Akú knihu práve čítate?
Ahojte maminy,
pred casom tu bola podobna tema, ktora bola presunuta na ceskeho konika, tak ju obnovujem opat tu. Radi citate? Aku knihu mate prave rozcitanu?
Ja prave citam Zitkovske bohyne od Kateriny Tuckovej a predtym to bola kniha 22.11.1963 od Stephena Kinga 🙂
@petruska77 dalsiu s podobnou tematikou Odsudeni prezit mam uz v policke, tesim sa na nu svojim sposobom hoci vesele citanie to nebude
@iwet7 prave citam Židovka od Andrey Coddington. Tiež velmi silny pribeh... Určite pohladam aj tu, ktoru spomínaš....
Pravda o Melody Brownovej - na jeden dych. Dokonca som vstávala v noci, aby som čítala
@petruska77 ahoj, nemas ju na predaj?
@lasto nepredavam svoje knihy, ale ak ju zozenies, tak stoji za to ju kupit 🙂
@petruska77 ďakujem
@tamtamka26 zidovku mam v hladaciku. Ked docitas, napis ako sa ti pacila 🙂
@iwet7 zatiaľ super. Vcera som zacala a mam 3/4 knihy precitanej. Trosku ma mätú rôzne zidovske názvy - jedál alebo obradov atd.
@petruska77 súhlasím kniha, ktorá vo vás zanechá hlboký dojem- akurát keď som sa nad ňou rozplývala v knižnici tak knihovníčka také oči na mňa vyvalila (už sa poznáme roky) ona si myslela, že hovorím o 50 odtieňoch sivej a vôbec jej to ku mne neladilo 😀 😀 😀
a z tých veselších : Doktore honem jde o zivot
práve som dočítala dievča vo vlaku, ja osobne som prvých 180 strán trpela, potom sa to rozbehlo
Alfa 🙂
ja čítam Nebezpečné ženy 🙂
Ja citam Vinna
Ja som vcera docitala Trhlinu od J. Kariku.
Isabel Allende- Maya's notebook
anna antosova- kavka z periferie
ja som vcera docitala knihu Posledny putnik od Gard Sveen a teraz som zacala citat Tajomstvo Pembrooke Parku.
Prave som docitala kena folleta piliere zeme aj na veky vekov,parada,uplne ma to pohltilo,vedeli by ste mi poradit nieco podobne? Quo vadis sa mi tiez pacil aj ine historicke starsie mam precitane,dakujem pekne
ja som vcera docitala od von Danikena Meine Welt in Bildern. som si tu aj zopar dalsich kupila na blsom trhu, takze preto ta nemcina. 😀 a chystam sa pustit do dalsej
Cyril Vasil : Krestan by mal byt hrdinom
oj, zabudla som. momentálne pasívne čítam Budkáčik a Dubkáčik (dcéra ju čítajú v škole a za domácu úlohu). Od mala tú knihu neznášam 😝 .
http://www.martinus.sk/?uItem=238560 od autora Muž menom Ove...
nečítali ste este niekto? Je to čerstva novinka 🙂

@iwet7 ja len potvrdzujem, ze "Medzi odtienmi sivej" je nadherna, aj ked velmi smutna kniha a tiez by som ju zaradila do povinného citania dnesnym pubertiakom.