icon

Akú knihu práve čítate?

petruska77
14. aug 2014

Ahojte maminy,
pred casom tu bola podobna tema, ktora bola presunuta na ceskeho konika, tak ju obnovujem opat tu. Radi citate? Aku knihu mate prave rozcitanu?
Ja prave citam Zitkovske bohyne od Kateriny Tuckovej a predtym to bola kniha 22.11.1963 od Stephena Kinga 🙂

sadkoni
15. júl 2016

Ja som dlhšiu dobu drankala, že chcem "Ako milovať celý život" a konečne minulý týždeň ku mne dorazila. Včera som sa dala do čítania a neviem sa nabažiť 🙂

janka279
15. júl 2016

@petruska77 michaela Connelyho mam aj ja rada. Dobre sa cita.

petruska77
autor
23. aug 2016

Ja som precitala knihu Hra o trony a uz mam rozcitanu aj druhu cast Suboj Kralov 🙂

aandrea9
27. aug 2016

Katherine pancol- zlte krokodilie oci a druhy diel pomaly valcik korytnaciek. Oddychove citanie, ale aj na zamyslenie 🙂 zrejme preluskam vsetko dostupne od tejto autorky. no predpredpredtym storocneho starceka...to som sa miestami smiala az nahlas 😀

nivea777
27. aug 2016

Jo Nesbo-Snehuliak..ale uz koncim..asi zacnem dalsiu od neho

janka279
27. aug 2016

@nivea777 odporucam zacat citat od zaciatku, od Netopiera. Je tam dejova linia s Harrym Holem. Inak Snehuliaka prave filmuju, som celkom zvedava, ako sa im to podari sfilmovat. Celkom sa tesim.

nivea777
27. aug 2016

@janka279 ja som zacala s krv na snehu..potom polnocne slnko a teraz snehuliak..mam este bohyna pomsty,policia,syn,netopieri muz

jjeliska
27. aug 2016

David Nicolls Otazka za desat...jeho kniha Zaskok je genialna🙂

nivea777
27. aug 2016

@janka279 este mam svaba..ale dost mi chyba :( asi 6

liviadanova
27. aug 2016

Jojo Moyes Čo bolo potom 😉

nikenzi
27. aug 2016

King - Doktor spanok

janka279
28. aug 2016

@nivea777 tak z tohto vyberu zacni netopierim muzom, potom si precitaj bohynu pomsty a potom policiu (to je posledna kniha s Harym Holem). Syn je tiez vyborna kniha, je nezavisla. Nie je tam Harry Hole. Tu si mozes precitat kedykolvek. 😊

janka279
28. aug 2016

@nivea777 polnocne slnko a Krv na snehu som este necitala. To je z inej serie. Dobry tip pre mna. 😊 Ja mam velmi rada seriu knih s Harrym Holem od Nesba. Pekne tam v pozadi vykresluje jeho zivot a tiez sa v jednotlivych knihach vracia k predchadzajucim kniham a postavam.

zuzuzu3
28. aug 2016

Hry o tróny 4 časť 🙂 Tak ma to chytilo, že sa vždy strašne teším, keď si podchílkou ukradnem trochu času a čítam 🙂

ssegra
28. aug 2016

Citam akurat Harryho Pottera dlho som tym kniham odolavala, ale paradne su

kwr
28. aug 2016

Momentalne citam Maya's notebook od Isabel Allende, predtym som za 3 dni zhltla noveho Pottera (cursed child) a predtym Trisha Ashley Twelve days of Christmas...odporucam vsetky, kazda je iny zaner.

dennkka
28. aug 2016

teraz čitam Svetlo, ktoré nevidíme od Anthonyho Doerra - je to z 2. svetovej , príbeh nemeckého vojaka a slepej francúzky, kniha ziskala Pulitzerovu cenu 2015

tanag
28. aug 2016

Ja citam troch kamaratov od remarquea, ale precitala by som si aj cosi novsieho veru 🙂

sandracs
29. aug 2016

Kluce od kralovstva - od A. J. Cronina. Jedna z najkrajsich knih ake som citala. 🙂

mariamaria88
29. aug 2016

umberto eco -babylonske rozhovory

misela36
30. aug 2016

F.Máté:Toskánské kopce , P.Balko:Vtedy v Lošonci a Sh.Nix-Jonesová:Tajemství vysmáté kozy.

dominka11
8. okt 2016

Babule, mam na predaj, najlepsie cely balik. Cena 40e za 16ks.

iwet7
8. okt 2016

prave docitana kniha Medzi odtieňmi sivej (nepleťte si nazov s Greyom) - vynimocna kniha o stalinovych deportáciách do pracovnych taborov na Sibír. Za mna by tato kniha mala byt dnesnym povinnym citanim. Davam 5+*

monilik
8. okt 2016

@nivea777 Nesba som precitala vsetky zo serie s Holeom aj Syn bol super. momentalne docitavam Neznu Fatamorganu od Dominika Dana

monilik
8. okt 2016

Mám pripravenú Analfabetka ktorá vedela počítať - Jonas Jonasson

reni1512
8. okt 2016

Dievča vo vlaku 🙂

nivea777
8. okt 2016

@monilik nemas ich doma na predaj???

monilik
8. okt 2016

@nivea777 píšem IP

iwet7
8. okt 2016

@monilik je vyborna, mne sa velmi pacil humor hl. hrdinky, kniha sa citala lahucko

chamomilllka
8. okt 2016

Pollyanna (Porterová, Smithová)...milé, oddychové čítanie, aj ďalšie diely kde už má detičky 🙂 Ideálne na materkú 🙂