rok vyroby 2010, najazdene 85 000km ( vela sa s nim posledne roku nezajdizlo, auto je v dobromn stave, kazdy rok robeny servis samozrejme ) , je niekde daco na nete, nejaka matrica vypoctu?
dakujem za rady
Ved popozeraj bazar s takymi autami, kolko sa pohybuju ceny
@klarissa25 Praveze tam su ceny fakt rozne. od 2500 - cez 5000 euro...:/
Model a motorizacia?Poslem ti cenu
Model a motorizacia?Poslem ti cenu
@tundra diesel. ja uplne presne udaje nemam, ma to mamina.
@anonym_autor objem valcov a prevodovka?
Celkom zriedkave auto.Ak je v dobrom stave,ma servisnu historiu a celkovy stav je velmi dobry,skusil by som cenu okolo 6000€.
Uplne top stav,pisu az 8k.V tabulkach,ktore mam,tento model ani nie je...
@tundra ano je v top stave nakolko sa nam nom nejazdilo ioba prve roky, ako dosla korona, malo. servisne kazdy rok robene samozrejme. preto tak nizky pocet km. ano tiez ako ty, som pocitala okolo 5000-6000 no uvidime. je to nie automat, to cenu znizuje. co sa tyka specifickych parametrov, ktomu udaj nemam. tento model sa uz nevyraba. nie je to kombi, je to ta nomralna verzia. za 2012 sa podarilo dostat 8 000. tiez cca 80 000km. tak je to o radu vyssia trieda, tak mi pride 6000 tvoj odhad spravny.no uvidime, nenechame sa odpinkat. dakujem ti za orientacnu sumu.
nove od 2017 idu od 25 000 to je ina kava. toto uz je starina model. tak vela necakam no uvidime, najradsej by sme nepredavali ale aktualne nema kto jazdit na nom. a je to cele komplikovane. dakujem ti za pomoc
6000 by som skúsila a klesnúť na dohode max na 5
ja mám r2013 najazdené malo 180 000 keď som ho kúpila 1,6 motor a manuál. 4000 s tým že ešte 2800 sme do neho vrazili: opravu, servis, brzdy, servis pred STK + ešte klímu budem dávať robiť.
momentálne ho budem mať 2.rok a najazdené už má 200 000km a ide v pohode celkom.
6000 by som skúsila a klesnúť na dohode max na 5
ja mám r2013 najazdené malo 180 000 keď som ho kúpila 1,6 motor a manuál. 4000 s tým že ešte 2800 sme do neho vrazili: opravu, servis, brzdy, servis pred STK + ešte klímu budem dávať robiť.
momentálne ho budem mať 2.rok a najazdené už má 200 000km a ide v pohode celkom.
@bavlnka92 uvidime dakujem.
toto ma 85 000 to mavaju vacsinou auta po 3-4-5 rokov a nie po 15 rokoch..to by malo cenu drzat troska nie? sevrisny stav ok nakolko kazdy rok, aj napriek nejazdeniu sa platili nemale peniaze za servis..
@tundra ano je v top stave nakolko sa nam nom nejazdilo ioba prve roky, ako dosla korona, malo. servisne kazdy rok robene samozrejme. preto tak nizky pocet km. ano tiez ako ty, som pocitala okolo 5000-6000 no uvidime. je to nie automat, to cenu znizuje. co sa tyka specifickych parametrov, ktomu udaj nemam. tento model sa uz nevyraba. nie je to kombi, je to ta nomralna verzia. za 2012 sa podarilo dostat 8 000. tiez cca 80 000km. tak je to o radu vyssia trieda, tak mi pride 6000 tvoj odhad spravny.no uvidime, nenechame sa odpinkat. dakujem ti za orientacnu sumu.
nove od 2017 idu od 25 000 to je ina kava. toto uz je starina model. tak vela necakam no uvidime, najradsej by sme nepredavali ale aktualne nema kto jazdit na nom. a je to cele komplikovane. dakujem ti za pomoc
@anonym_autor fanusik znacky volvo sa potesi.
Nie je vela aut s takym malym najazdom km.
Tym,ze to je celkom zriedkavy model,bude trvat predaj mozno dlhsie,ale urcite sa preda.
Drzim palce🍀
@anonym_autor fanusik znacky volvo sa potesi.
Nie je vela aut s takym malym najazdom km.
Tym,ze to je celkom zriedkavy model,bude trvat predaj mozno dlhsie,ale urcite sa preda.
Drzim palce🍀
@tundra dakujem,nam je tazko je to predaj po zosnulom. najradsej by sme si vsetko nechali, ale to sa neda :(

Ved popozeraj bazar s takymi autami, kolko sa pohybuju ceny