Ako zvládať nevkusné letné módne trendy?
Vy, čo ste esteticky založení, ako to dávate v týchto teplách, keď sa odhaľuje to, čo by malo zostať skryté?
Bosé nohy šmatlajúce v špinavých šľapkách, zhrubnuté plesnivé nechty, celulitídne obrovské stehná v legínových kraťasoch, holé zadky do polovice pred očami v reštaurácii keď jete, prsia na kolenách bez podprsenky pod šatami, tučné bruchá v cropp topoch, hnusné čarbanicové tetovania, piercingy v pupku čo zas asi prišli do módy, akési prapodivné zapletené copy s nejakým umelým vláknom ( to má byť pekné?), proste všetky tie nechutné veci čo ľudia ukazujú v lete.
Mam rada eleganciu, úroveň, je pre mňa absurdné keď príde niekto na pracovné stretnutie a vyzerá ako by práve šiel z kúpaliska.
Vnímate to niekto tiež takto?
Hm, mňa je nič do toho čo má kto na sebe. Ľudia chodia kadejak dogabaní, ich starosť. Úroveň dress codu upadla, ale nepomôžeš si😉.
@elanor o tomto to nie je. Nikto nie je dokonaly, ide o nejaku estetiku, krasu, uroven.
Naco vsetko ukazovat?
Ci to uz akoze neexistuje? Kazdy chce byt tou horsou verziou sameho seba? Vzdy som si myslela ze prave naopak...
Možno o tebe by sme si pomysleli to isté, že nemáš štýl, vkus.Možno ty sa obliekaš jak stará baba.
@doriiis a ako sudim? Len vyjadrujem, ze je toho na mna vela, robim s ludmi. Ja rozumiem ze niekto nema idealnu postavu, ale urcite sa radsej pozriem na pekne saty, ako ked pride dotycny polonahy.
Alebo chlpati chlapi bez triciek predierajuci sa davom 🤦
kazdy chodi tak ako sa jemu paci, to ze tebe to prave nelahodi, ale nieje problem cudzich ludi, iba tvoj.
A bolo by velmi zaujimave pocut nazory na tvoju osobu, tvoje obliekanie atd. Mozno aj o tebe si ini myslia to, co ty o nich. Mozno by si bola velmi prekvapena, ze nie si az taka vkusna, elegantna a neviem aka, ako si o sebe myslis. Lebo niekto iny by to proste videl inak.
@elanor nerozumies, nevadi.
Vobec mi nejde o to, aby si o mne mysleli ze som vkusna atd.
Uplne zle to otacas. Asi chodis polonaha na urady a v slapkach do divadla a.este si myslis ze si stylova.
Znies ako povrchna namyslená zenska, už ti to aj niekto realne povedal? Pokial si dá zena namiesto minisukne "širší opasok" pomyslím si svoje ale zvyšok? Pri testoch tínedžerka v kostoloch som priam nasrana ! Ale vieš prečo? Lebo si dodržiavajú zdravie - ešte majú v ruke sakel z mekača.
Ale ta co ma trebars stvrdnute päty, celulitídu a doma zrebars postihnuté dieťa- to si ma dat na seba vrecevci rovno ostat doma aby si náhodou nechytila rakovinu oci?
Prestahuj sa na Floridu, tam sú všetci krásny, stihl
@svetlonos povrchna namyslena zenska je ta, co ukazuje skoro vsetko, nie? Mysli si, ze jej holy zadok kazdeho zaujima, pritom je len nechutna.
ja aj chápem čo si myslíš . Ja som napríklad dosť konzervatívna , chodím pomerne často v biznis móde , sukne po kolená , blúzky , konzervatívne topy , lodičky na stredne vysokom opätku . Som viac zakrytá ako odokrytá ale zas o druhých si nemyslím naozaj nič. Jediné čo mi asi vadí sú ženy bez podprsenky a s bradvkami na pupku , chlpaté podpažie v lete .
Autorka aj pracujem s ľuďmi a preto viem,že ľudia ktorí takto odsudzujúco súdia všetko okolo seba sú ti najviac smutní a škaredi vo vnútri.Skus nad tým porozmyslat
pomyslim si svoje a pozeram inde....teraz si ludia oblecu ci neoblecu fakt hocico, ja s tym nic neurobim, len nase deti mozem naucit aby slepo nenasledovali modu, ale aj premyslali...to je max, co mozem urobit...prijmi to a budes mat vacsi pokoj v dusi...
vytrcajuce polky zadku pri obede a piercing v pupku mi neprekazaju, nosim kapesnik, takze slinku si utriem ked treba 😁
No a ten zvysok ako pretekajuce faldy, gravitacna pritazlivost na poprsie, deformacie od obuvy a doplnanie vypelichanej hlavy silonom ma nejako nerozrusuju, pokial to nevadi ich majitelom a nemaju pocit, ze su vynimocni iba vyzorom, je to fakt ich vec.
