icon

Akú farbu do obývačky k sivohnedému gauču?

ale_na
15. feb 2017

Ahojte prosim vas aku farbu by ste dali do obyvacky? Mame sivo-hnedy gauc a obyvaciu stenu hnedo-ciernu

silvusias
2. máj 2020

Baby to ste asi nepisali nam ci? Toto uz je starsia tema, my sa tu uz bavime o dalsich veciach 🙂
@henriettak Tak nech vam to teda dobre dopadne, teda to malovanie vo vchode a potom pripadne aj to vase 🙂

tumira
3. máj 2020

@silvusias prosim ta a kolko vrstiev by si dala keby chces premalovat farebnu stenu na bielo?
@henriettak asi nie, ved je kopec stranok kde si mozes taketo veci objednat 🙂

silvusias
4. máj 2020

@tumira Joj tak to zalezi aka tmava je ta farba. Minimalne dve isto ale to uz potom uvidis, ze ako to bude vyzera ked to zase vyschne ci treba aj tretiu 🙂

tumira
30. jún 2020

@silvusias hej no to mi bolo hned jasne, ze to nepojde jednou vrstvou ale tak dufam, ze viac to nebude. aj sme to odlozili teraz lebo cakame kym bude mat manzel dovolenku zase nech mame na to cas ale hadam to pojde

silvusias
18. aug 2020

@tumira Jaj tak to bude asi najrozumnejsie teda. A kedy bude mat dovolenku? A to chce dovolenku stravit malovanim?

tumira
19. aug 2020

@silvusias Od budceho tyzdna a na dva tyzdne. Ja dufam, ze toto zmakneme maximalne za vikend 🙂 A dufam, ze nam ake take pocasie vyjde aspon lebo teraz tie predpovede nie su moc ruzove teda

silvusias
21. aug 2020

@tumira To ma super, ze si moze takto na dva tyzdne zobrat. Tak si to uzite 🙂 Ale za vikend to isto stihate 🙂 A na aku farbu chcete este malovat?

tumira
25. aug 2020

@silvusias Moze lebo im vlastne povedeli, ze si maju teraz vycerpat vsetku dovolenku aby im potom na jesen vlastne zostala len na sviatky vianocne pretoze vraj potom budu mat vela roboty a uz si nebudu moct ziadnu vybrat. Takze to nie je take ruzove. No klasicky bielu, preco?

silvusias
30. aug 2020

@tumira Jaj tak to uz take dobre nie je. Ale asi sa neda s tym nic robit, vsetky firmy teraz maju nejake problemy financne a snazia sa to vselijako vykryvat. Len tak som chcela vediet 🙂 A aky odtien bielej?

henriettak
1. sep 2020

ahojte babule, dlhšie som tu nebola. čo máte nové? pošli potom fotku keď to budete mať celé hotové, veľmi sa na to teším 🙂

silvusias
2. sep 2020

@henriettak Ahoj, no ved ty sa pochval ako ste dopadli, Ci ste nakoniec aj malovali. Vobec si nam nedala vediet 🙂

cuvienka
2. sep 2020

inak to by aj mna zaujimalo 🙂 hlavne pre aku farbu sa nakoniec rozhodli

henriettak
22. sep 2020

@silvusias jasnééé 🙂 teraz pôjdeme zase k segre pomôcť maľovať lebo ona chce maľovať celý byt a to by dvaja nestihli asi ani za víkend. takže pôjdeme tam na brigádu :D

silvusias
23. sep 2020

@henriettak Joj tak to mate zase roboty. A oni chcu ako malovat? Chcu farebne steny? Tak nech to stihnete teda za ten vikend a nech sa vela nenarobite ;)

tumira
24. sep 2020

@silvusias Odtien bielej? To su aj nejake odtiene bielej? Nie je biela proste biela? :D
@henriettak To nezavidim :D Ja mam dost ke dmusime u nas malovat a nie este aby som chodila niekomu inemu

silvusias
29. sep 2020

@tumira Jasne ze hej, to si este nevidela? Mas prirodnu bielu, klasicku bielu, slonovinovu, polarnu bielu, toho je habadeeeej 🙂

tumira
30. sep 2020

@silvusias Jaj tak to viem ale som nvedela ze aj tieto biele farby to tak maju. ja som proste myslela, ze biela je proste biela :D A aka je teda dobra takto na stenu?

