icon

Ako zvýšiť účasť v eurovoľbách?

zalka
6. apr 2024

Čo myslíte, zvýši sa účasť aj v eurovolbách.
Lámu sa rekordy , vysoká účasť bola pri jesenných volbách. Neskutočne vysoká účasť v prezidenstkých volbách , o 20% viac ako pred 5 rokmi.

Strana
z2
babkaland
7. apr 2024

Však áno všetky strany sú na hanbu a neni žiadna ktorá by stála za to. Ale tak pokiaľ bavíme čisto len o účasti, to neovplyvní nikto. Proste koho to baví, ten pôjde, koho to nebaví, ten nepôjde. To je len o tom.

@simca06022011 to by som aj ja rád vedel... 🙂 Možno ich málo propagujú alebo čo ale všimol som si že to je taká automatika že nič iné neni len smer hlas fico pele...

To sú také stálice. Ako keby sa v ankete spýtali že aké poznáte rádia? Každy by povedal že Express, Europa 2, lebo to je všade, proste je to známe. Ale kto by povedal že rádio WoW? Alebo aké poznáte značky áut? Každý povie škoda, audi, bmw, lebo to je vykričané ale kto by povedal dongfeng?

Musela by existovať nejaká velká známa politická strana a velký známi kandidáti čo akždý vie, každý ich pozná ale to je na inú tému. Tu ide o chodenie na eurovoľby. Kto chce si cestu nájde. Ani nepoznám všetkých kandidátov ale nič nebráni prečítať si letáky čo pred voľbami budú, všímať si plagáty, pozisťovať info, prečítať si program každej strany a ktoré mi bude najbližššie to zvolím. Lebo ani to neni riešenie že krúžkujem ako laik na politiku a zakrúžkujem meno Fico lebo to je také známe. Nie. Pozriem pekne kto kandiduje a čo chce. Ako tá volebná kalkulačka. Čo mi bude najbližššie toho zvolím.

simca06022011
7. apr 2024

@babkaland no tak to máš este milý názor. Ja mam.horsi, nelichotivi a napísať ho ani nemôžem :D

babkaland
7. apr 2024

Podstatné je že idem na eurovolby a choďte aj vy. Už len ľudia z tohto fóra ak pôjdu s celou rodinou tak to by boli tisícky voličov. Čo pri 20% účasti môže zamiešať karty.

Strana
z2