icon

Akú knihu práve čítate?

petruska77
14. aug 2014

Ahojte maminy,
pred casom tu bola podobna tema, ktora bola presunuta na ceskeho konika, tak ju obnovujem opat tu. Radi citate? Aku knihu mate prave rozcitanu?
Ja prave citam Zitkovske bohyne od Kateriny Tuckovej a predtym to bola kniha 22.11.1963 od Stephena Kinga 🙂

ella2015
27. nov 2018

@drakvak Ten názov znie v paži a nie tam kde si väčšina ľudí myslí 😉

drakvak
28. nov 2018

@ella2015 Originál znie: The subtle art of not giving a fuck

mirka414
28. nov 2018

Začala som čítať tuto knihu a na stolíku mám takúto krásnu lampu .

vtacatko3
28. nov 2018

@mirka414 to máte eknihu?

mirka414
28. nov 2018

@vtacatko3 áno skoro všetko eknihy,lebo žijem vo Švajčiarsku a na postovnom sem by som potrebovala muža minimálne bankára ;)

vtacatko3
28. nov 2018

@mirka414 júúúj, mirka a nechcete povymieňať? Poslala by som Vám zoznam mojich.

janage
1. dec 2018

Zaciname 2.rok

stella26
2. dec 2018

@janage aj my sme vcera večer čítali prvý príbeh,dnes už dcéra (9.rocna)chcela hneď ráno aj druhý,zaujalo...akurát menšiu to moc nebaví

janage
2. dec 2018

@stella26 moja mladšia mala min.rok 6 rokov, bolo to pre ňu zložitejšie pochopiť, ale rada počúvala. Tento rok sa už nevedela dočkať a pre mňa bude zaujímavé sledovať ako knihu bude vnímať s ročným odstupom. Staršia mala 11 a počúvala.

sovica
12. dec 2018

Kočky, pomóóóc, na poslednú chvíľu objednávam darčeky, ale tento rok som bezradná. Poraďte nejakú dobrú knihu pre muža (konkrétne chcem pre otca). Vždy som trafila, ale teraz sa mi zdá, že nemám z čoho vybrať (alebo nemám prehľad). Minulý rok som mu kúpila Postel, hospoda, kostel (to si veľmi pochvaľoval) a Donutila. Páčia sa mu cestopisy, dobré detektívky, životopisy, humorné knihy... Ak o niečom viete, budem vám vďačná 🙂.

babababka
12. dec 2018

@sovica Ak životopis:J.Archer-Cesta slávy,humor:Jak prohrát maraton,prípadne niečo-všetko od Františka Nepila/Jak se dělá chalupa apod./,cestopisy Monika a Jirka Vackovci-TransAsia vlakem kolem Asie se skládacími koly a ešte jedna kniha ho môže zaujať,Zdeněk Šafář-Apokalypsa Evropy.

sovica
12. dec 2018

@babababka Ďakujem, idem pozrieť, lebo to vôbec nepoznám. Okrem Archera - Cesta slávy, túto knihu mám aj vo svojej knižnici.

petruska77
autor
13. dec 2018

Ja som teraz docitala dvojicu knih Tri sekundy a volne pokracovanie Tri minuty. Su to napinave thrillery, urcite odporucam 🙂

petraslov
14. dec 2018

@petruska77 sú s nejakou kriminálnou zápletkou? Kto je autorom?

petruska77
autor
14. dec 2018

@petraslov su to dvaja zrejme svedski autori, predtym som od nich nic necitala. Skus pozriet sem https://www.martinus.sk/?uItem=314875

kim12345
14. dec 2018

@babababka
@sovica baby ,ta ,,cesta slávy,, bola dobra?
Chytil vas ten príbeh?

sovica
14. dec 2018

@kim12345 Pravdupovediac, kniha čaká v polici na "svoj čas" - ešte som ju nečítala. Ale na Martinuse má výborné hodnotenia.

moonlighting
15. dec 2018

Dočítané Nesmieš ma milovať - Farby a lásky a Nesmieš ma milovať - Prekliaty tanzanit od Moniky Wurm. Kto ste ešte nečítali knihy od tejto autorky, VRELO ODPORÚČAM!

babababka
15. dec 2018

@kim12345 Pre mňa tam bolo všetko:láska,dobrodružstvo,história,horolezectvo,sem-tam intrigy.Je to ,pre mňa, o dovtedy neznámom človekovi,ktorý vytrpel svoje,aby dosiahol nemožné.Navyše Archer píše pútavo,znalecky.Ostatné sa dozvieš v knihe🙂.

vtacatko3
28. dec 2018

Dievčatá, práve som dočítala druhú časť Nesmieš ma milovať do Moniky Wurm a až som smutná, že to mám dočítané. Neviete mi odporučiť niečo podobné? Kniha opisovala dva rôzne príbehy, jeden z prítomnosti a jeden z minulosti ....

vtacatko3
28. dec 2018

@moonlighting bola dobrá? Ja som od Vianoc od nej prečítala 4 knihy a ešte sa chystám na tieto, len či sa mi ich teda oplatí kupovať

moonlighting
28. dec 2018

@vtacatko3 Všetky "wurmovky" sú super. Pri každej som mala presne taký pocit, nechcela som nikdy dočítať do konca. Doslova som si ich šetrila. Ktoré 4 máte prečítané?

vtacatko3
28. dec 2018

@moonlighting Nesmieš ma milovať obidve časti a aj Pakistanskú princeznú, tiež obidve časti. Každý deň padla jedna kniha. Muž sa mi už vyhráža, že mi skryje čítačku 🙂 Dnes to vypadá, že si stiahnem Slzy predaných dievčat.

moonlighting
28. dec 2018

@vtacatko3 Áno, takže určite odporúčam prečítať Slzy predaných dievčat, Hviezda nad arabským peklom, Rockové tango (1.časť), Rockový sen (2.časť). Môžem povedať že tieto všetky sú ešte o niečo lepšie.

lubina
29. dec 2018

Michelle Obama - Becoming - uz som za polovicou a je to super kniha 😉

anega79
11. feb 2019

Linda Castillo - krimi seria, zatial som precitala sedem knih, o byvalej amiske teraz policajtke Kate Burkholdovej

krystofkal
11. feb 2019

čítam akurát šlabikár šťastia 🙂
Konkrétne strachy, vzťahy , sloboda 🙂 Celkom fajn zatiaľ to vyzerá, je to o tom, kde sa v náss berie strach, ako mu čeliť 🙂

dennkka
11. feb 2019

Trilogiu Mestečko Wayward Pines - odporúčam, napínavé

kvetinka75
11. feb 2019

Svet plný farieb

babababka
11. feb 2019

Italské jednohubky.