henriettak
1. okt 2020

Ani ja si to baby nezávidím :D :D Ale tak čo mám robiť, raz keď nás poprosila či im prídeme pomôcť tak jej nemôžem povedať, že nie 😂 Tiež budeme potrebovať možno s niečím pomôcť a veď na to sú súrodenci nie. Aj keď viem, že to bude makačka

mrkvicka060
1. okt 2020

Podla mna ja taka svetlozlta, pastelova. Ozivi to tu sedu a hodi sa aj k sedej aj k hnedej...

tumira
1. nov 2020

@henriettak a ako ste dopadli nakoniec? uz to asi mate aj hotove nie? ja by som chcela na jar vymalovat zase kuchynu lebo mne sa tam ina ako biela nehodi ale jasne, ze tam sa stena zaspini velmi rychlo takze uz to treba pretriet zase

silvusias
2. nov 2020

@henriettak no ako? vymalovane?
@tumira jaj no to hej v kuchyni je to dost problem. ved ked si zoberies, ze aj ked tam mas kachlicky alebo teda nieco medzi linkou tak to mozes uteirat aj zakazdym ked dovaris, tam proste tie vypari z varenia robia svoje. nehovoriac o tom ked ti nieco vyfrkne a tak

henriettak
18. nov 2020

@tumira v pohodičke, jasné, že stihli 🙂 tak to verím ale ja mám tiež tam kde nemám obklad normálne iba bielu. inú som väčšinou asi ani nevidela. aspoň, že ten obklad sa dá v pohode pretrieť keď tam niečo vyfrcne
@silvusias áno, už to máme za sebou 🙂

tumira
19. nov 2020

@silvusias jasne to v pohode, to si umyvam aspon raz za mesiac, odtial ide aj mastne dobre dole ale vies tam je taka tapka, hentaky flak, a to sa neda len tak, ze si premalujes len to, uz musis celu kuchynu :D

tumira
19. nov 2020

@henriettak super tak nabuduce pridu oni vam pomoct nie? ;)

silvusias
20. nov 2020

@henriettak tak uz mate pokoj teda. ved teraz uz je to aj take neprakticke ked sa musi vetrat a uz je zima strasne. zase buduci rok sa bude cas na take veci aj pocasie 🙂 ste to stihli cez ten vikend co bolo tak pekne?

silvusias
20. nov 2020

@tumira hej to je pravda, ale zase ked mas dobru farbu co ti pocas roka nezozltne ani zosedne tak ti staci aj len tie flaky zakazdym premalovat 🙂

henriettak
23. nov 2020

@tumira joj to neviem, my si väčšinou takéto veci radšej sami porobíme aby to bolo spravené poriadne a tak ako chceme :D ale chodia zase s iným pomáhať ale tak to má byť podľa mňa v rodine, raz pomôžu jedny a potom druhý

henriettak
23. nov 2020

@silvusias áno presne vtedy sme sa na to dali, aj teplo bolo, slniečko svietilo takže vtedy sme to stihli a veď s tou farbou to aj tak bolo za jeden deň takže druhý sme si už vychutnávali vonku

robin30
Autor odpoveď zmazal
tumira
24. nov 2020

@silvusias ano to viem, ved ja musim zaklopat a napriklad teda ta albapura co sme pouzili naposledy aj v inej miestnosti sa zatial osvedcila a zatial fakt je pekna taka ako ked sme ju cerstvo natreli. ved uz sme stihli mat aj capky od macky na stene a len sme pretreli vlastne to miesto a vobec to nie je vidno