Ako zladiť šaty?
Teraz ich bude mat na oslavu a mozno aj na svadbu ,mam v zaruke este zlate pancuchy
@maya261 a vrch spodok?kedze moc teplo nebude a body uz nenosime plienky nemame
nešla by som do červených topánok, dala by som biele pančušky, biele bolerko a zlaté topánky
@natalia1985
Aha, tak to mi nenapadlo. Zavisi od toho ako dlho bude vonku, ci len do auta a dovnutra. Na spodok urcite pancuchy. Skus tie zlate co si spominala. Neviem si predstavit ako to bude spolu vyzerat. Ale ked das cervene topanocky, tak navrch nejaky cerveny svetrik a bundicka je jedno aka bude, tu da dole.
milujem červené doplnky, takže kľudne by som si zobrala červené topánočky a niečo červené do vlasov - kvietok, čelenku + malú červenú kabelku a nenápadné náušničky (asi zlaté napichovačky). pančuchy skôr klasické telové.
@natalia1985
Toto ja moc nemusim 😕 radsej obycajne telove. ale je to na tebe 😊 kolko ma vlastne mala paradnica?
Ja by som dala tie cierne pancuchy, cervene topanocky a cervene bolero alebo kardigan, cervena kabelka. Bude krasna princezna😊
@maya261 za dva tyzdnr bude mat 3 roky a ine saty nechce dama ,taka mala a uz si vybera 😂
@mathias23072014 ak to znie dobre okrem kabelky tu by ona skor zahodila alebo stratila
Uvidis co najdes v obchode, ked nie s cervenou zlad to so zlatymi pancuchami a ciernymi topanockami, alebo naopak cierne pancuchy a zlate topanky, a k tomu zlate bolero alebo kardigan. Uvidis co zozenies v obchodoch.
@natalia1985 no prosim 😀 zeny 😛
Tak nech sa poteší malinka a dobre zabavi 😉 to je dolezite
Tie čierne pančuchy by som nedávala, sú so striebornou niťou, to by sa už moc bilo s tou zlatou na šatách... Plus to už by asi bola na také malé dieťa moc čierna. Akurát balerínky čierne.
Šla by som asi len do čierno-zlatej kombinácie, k tomu sa ťažko pridáva iná farba, keďže tam máš už tie hviezdičky na šatách. Videla som kombináciu bielo-zlato-čierna, ale len tak tam hodiť bielu - to by moc kričalo v tomto prípade. Skús zohnať nejaké bolerko alebo nejaký svetrík, zlaté.
Niečo takéto: https://www.modrykonik.sk/market/detske-mikiny-...
Alebo toto: https://www.modrykonik.sk/market/detske-mikiny-...
Píše, že trblietky sú zlaté, tak snáď.. ale to by asi bola moc tmavá už - na môj vkus. Jedine nejakou zlatou čelenkou do vláskov doladiť.
@natalia1985 Ja by som dala biele pančušky a čierne balerínky. Tie zlatom pretkávané pančuchy z toho spravia gýč.
@natalia1985 k tým šatočkám by som dala tie zlaté pančusky a k tomu nejaké čierne lodičky alebo potom telové silonky a zlaté nejaké výrazné lodičky. Pekný účes, nejaké sačko na vrch a je to zladené
@katrinka8 😅 booože blbá som, to mi ani nedoplo na tej fotke mi to prišli normálne šaty pre dospelú ženu :D :D

na aku prilezitost?