Akú farbu do obývačky k sivohnedému gauču?
Ahojte prosim vas aku farbu by ste dali do obyvacky? Mame sivo-hnedy gauc a obyvaciu stenu hnedo-ciernu
@silvusias prosim ta a kolko vrstiev by si dala keby chces premalovat farebnu stenu na bielo?
@henriettak asi nie, ved je kopec stranok kde si mozes taketo veci objednat 🙂
ahojte babule, dlhšie som tu nebola. čo máte nové? pošli potom fotku keď to budete mať celé hotové, veľmi sa na to teším 🙂
@henriettak Ahoj, no ved ty sa pochval ako ste dopadli, Ci ste nakoniec aj malovali. Vobec si nam nedala vediet 🙂
inak to by aj mna zaujimalo 🙂 hlavne pre aku farbu sa nakoniec rozhodli
@silvusias jasnééé 🙂 teraz pôjdeme zase k segre pomôcť maľovať lebo ona chce maľovať celý byt a to by dvaja nestihli asi ani za víkend. takže pôjdeme tam na brigádu :D
@henriettak Joj tak to mate zase roboty. A oni chcu ako malovat? Chcu farebne steny? Tak nech to stihnete teda za ten vikend a nech sa vela nenarobite ;)
@silvusias Odtien bielej? To su aj nejake odtiene bielej? Nie je biela proste biela? :D
@henriettak To nezavidim :D Ja mam dost ke dmusime u nas malovat a nie este aby som chodila niekomu inemu
Ani ja si to baby nezávidím :D :D Ale tak čo mám robiť, raz keď nás poprosila či im prídeme pomôcť tak jej nemôžem povedať, že nie 😂 Tiež budeme potrebovať možno s niečím pomôcť a veď na to sú súrodenci nie. Aj keď viem, že to bude makačka
Podla mna ja taka svetlozlta, pastelova. Ozivi to tu sedu a hodi sa aj k sedej aj k hnedej...
@henriettak a ako ste dopadli nakoniec? uz to asi mate aj hotove nie? ja by som chcela na jar vymalovat zase kuchynu lebo mne sa tam ina ako biela nehodi ale jasne, ze tam sa stena zaspini velmi rychlo takze uz to treba pretriet zase
@henriettak no ako? vymalovane?
@tumira jaj no to hej v kuchyni je to dost problem. ved ked si zoberies, ze aj ked tam mas kachlicky alebo teda nieco medzi linkou tak to mozes uteirat aj zakazdym ked dovaris, tam proste tie vypari z varenia robia svoje. nehovoriac o tom ked ti nieco vyfrkne a tak
@henriettak super tak nabuduce pridu oni vam pomoct nie? ;)
@henriettak tak uz mate pokoj teda. ved teraz uz je to aj take neprakticke ked sa musi vetrat a uz je zima strasne. zase buduci rok sa bude cas na take veci aj pocasie 🙂 ste to stihli cez ten vikend co bolo tak pekne?
@tumira joj to neviem, my si väčšinou takéto veci radšej sami porobíme aby to bolo spravené poriadne a tak ako chceme :D ale chodia zase s iným pomáhať ale tak to má byť podľa mňa v rodine, raz pomôžu jedny a potom druhý
@silvusias áno presne vtedy sme sa na to dali, aj teplo bolo, slniečko svietilo takže vtedy sme to stihli a veď s tou farbou to aj tak bolo za jeden deň takže druhý sme si už vychutnávali vonku
@silvusias ano to viem, ved ja musim zaklopat a napriklad teda ta albapura co sme pouzili naposledy aj v inej miestnosti sa zatial osvedcila a zatial fakt je pekna taka ako ked sme ju cerstvo natreli. ved uz sme stihli mat aj capky od macky na stene a len sme pretreli vlastne to miesto a vobec to nie je vidno

Baby to ste asi nepisali nam ci? Toto uz je starsia tema, my sa tu uz bavime o dalsich veciach 🙂
@henriettak Tak nech vam to teda dobre dopadne, teda to malovanie vo vchode a potom pripadne aj to vase 🙂