Skor ma dokaze zarazit, ked niekto nedodrziava dresscode tam, kde sa to ma - cisty jasny priklad je Zelensky - seriozny prezident ineho statu by mu nemal podat ani ruku, nieto s nim komunikovat, ked chodi v trickach a maskacoch na zasadnutia a nie slusne obleceny ako vravi slusnost a cela rada predpisov v kazdom state.
ja mam rada pekne veci a myslim si ze som dost zatazena na estetiku ale som aj strasne nevsimava. ja ani len netusim co mali dnes na sebe kolegovia a to spolu sedime v kancli. viem o com sme sa bavili ale toto nie. proste si nevsimam a je to super. netrapi ma potom nic z toho co pises.
Že ty vyzeráš tak, ako tí ľudia, ktorých popisuješ a nepáčia sa ti oreto, že ty sama tak vyzeráš a máš komplexy sama zo seba a čuduješ sa, že tí ludia nemajú problém ukázať svoje ,,podlá teba škaredé telo" , za ktoré sa ty hanbíš?
Si mi pripomenula zazvorku, ktorá tu svojho času riešila výzor a obliekanie žien lebo ona bola ako chlap a všetky iné ženy boli vulgárne a pomaly šlapky. Úprimne nemám tak nudný život, žw by som mala potrebu v hlave a na internete riešiť to, čo ma kto oblečené. Keď sa mi niečo nepáči, tak si pomyslím svoje a idem ďalej a o pár minút si nato ani nespomeniem.
Ale veď čo to teba trápi, že niekomu vidno pol zadku.
Po nej budú všetci húkať nie po tebe.
Ja teraz tiež vyzerám v elastických cyklo kraťasoch jak keby som malá veľký špek a pritom som tehotná, neviem s tým nič spraviť, v polovičných plavkách mám brucho.
A teraz akože čo sa mám zato hanbiť lebo niekto by to považoval za nevkusné?
Je mi to jedno.Sama dobre viem, že som športovkyňa a, že ten pupek bude už len väčší a hej natiahnem si aj legíny na seba.
Nejde tu náhodou o žiarlivosť? Aby sa tvoj "zákonitý" nepozeral po holých zadkoch....kozách bez podprenky a tak podobne? Každý nech nosí, čo chce...Ale, žeby som v mojom veku a pri tej príšernej gravitácii vyšla von bez podprsenky, si teda neviem ani predstaviť (75/D)
Áno, súhlasím, aj ja som estét a mám rada, keď veci ladia a lahodia oku. Ale (!) s tým, čo si tu menovala, je niekedy ťažké zápasiť a v prvom rade má byť človek spokojný sám so sebou. Ak niekomu nevadí pleseň na nechtoch, či popraskané päty, je to jeho vec. Áno, nevyzerá to pekne, no na druhej strane čo? má v tejto horúčave nosiť ponožky a botasky? nech tá pleseň prekvitá? vieš ty, či si to doma nelieči? aj tá celulitída. No čo s ňou? moja dcéra má 17, je štíhla, chodí behať, bicyklovať, doma cvičí s Kardošovou a napriek tomu ju má. A čo? má preto chodiť naobliekaná, nech sa v tom teple uvarí? nie každý je taký dokonalý, ako ty (či tvoje predstavy o iných)..
Nech si každý žije ako chce.
A vieš čo by bolo super?
Byť k sebe viac tolerantní a nesúdiť iných pre blbosti.
Nikdy nevieš, s čím bojujú a čo ich trápi...
Tak nebuď povrchná a nesúď ľudí podľa obalu 😉
Neurobíš s tým nič...bohužiaľ. S touto témou tu dobre nepochodíš, lebo v tom čo si napísala sa kde-kto nájde a akurát sa len naserie a dostaneš to vyžrať. 😉 Aj keď človek nemá tip top postavu, dá sa obliecť tak, aby to bolo lichotivé na pohľad. A aj obuv sa dá zvoliť adekvátne tomu, v akom stave mám päty a nechty na nohách. 😀 Ono je to celé len o danom človeku. Pomysli si svoje a nerieš, nevyriešiš.
Ži a nechaj žiť! .. čo sa staráš do druhých ? Nech si každý robí so sebou, čo len chce, aj tak mi s tým nič nespravíme✌️✌️ každý nech sa hladí na seba, ty tiež niesi dokonalá.... alebo si až moc so seba frustrovana?
@elanor preco sa hned urazas? Ona hovori o elegancii a slusnosti, co je na tom zle?

no ukaz ty fotku, ci si ty prave bohyna Afrodita, alebo aspon ako Trojska Helena...
lebo ak nie, velmi by som nepustila na tvoom mieste pusu na spacir, resp. prsty po klavesnici nedrala, v tomto pripade...