icon

Akú aviváž a prášok používate, aby veci krásne voňali?

lulufon
15. jan 2008

Ake pouzivate?Ja Silan biely, a nic moc sa mi zdat. Ze vraj rakuske Quanto modre, krasne vonia, neda sa porovnat s kupovanym na Slovensku, tak nemate s tym nejaku skusenost???dikes

natuska87
23. okt 2013

Lenor zlaty....

evinkag
6. dec 2013

kto raz kupi avivaz softlan modru, garantujem, ze viacej inu nebude chciet....ja ju mam prvy krat a uz aj hladam po nete kde je najlacnejsia, co zakupim cely karton....prevonia cely byt....je to naaadhera

clarissa
16. dec 2013

@evinkag viem ze jju chvalia ze je najlepsia ale mne sa nepaci.skusala som a prisla mi strasne levandulova....moja mamina v nej perie v kombinacii s inym praskom a aj tak to nieje podla mojho gusta a ani mojmu muzovi sa nelubi....zo softlanov jedine biely,ten je uzasny a tiez biely lenor,vonia krasne sviezo detsky..v sobotu idem smer rakusko na drogerku tak tam sa zas vyblaznim : 😎

luba28
16. dec 2013

naj,naj,naj,je coccolino modre,..... 🙂

luba28
16. dec 2013

@kissinka111 nemate pravdu,ze ta z DM je rovnaka ako coccolino.mala som obidve a neda sa to porovnat co sa tyka vone,....coccolino je lepsia o 1000000000%

luba28
16. dec 2013

@evinkag softlan maju v everlande,sice som ju nevonala,ale tam maju,...

luba28
16. dec 2013

@babejka1 coccolino maju v everlande v PO

babejka1
16. dec 2013

@luba28 dakujem za info,cocolino som kúpila v chorvátsku s super vonia hlavne farba modra,žltá,fialova. 🙂

luba28
16. dec 2013

@babejka1 aj v Madarsku ho maju,ja chodim tam,.....ale uz aspon ,ze aj tu na vychod dorazila,lebo na zapade,ju maju aj v cinakoch,aj v cistiarnach,vsade,....

babejka1
16. dec 2013

@luba28 prosimta kde sa nachádza ten obchod v PO.

luba28
16. dec 2013

@babejka1 tu na sekcove ako je kaufland,...

babejka1
16. dec 2013

@luba28 aha, tak tam urcite zajtra zajdem.dakujem za info,lebo som s touto avivazou veľmi spokojna.

luba28
16. dec 2013

@babejka1 aj ja,..ja som ju kupila v Bulharsku na skusku a tu na SR som ju zhanala vsade,..maju ju v Blave,kade-tade,ale ked som pripocitala postu tak sa neoplatila,...az potom mi jedna pani poradila,ze ju kupuje v Madarsku tak som sa chytila a kupila 6 litrov,cize teraz mam,....len tu je za 2,30-2,40 liter,cize dost vela,..ale ked nepojdeme do Madarska tak urcite kupim tu,.... 🙂

babejka1
16. dec 2013

@luba28 myslím že cena je o.k.,hlavne že je kvalitný a krásne vonia,veľmi som bola spokojna.

babejka1
21. dec 2013

@luba28 ahoj lubka.mozes mi presne povedať jde sa nachádza everland v po.bola som na sekcove kde je kaufland ale ten obchod som nenasla.dakujem krásne.

luba28
21. dec 2013

@babejka1ahoj, je pri ROKO,ten obchod s alkoholom nema este nazov,iba ttaku bielu farbu,je tam ako DM atd,....zvonku uvidis kuchynske potreby,....

luba28
21. dec 2013

@babejka1 mas tu napisane,len som ta neoddelila od ahoj,... 🙂

babejka1
21. dec 2013

@luba28 zatiaľ dakujem,dufam že to najdem.pekne sviatky prajem.

luba28
21. dec 2013

@babejka1 najdes urcite,...hned vedla toho s alkoholom,....aj tebe krasne Vianoce,.... 🙂

dudulik1986
21. jan 2014

@zuzka1000 kde kupim softlan prosim dasa zohnat na slovensku

dudulik1986
21. jan 2014

@evinkag ASI TAK LEN SA TAZKO ZHANA

grettka
21. jan 2014

@dudulik1986 ja som zohnala softlan v hyper tescu

dudulik1986
21. jan 2014

ALE KDE

evinkag
21. jan 2014

neuverite zienky, ale uz aj u nas je dostupna softlan joooooj sa tak tesim.....v drogerii celo-teta

grettka
21. jan 2014

ja som zohnala v BA

trasko
21. jan 2014

najnajnajsamlepsia jednoznacne COCOLINO!nic sa na nu nechyta xexe nepotrebuje reklamu.kto ju raz kupi inu nebude chciet

cukroska
21. jan 2014

Jednoznačne Silan Senzitiv pre deti a najnovšie zbožňujem tmavomodrý a fialový...ale vlastne všetky aj zelený ,žltý...podľa mňa Silan,Persil je naj 😉

grettka
21. jan 2014

@trasko pre kazdeho je "najnaj" nieco ine

ja osobne cocolino uz neprosim, kupila som raz, a bola som rada, ked sa minulo. Vobec nemam rada modry lenor, ktory vela ludi uplne miluje, z toho mi hojda zaludok. Najradsej mam modry softlan, a tmavofialovy silan, ale netvrdim, ze su najlepsie. Inemu nemusia vonat. Kedysi som kupovala iba modre quanto, ale to nejako zmizlo z obchodov.

tenerifka
21. jan 2014

V mojom pripade je s avivazou problem, bud som nejako precitlivena, alebo mam alergiu na chemikalie, ale mne je z tych tazkych voni zle, toci sa mi hlava a je mi mdlo a zle sa mi dycha, co znesiem su biele vone, ktore byvaju dermatologicky testovane(Vernel, Mimosin.....)

trasko
22. jan 2014

tenerifka biele je aj v cocoline...jemna detska vona mozno by ti bolo aj to dobre gretka mozno si si kupila LEN nespravnu vonu