icon

Ako zvýšiť predaj oblečenia?

mimi19101992
7. mar 2022

Dobrý deň ako dosiahnuť lepšiu viditeľnosť prípadne zlepšiť predaj oblečenia na koníku?
som tu cca 2 mesiac.

Ďakujem za rady

irusa
7. mar 2022

no nič len čakať, či sa niekto ozve.... trh je tak presýtený šatstvom , že už nikto o nič nemá záujem...ani nové veci za tretinové ceny sa nepredávajú...preto do budúcna je fakt potrebné zvážiť, či fakt danú vec potrebuješ

luccija
7. mar 2022

@mimi19101992 mne sa najlepšie predáva cez FB marketplace vyskúšaj

anjelicek26
7. mar 2022

Zavisi, co predavas... velmi... ja vsetko mimo par fakt znackovych top kuskov darovavam dalej v rodine, mne to za tie nervy nestoji...nie to este merat a fotit s 55ho uhla.

dzupi898
7. mar 2022

podľa mňa ide skôr o to čo predávaš, či je to pre ľudí lukratívne alebo nie, keďže si myslím, že trh s oblečením, je teraz tak nejak presýtený

lubka261
Autor odpoveď zmazal
irusa
7. mar 2022

@lubka261 no aj ja...síce oneskoro, no predsa...on začiatku roka som kúpila jedno tričko za 5e a veru mám toľko veci, že už nebudem zahlcovať domácnosť.... ešte čo to možno posuniem na bazáre a stačilo.....tiež zberný kontajner

kuko55
7. mar 2022

Skus sa pridať do skupín zameraných na predaj, tam TO ide urcite rýchlejšie 😇a hlavne pozor na komunikáciu-pozdravy, milé slovo, ochota-nie ako pyšná princezná.....musíš byť praktická-daj rozmery už v popise, ak sa dá....ďalej popíš pravdivo stav, nečakaj že predajom na veciach zarobíš, skôr ide o triedenie šatníka.

babulkomale
7. mar 2022

@mimi19101992 nepredava sa skoro nic, kazdy chce nove, aj soc.slabsi dokonca. Skor uvedomelejsie eko maminy ktore aj maju financie, si veci posunu a radsej kupia detom kvalitnu stravu alebo idu na vylet. Cim vacsia socka, tym sa radsej predvadza. Ja uz nemam komu davat tak vsetko hadzem do Humany.

luccija
7. mar 2022

@irusa presne buď chce každý všetko za drobné, ak má niekto drahšie veci bundy, overal, či značkové rifle kto má na nové kúpi nové...všetci majú všetkého veľa.Ja, keď vidím aké veci predávajú na našej dedinskej stránke lehatka, kolotoče, monitory ozaj za facku.

irusa
7. mar 2022

@luccija tak ...ako nedá sa porovnať bazár tu tak 8 rokov dozadu a teraz....teraz máš problém predať novú vetrovku za 10e

dkethe
7. mar 2022

Nepredava sa nic nikomu 😭😭 sancu mas s vychytenymi znackami ako lindex, to aj derave a sprate predas za 5€ 🙈

mimi19101992
autor
7. mar 2022

ĎAKUJEM krásne baby.. ste strašne zlaté ♥♥♥

lenkakravcova
7. mar 2022

@mimi19101992 Mam tu takto na bazáriku približne 200 inzerátov. Ceny mám myslím nízke a dá sa ešte aj dohodnúť.. Raz za čas sa niečo predá (v priemerne raz za 2 týždne), takže je to ozaj ze na dlho. 😀

mimi19101992
autor
7. mar 2022

@lenkakravcova ano chapem :D ako ja mam aj instagram a tam to ide lepsie veru ako tu :D

marryen
7. mar 2022

@mimi19101992 Naschvál si som si pozrela Tvoj bazár. Máš vysoké ceny. To Ti za nosené veci nikto nedá. Ak chceš predať, musíš ísť hodne dole s cenou.Trh je presýtený a nikto Ti na bazári nedá také sumy. Bohužiaľ.....

mimi19101992
autor
7. mar 2022

@marryen všetky veci mám nove nenosene.

luccija
7. mar 2022

@marryen väčšinu čo som videla sú nové veci.
@mimi19101992 daj to na ten marketplace plus sa tam dá zdieľať inzerát v ďalších skupinách ja dám jeden inzerát a ide do ďalších 25 skupín v okoli

mimi19101992
autor
7. mar 2022

@luccija ďakujem veľmi pekne, skúsim ♥

dilino
7. mar 2022

Tu na MK je toho na mraky.Ked pozeram album a vydim tam veci za taku sumu čo v obchode by ma to vyšlo lacnejšie a ešte plus pošta ktora zvyšovala ceny tak ma to odradi.Tu je to presitene je tu obrovský výber ale ako pišem veľa krát cena je vyššia ako v obchode plus pošta takže konečna vysupovať.Ako pišu ostatne baby aj ked je to nove tak sa to ťažko predava lebo je tu obrovský výber.

misana84
7. mar 2022

No lebo neponukate žiadané veci…ja kupujem na mk značkové veci v top stave za polovicu… a viem, že ich potom predám.. ale to hlavne len detske veci

11iva11
7. mar 2022

@babulkomale Presne tak. Ja mám 3 ročné dvojičky a všetko oblečenie majú z bazáru tu na koníkovi alebo bazos (kočík napr.) Aj umelé mlieko kupujem na inzeráty, ak je dobrá ponuka.
A finančne na to nie som odkázaná vôbec. Ide mi skôr o ekológiu, a aj o šetrenie svojich nervov, lebo keď zničia oblečko za pár centov, tak ma to vôbec netankuje 😀
A presne, radšej kúpim kvalitnú stravu a zážitky.

ell_mala
Autor odpoveď zmazal
mimi19101992
autor
7. mar 2022

@ell_mala to je pravda 🙂 Ďakujem ♥

sono2
7. mar 2022

A hlavne zo sušičky alebo dokrčene veci, to je úplne mega.
Minule som len tak prešla, či mám dobre ceny a teda veľa vecí vyzerá horšie ako handry na zem
Čiže toto prvé a na ostatné musíš prísť.
Hlavne ako tu bolo písané vec musí vizuálne zaujať. Rozmery, popis pripadne doporučenie
Ja osobne sa nemôžem sťažovať z a minulý týždeň 240e dnes 30 a v sobotu 120 Euro .nejaké drobnosti za 8 a 4 e

sono2
7. mar 2022

@luccija počuj, tam ešte niesom, ale ako to funguje prosím? Treba požiadať o členstvo?

martinkatinka
7. mar 2022

Tak zniz ceny. Pisanim statusov a novych tem ti nepomoze.

mimi19101992
autor
7. mar 2022

@martinkatinka ja som sa len informovala nakoľko tu niesom dlho.
ďakujem za tvoj nazor.

zenazaba
7. mar 2022

Nooo...mna napriklad oslovi vec, ktora je pekne nafotena. Priklad- jedny a tie iste saty tu ponuka na predaj 10 zien. Vsetky su rovnake, zachovale. Ale tie, ktore su dokrcene, nafotene v blbej kvalite, v blbom svetle, z blbeho uhla, ma neoslovia. Zatial co tie nacancane, na bielej kozusinke, v ostrych farbach, hoc aj za vyssiu cenu, ano. Hold, som straaasne povrchna 😄😅