Ako zvládnuť agresívnych vodičov na cestách?
Som opatrná vodička, dodržujem predpisy. Najazdila som asi 100 000 km bez nehody. Ale stále sa stretávam s väčšou agresivitou na cestách alebo ako to nazvať. Že ľudia vytrubujú alebo robia naschvál aj ak nič neporušujem. Napríklad v sobotu, odbočila som z vedľajšej a chcela zaparkovať pri stanici tak som asi pol minúty išla 35 namiesto 50. Tá cesta-jednosmerka o chvíľu končila takže dodávka za mnou vedela že keby aj idem pomaly lebo som pomalý vodič o chvíľku ma môže obehnúť. Ale aj tak začal vytrubovať. A dnes ma úplne dorazila situácia. Som na vedľajšej, hustá premávka, hlavná obojsmerna, auto stará škoda Felícia daleko tak neviem počkať kým bude úplne prázdna cesta a začala som odbočovať. A normálne som videla ako tá Felícia keď videla že odbočujem zrýchlila a hoci som to stihla a neobmedzila ho ked sme sa stretli každý na svojej strany cesty začal vytrubovat hoci aj napriek jeho pridaniu rýchlosti som ho nejako neobmedzila. Ako prečo to robí niekto? To sú už ľudia úplne na hlavu? Ak vidím že auto odbočuje z vedľajšej určite naschvál nezrychlim.
@lonely66 keby si mala najazdených 1 000 000 km, čo ja reálne za svoj život mám, tak by si nepísala také bludy, aké píšeš, lebo by si mala také zručnosti, žeby si vedela pomaly aj slepá predvídať, čo sa môže a čo nemôže stať. a určite by si neparkovala 1 minútu slimačím tempom.
Toto si mi napísala,tak sa pýtam kde píšem ,že pomaly parkujem a kde píšem bludy,moje auto na tachometri ukazuje asi 1,5km rozdiel oproti skutočnosti
@lonely66 dostuduj si vyhlasku
@lonely66 ano, obcas sa to stava, ze sa v lavom pruhu niekto zakeca, zamysli, ale zvacsa ked sa za nim blizi rychlejsie auto (a prip. mu blikne), zaradi sa. Predbiehanie na dialnici sprava (okrem odbocovacieho pruhu) je porusenie pravidiel CP a moze byt nielen pokutovane, ale aj dost nebezpecne. Chcelo by to (nielen) od teba ako skuseneho sofera trosku pokory a niekedy mozno aj slusnosti. Dotycny to nemusi robit naschval (vedome).
Na nás sa včera rozculovala nejaká trúba, ktorú sme si dovolili obehnut na diaľnici. Netuším prečo, lebo išla pred nami, zaradila sa do pravého pruhu tak sme ju zľava obehli a začala sa rozčuľovať 🤣 ja sa na takýchto debilom smejem a mam v aute kameru 😅
@petulda333 to je počuť nie vidieť
asi málo chodíš po BA
skús chodiť podľa predpisov a budeš počuť 💅
@hara_vara zijem na opacnom konci republiky 😁 a chodim podla predpisov vzdy
@petulda333 preto si to nikdy nepočula 😄

@lonely66 na dialnici nesmies obiehat z prava, aj keby vodic v lavom pruhu isiel kromom moze sa kedykolvek vratit do praveho pruhu a si vinna