Akú knihu práve čítate?
Ahojte maminy,
pred casom tu bola podobna tema, ktora bola presunuta na ceskeho konika, tak ju obnovujem opat tu. Radi citate? Aku knihu mate prave rozcitanu?
Ja prave citam Zitkovske bohyne od Kateriny Tuckovej a predtym to bola kniha 22.11.1963 od Stephena Kinga 🙂
@tamtamka26 ja tiez čítam len ako eknihu .
Docitana druha časť od M.s.Forceova Odvaha,tešim sa kedy vyjde tretia 🙂
@nicollettka ahoj. Citala si nakoniec Navod na obsluhu dietata? Aka je? Ja som na nu akurat natrafila a rozmyslam ci si ju kupit.
Ktoré romány sú lepšie?GILLEROVÁ alebo T.KELEOVÁ-VASILKOVÁ?
Nebezpecna od Lucii Saskovej
Svetlo,ktoré nevidíme,odporúčam...
Hostina pre vrany - to je tretia cast serie Piesen ladu a ohna, znamej skor ako Hra o trony.
@petruska77
@iwet7 baby Odsúdení prežiť a Medzi odtienmi sivej sú o čom? netreba obsah, len žáner a či je to súčasná doba a hlavne reálne.
nutne si potrebujem niečo prečítať ale mám pocit, že už som vyčítala celú knižnicu. raz neviem, čo už by som čítala.
Alchymista
Mr Selfridge. Je to zivotopis, nie beletria.
Dominik Dán - nežná fatamorgána
@mirka414 mam ju doma, dostala som ako darcek na vianoce .... ale este stale som nenabrala odvahu sa do nej pustit .... stacil mi uryvok .... inak mam kopu knih na tuto temu, len tie deti ...... to predychavam este
Julie Klassenova - Maliarova dcéra 👍
@slnecnica333 ja som vasilkovu čítala každú jednu ale posledna sa mi nepáčila,. Celá je o Tom ako jej zomrel otec,.. teraz už radšej Gillerovu,.. sú pútavé,tiež z bežného života,..Práve som dočítala Cudzie spálne a idem Ilúzie šťastia.. a všade je nejaká záhada tak,že sa vždy teším na koniec a zároveň mi je smutno že končí
@adulka07 🙂 vasilkova a jej pyžamko, pustená práčka a zaliata káva 🙂
Frederick Forsyth-Spis Odessa
Špiónka od Coelha
Game of Thrones 😎
A.G. Riddle, Desivý mor Atlantídy
Z humorne ladených: Poslední aristokratka, Aristokratka ve varu, Aristokratka na koni.
5 jazykov lásky pre deti
Máte doma obľúbenú knihu, ktorú by ste za nič na svete nepredali. Poraďte knihu, ktorá sa číta jedným dychom. Nie vojnové.

@mirka414 uz ju mam doma kupenu... Som zvedava