Akú knihu práve čítate?
Ahojte maminy,
pred casom tu bola podobna tema, ktora bola presunuta na ceskeho konika, tak ju obnovujem opat tu. Radi citate? Aku knihu mate prave rozcitanu?
Ja prave citam Zitkovske bohyne od Kateriny Tuckovej a predtym to bola kniha 22.11.1963 od Stephena Kinga 🙂
Kočky, pomóóóc, na poslednú chvíľu objednávam darčeky, ale tento rok som bezradná. Poraďte nejakú dobrú knihu pre muža (konkrétne chcem pre otca). Vždy som trafila, ale teraz sa mi zdá, že nemám z čoho vybrať (alebo nemám prehľad). Minulý rok som mu kúpila Postel, hospoda, kostel (to si veľmi pochvaľoval) a Donutila. Páčia sa mu cestopisy, dobré detektívky, životopisy, humorné knihy... Ak o niečom viete, budem vám vďačná 🙂.
@sovica Ak životopis:J.Archer-Cesta slávy,humor:Jak prohrát maraton,prípadne niečo-všetko od Františka Nepila/Jak se dělá chalupa apod./,cestopisy Monika a Jirka Vackovci-TransAsia vlakem kolem Asie se skládacími koly a ešte jedna kniha ho môže zaujať,Zdeněk Šafář-Apokalypsa Evropy.
Ja som teraz docitala dvojicu knih Tri sekundy a volne pokracovanie Tri minuty. Su to napinave thrillery, urcite odporucam 🙂
@petruska77 sú s nejakou kriminálnou zápletkou? Kto je autorom?
@petraslov su to dvaja zrejme svedski autori, predtym som od nich nic necitala. Skus pozriet sem https://www.martinus.sk/?uItem=314875
Dočítané Nesmieš ma milovať - Farby a lásky a Nesmieš ma milovať - Prekliaty tanzanit od Moniky Wurm. Kto ste ešte nečítali knihy od tejto autorky, VRELO ODPORÚČAM!
@moonlighting bola dobrá? Ja som od Vianoc od nej prečítala 4 knihy a ešte sa chystám na tieto, len či sa mi ich teda oplatí kupovať
@vtacatko3 Všetky "wurmovky" sú super. Pri každej som mala presne taký pocit, nechcela som nikdy dočítať do konca. Doslova som si ich šetrila. Ktoré 4 máte prečítané?
@moonlighting Nesmieš ma milovať obidve časti a aj Pakistanskú princeznú, tiež obidve časti. Každý deň padla jedna kniha. Muž sa mi už vyhráža, že mi skryje čítačku 🙂 Dnes to vypadá, že si stiahnem Slzy predaných dievčat.
@vtacatko3 Áno, takže určite odporúčam prečítať Slzy predaných dievčat, Hviezda nad arabským peklom, Rockové tango (1.časť), Rockový sen (2.časť). Môžem povedať že tieto všetky sú ešte o niečo lepšie.
Michelle Obama - Becoming - uz som za polovicou a je to super kniha 😉
Linda Castillo - krimi seria, zatial som precitala sedem knih, o byvalej amiske teraz policajtke Kate Burkholdovej
čítam akurát šlabikár šťastia 🙂
Konkrétne strachy, vzťahy , sloboda 🙂 Celkom fajn zatiaľ to vyzerá, je to o tom, kde sa v náss berie strach, ako mu čeliť 🙂
Trilogiu Mestečko Wayward Pines - odporúčam, napínavé
Svet plný farieb
Italské jednohubky.

@drakvak Ten názov znie v paži a nie tam kde si väčšina ľudí myslí 😉