Akú knihu práve čítate?
Ahojte maminy,
pred casom tu bola podobna tema, ktora bola presunuta na ceskeho konika, tak ju obnovujem opat tu. Radi citate? Aku knihu mate prave rozcitanu?
Ja prave citam Zitkovske bohyne od Kateriny Tuckovej a predtym to bola kniha 22.11.1963 od Stephena Kinga 🙂
@petruska77 michaela Connelyho mam aj ja rada. Dobre sa cita.
Ja som precitala knihu Hra o trony a uz mam rozcitanu aj druhu cast Suboj Kralov 🙂
Katherine pancol- zlte krokodilie oci a druhy diel pomaly valcik korytnaciek. Oddychove citanie, ale aj na zamyslenie 🙂 zrejme preluskam vsetko dostupne od tejto autorky. no predpredpredtym storocneho starceka...to som sa miestami smiala az nahlas 😀
Jo Nesbo-Snehuliak..ale uz koncim..asi zacnem dalsiu od neho
David Nicolls Otazka za desat...jeho kniha Zaskok je genialna🙂
Jojo Moyes Čo bolo potom 😉
King - Doktor spanok
Hry o tróny 4 časť 🙂 Tak ma to chytilo, že sa vždy strašne teším, keď si podchílkou ukradnem trochu času a čítam 🙂
Citam akurat Harryho Pottera dlho som tym kniham odolavala, ale paradne su
Momentalne citam Maya's notebook od Isabel Allende, predtym som za 3 dni zhltla noveho Pottera (cursed child) a predtym Trisha Ashley Twelve days of Christmas...odporucam vsetky, kazda je iny zaner.
teraz čitam Svetlo, ktoré nevidíme od Anthonyho Doerra - je to z 2. svetovej , príbeh nemeckého vojaka a slepej francúzky, kniha ziskala Pulitzerovu cenu 2015
Ja citam troch kamaratov od remarquea, ale precitala by som si aj cosi novsieho veru 🙂
Kluce od kralovstva - od A. J. Cronina. Jedna z najkrajsich knih ake som citala. 🙂
umberto eco -babylonske rozhovory
F.Máté:Toskánské kopce , P.Balko:Vtedy v Lošonci a Sh.Nix-Jonesová:Tajemství vysmáté kozy.
prave docitana kniha Medzi odtieňmi sivej (nepleťte si nazov s Greyom) - vynimocna kniha o stalinovych deportáciách do pracovnych taborov na Sibír. Za mna by tato kniha mala byt dnesnym povinnym citanim. Davam 5+*
Mám pripravenú Analfabetka ktorá vedela počítať - Jonas Jonasson
Dievča vo vlaku 🙂
Pollyanna (Porterová, Smithová)...milé, oddychové čítanie, aj ďalšie diely kde už má detičky 🙂 Ideálne na materkú 🙂

Ja som dlhšiu dobu drankala, že chcem "Ako milovať celý život" a konečne minulý týždeň ku mne dorazila. Včera som sa dala do čítania a neviem sa nabažiť 🙂