Akú diagnózu má Marcel Osťo Osztas?
Akú diagnózu má chudačisko?
Neviem, ale je mi to ľúto. Taký smutný deň dnes. Hezucký zomrel, Osťo oznámil toto..
moderátor a podcasty robí, taký mladý chalan
moderátor a podcasty robí, taký mladý chalan
@anonym_autor hej uz som to kukla no ako o tom píše asi rakovinu bude mať 😬
@anonym_autor hej uz som to kukla no ako o tom píše asi rakovinu bude mať 😬
@stellarstar často mi preblesne hlavou, že čo to musí byť, keď ti povedia , že je to nezvratné a už si len v paliatívnej liečbe
To je voľačo strašne , takto keď umrieme nečakane , je to iné
Ale takto , keď ti to oznámia, zimomriavky
Joj
Pýtam sa preto, lebo nemám IG,tak si neviem nejaké príbehy pozrieť , ak to tam náhodou vysvetľuje. A možno vôbec. Dal len príspevok stým skončil.. neviem
Len pre vysvetlenie, že prečo si to neviem pozrieť
Pýtam sa preto, lebo nemám IG,tak si neviem nejaké príbehy pozrieť , ak to tam náhodou vysvetľuje. A možno vôbec. Dal len príspevok stým skončil.. neviem
Len pre vysvetlenie, že prečo si to neviem pozrieť
@anonym_autor na ig ma len toto zatiaľ žiadne vysvetlenie či niečo konkrétne
Ďakujem
@stellarstar často mi preblesne hlavou, že čo to musí byť, keď ti povedia , že je to nezvratné a už si len v paliatívnej liečbe
Joj
@anonym_autor je to hrozné, zo začiatku ešte máš nádej, si odhodlaný bojovať, držíš sa.. ale ako sily ubúdajú, stav sa zhoršuje, dôjde ti, že ide definitívny koniec, už nič nezmeníš, nestihneš.. a potom už len čakáš kedy.. 😞
@anonym_autor je to hrozné, zo začiatku ešte máš nádej, si odhodlaný bojovať, držíš sa.. ale ako sily ubúdajú, stav sa zhoršuje, dôjde ti, že ide definitívny koniec, už nič nezmeníš, nestihneš.. a potom už len čakáš kedy.. 😞
@ekira1 ja na ig sledujem Ondru Míčka, ten chalan je borec, ktory sa napriek všetkému nevzdáva a bojuje o kazdy den i ked vie, ze takto o rok tu uz nebude.
Mladí ľudia, život pred sebou a zrazu takýto ortieľ...
Joj
@anonym_autor Aj cukrovka prvého typu je nezvratná. Aj iné diagnózy a vôbec nemusia byť také fatálne.
@anonym_autor Aj cukrovka prvého typu je nezvratná. Aj iné diagnózy a vôbec nemusia byť také fatálne.
@mysicka36 ja myslím dg, ktoré sú nezvratné a oznámia ti už len paliatívnu liečbu, čo je koniec
Je veľa dg , ktoré sú s nami celý život , ale nie sú také fatálne
Aj môj manžel má ťažkú dg, ale žije s ňou roky v dobrom stave
Osťo ma rakovinu pankreasu
@anonym_9794af už ako písal som si myslela že to bude rak 😔
@anonym_9794af och ☹ tak toto je naozaj nezvratná diagnóza. Je to strašne.

To je kto?