icon

Ako zvyknete s deťmi oslavovať Halloween?

30. sep 2023

Ahojte, mate nejake tipy na inspiraciu ako oslavit s detmi Halloween?

Strana
z5
1mina
2. okt 2023

@jana_eyre_2 inak hej davnejsie som jej citala kusky jednotky a dvojky a najmenej rok som nato pozabudla, urcite sa jej to bude pacit 🙂 cez leto som ju zobrala aj na hp akciu na beckovskom hrade ak to sa jej pacilo ale samozrejme tp len tak tematicky ju nato lakam 😂

19mylittlepony83
3. okt 2023

@maciatkolulu hovorim o sviatku ako takom, nie kto co,, len,, robi pocas neho

hefo
3. okt 2023

@akiana A Guy Fawkes Night oslavuješ tiež? Aha, to nie je v komercii a amerických filmoch, tak nič.

hipuska
3. okt 2023

@barbora0308 ja som teda zažila..a je to fakt zážitok

akiana
4. okt 2023

@hefo A ty si ides vsetky Hromnice, Pentekost, palenie Moreny, posty, Popolcove stredy a ine Slaviansko-pohanske tradicie? Co si nejaka policia, ktora urcuje, co sa ma a nema oslavovat? Citaj s porozumenim - uz vyssie pisem, ze oslavujeme, co nas bavi.

hefo
4. okt 2023

@akiana No, keby si to napísala takto - "oslavujeme, co nas bavi", to by nebolo nič proti ničomu. Ale mala si tam nadradené reči o fóbiách, Slovákoch, voľbách a pod., až by som povedal, že Halloween je povinnosť sláviť, aby sme neprejavovali svoju rurálnu slovenskú malosť...

lenka2710
4. okt 2023

My napríklad sa spojíme mamičky co sa spolu stretávame po ihriskách, prenajmeme si priestor, pozveme aj iné mamičky s deťmi, až je nás dosť, spravíme výzdobu, deti dáme do strašidelných masiek a spravíme im diskotéku, sútaže, kúpime sladkosti, spravíme občerstvenie! Deti sa tešia, je to zmena

akiana
4. okt 2023

@hefo To o nejakej povinnosti je jedine v tvojej hlave, to som nikde nepovedala. A to, ze alarmujuci pocet Slovakov je priposraty z Ameriky, anglickeho jazyka a zapadu vseobecne, je fakt. Staci sa pozriet na ideologie, ktore tu opakovane vyhravaju volby.

lucia13022023
4. okt 2023

Oslavujeme tak ze pred par rokmi party s kamarátmi v maskách, teraz s rodinou v maskách 😁 baví nás to vymýšľať, organizovať atď..
Inak klasika vyrezávanie tekvice plus doma nejaká výzdoba ale nič extra. Skôr mi ide o tu kreativitu pri maskách a keď vidím ako z toho majú deti radosť a aj ja 🤣

Strana
z5