icon

Akú knihu práve čítate?

petruska77
14. aug 2014

Ahojte maminy,
pred casom tu bola podobna tema, ktora bola presunuta na ceskeho konika, tak ju obnovujem opat tu. Radi citate? Aku knihu mate prave rozcitanu?
Ja prave citam Zitkovske bohyne od Kateriny Tuckovej a predtym to bola kniha 22.11.1963 od Stephena Kinga 🙂

petruska77
autor
15. okt 2016

@iwet7 ja len potvrdzujem, ze "Medzi odtienmi sivej" je nadherna, aj ked velmi smutna kniha a tiez by som ju zaradila do povinného citania dnesnym pubertiakom.

iwet7
16. okt 2016

@petruska77 dalsiu s podobnou tematikou Odsudeni prezit mam uz v policke, tesim sa na nu svojim sposobom hoci vesele citanie to nebude

tamtamka26
16. okt 2016

@iwet7 prave citam Židovka od Andrey Coddington. Tiež velmi silny pribeh... Určite pohladam aj tu, ktoru spomínaš....

macik166
16. okt 2016

Pravda o Melody Brownovej - na jeden dych. Dokonca som vstávala v noci, aby som čítala

lasto
16. okt 2016

@petruska77 ahoj, nemas ju na predaj?

petruska77
autor
16. okt 2016

@lasto nepredavam svoje knihy, ale ak ju zozenies, tak stoji za to ju kupit 🙂

lasto
16. okt 2016

@petruska77 ďakujem

iwet7
16. okt 2016

@tamtamka26 zidovku mam v hladaciku. Ked docitas, napis ako sa ti pacila 🙂

tamtamka26
16. okt 2016

@iwet7 zatiaľ super. Vcera som zacala a mam 3/4 knihy precitanej. Trosku ma mätú rôzne zidovske názvy - jedál alebo obradov atd.

janage
16. okt 2016

@petruska77 súhlasím kniha, ktorá vo vás zanechá hlboký dojem- akurát keď som sa nad ňou rozplývala v knižnici tak knihovníčka také oči na mňa vyvalila (už sa poznáme roky) ona si myslela, že hovorím o 50 odtieňoch sivej a vôbec jej to ku mne neladilo 😀 😀 😀

janage
16. okt 2016

a z tých veselších : Doktore honem jde o zivot

rakywanda
27. okt 2016

práve som dočítala dievča vo vlaku, ja osobne som prvých 180 strán trpela, potom sa to rozbehlo

ivett311
27. okt 2016

Alfa 🙂

ziwka
27. okt 2016

ja čítam Nebezpečné ženy 🙂

ssegra
27. okt 2016

Ja citam Vinna

dominka11
1. nov 2016

Ja som vcera docitala Trhlinu od J. Kariku.

kwr
1. nov 2016

Isabel Allende- Maya's notebook

tanag
2. nov 2016

anna antosova- kavka z periferie

petruska77
autor
13. nov 2016

ja som vcera docitala knihu Posledny putnik od Gard Sveen a teraz som zacala citat Tajomstvo Pembrooke Parku.

sonia1712
16. nov 2016

Prave som docitala kena folleta piliere zeme aj na veky vekov,parada,uplne ma to pohltilo,vedeli by ste mi poradit nieco podobne? Quo vadis sa mi tiez pacil aj ine historicke starsie mam precitane,dakujem pekne

misela36
17. nov 2016

@sonia1712 Archer: Len čas ukáže, Hriechy otca,Rodinné tajomstvo a Splnené želanie=Kronika rodu Cliftonovcov.

meusicka
17. nov 2016

ja som vcera docitala od von Danikena Meine Welt in Bildern. som si tu aj zopar dalsich kupila na blsom trhu, takze preto ta nemcina. 😀 a chystam sa pustit do dalsej

meusicka
17. nov 2016

@janage ja som nedavno precitala prave tych 50 odtienov sivej, no hrozna nuda, asi som uz stara a nebavia ma take citacky. este stastie, ze kniha bola pozicana, lebo skoda za nu peniaze davat 🙄

meusicka
17. nov 2016

@monilik analfabetka je super a uz som si precitala aj Zabijaka Andersa. mne jonassonov humor velmi sadol, ale napr. moja svagrina ho vobec nemusi mat. zatial mam vsetky 3 knizky od neho a tesim sa co vymysli ako dalsie 🙂

blumchen2
17. nov 2016

Cyril Vasil : Krestan by mal byt hrdinom

rakywanda
17. nov 2016

@meusicka tak, tak. muž mi pustil film - 100ročný starček...a ja som trpela. on sa rehotal.
skúsila som čítať analfabetku a trpela som tiež, v polovici som to vzdala.
momentálne čítam všetko dostupné od Jorn Lier Horst.

rakywanda
17. nov 2016

oj, zabudla som. momentálne pasívne čítam Budkáčik a Dubkáčik (dcéra ju čítajú v škole a za domácu úlohu). Od mala tú knihu neznášam 😝 .

meusicka
17. nov 2016

@rakywanda tak ja s malou teiz citam este daco naviac, ale prezijem to 😀 ja sosbne som nikdy nemohla citat Verneho. Jules Verne... to bol moj koniec

evina313
17. nov 2016

http://www.martinus.sk/?uItem=238560 od autora Muž menom Ove...
nečítali ste este niekto? Je to čerstva novinka 🙂

sonia1712
17. nov 2016

@misela36 ahoj dakujem za tip prvé tri už mám prečítané a netrpezlivo čakám na tú poslednú, už si to čítala? už to dostať som mimo obraz momentálne lebo ma pohltil ten Follet 🙂 🙂