icon

Akú máte skúsenosť s Orange internetom?

katka13122
14. sep 2010

aku mate skusenost s internetom?mame tcom a je to pomale,chceme nieco druhe

Strana
z2
larmimi
11. okt 2010

@kvetinqa dakujem...urcite ten orange internet este prehodnotime...povedali ze nam ho daju na par dni na skusku, este tam je sanca ho vyskusat, a potom vratit.... 😒

larmimi
11. okt 2010

A co hovorite na ten slovanet, 6,90€ rychlejsi internet start ?? to znie dobre, nie? len bohvie aka je to rychlost 😅

denduska
11. okt 2010

my mame mobilny od orange-u....ide ako slimak...inac na vedlajsom kopci je vysielac...napisem www, stisnem enter a mozem ist obed varit.... 🙄 este mame aj iny net, cez antenu, ten ked ide, ide super, ale ked vypadne, kampes.. ostava mi skusit uz len t-com...
inac nasi maju magio a ide super, ale u nas sa neda...a o fibernete mozem tiez snivat 😀

larmimi
12. okt 2010

@denduska no a som sa rozhodla ze ten orange nechcem ! 🙂

nikika33
7. feb 2013

oživím trošku tému - teda moja otázka : aký je orange-internet v roku 2013 ( podmienky, skusenosti, sťažnosti ) dakujem 🙂

mami.sk
7. feb 2013

@nikika33 my máme orange internet ale vôbec nie sme spokojní 😠
keď sme kupovali nový byt tak tu nebola zavedená pevná linka a nie je tu ani optika. Nechceli sme žiadne ďalšie prerábky a káble 😒
tak sme si vybrali orange internet - taký prenosný/ ale nie na USB/, ktorý je možné využívať cez Wifi na viacerých počítačoch. Pred takmer 3 rokmi sme platili 14,99 eur, objem dát nie je obmedzený , len po prekročení určitého objemu sa internet spomalí 😒 a to je náš problém 😖
okrem pošty a bežného prezerania nič iné na nete nerobíme - nesťahujeme filmy, nemôžeme skypovať, pozerať videá pretože už v polovici fakturačného obdobia je tak pomalý internet až hrôza 😠 a to som celý deň v práci a max. večer pozriem poštu a modrého koníka 😉
manžel má pracovný počítač s internetom tak ten ho nepoužíva vôbec 😔
minulý rok končila viazanosť a ponúkli mám tento istý typ internetu len s tým, že budeme mať 2násobný objem dát a teda sme predpokladali, že nebude taký pomalý , s tým, že budeme platiť 17,99 eur.
Povedali sme si , že to vyskúšame , lebo žiaľ na trhu sme nenašli internet, ktorý by nám vyhovoval bez potreby pevnej linky alebo optiky a zase nechceme platiť horibilné sumy 😒
No podľa nás je to teraz ešte hrošie 😝 Stránku načítava neskutočne dlho , stále vypadáva, keď náhodou pustím dcére rozprávku na youtube tak mám problém vôbec poštu prečítať 😝
a v orangi stále tvrdia, že z ich strany žiadny problém nie je 😠 pritom viem , že nemáme šancu ten objem dát minúť pri našom štýle používania 😖

mami.sk
7. feb 2013

no posledný príspevok mi pridávalo viac ako 2 min 😠 je to des 😝

nikika33
7. feb 2013

@mami.sk dakujem velmi za tvoju odpoved, tvoja odpoved mi pomohla, len stale neviem teda, ktory internet je najlepsi 😉

moname
7. feb 2013

čakám kedy mi skončí viazanosť a idem ho zrušiť-úplne to isté a ešte viazanosť sme mali 3 roky 😠 ošuškali nás,lebo doniesla mladá zmluvu až domov,lebo problémy okolo toho boli tak sme si ani nevšimli tie 3 roky 😠 ale ten posledný rok sa platí už len 10euro,no aj tak je na milú Jarmilu

mami.sk
7. feb 2013

@nikika33 no nemáš začo 😀 ináč aj mňa by zaujímalo, ktorý internet je najlepší 😕
na obranu orange zase musím napísať aj to, že sestra má od nich fibernet a je max. spokojná 😉 akurát na to treba optiku a žiaľ v našej mestskej časti o nej ani len neuvažujú 😔

@moname to sme si my hovorili celé dva roky , že počkáme na skončenie viazanosti a ideme preč 😖 a potom sa môj manžel dovalil s novou zmluvou 😀 😀 😀 som riadne penila 😀

moname
7. feb 2013

@mami.sk no môj by ma zožral,on už dávno hovorí že ani náhodou

mami.sk
7. feb 2013

@moname a čo si dáte namiesto toho? lebo ja fakt neviem 😖

moname
7. feb 2013

no neviem čo to je ale to sused odborník niečo cez jeho wifi-tak ti neporadím.Ináč sú tu také súkromné zhruba za 12eur-to zas majú druhí a fungujú na to tri počítače aj naraz v ich dome v pohode sťahujú filmy,youtube a ták

moname
7. feb 2013

@mami.sk odpoveď nad 🙂

mami.sk
7. feb 2013

@moname díky 😉

babatko37
25. feb 2014

Aké máte skúsenosti s Orange DSL, mesačný poplatok 11,99 EUR, max. prenosová rýchlosť 5MB? Viete to porovnať s Telecomom? Chceme od Telecomu odísť, lebo máme o 8,- EUR mesačne vyšší poplatok. Optika u nás nie je, tá je vraj dobrá u oboch. Musím uvažovať iba o DSL. Ďakujem.

blankaj
Autor odpoveď zmazal
jachin
24. apr 2015

@blankaj tak u nás Orange internet neobstál 😝 stále pokazený router, vždy si ho nechali na mesiac v "oprave", ani rýchlosť nebola bohviečo, a veľakrát vypadával...
nemáte v okolí nejakého lokálneho poskytovateľa? My tak máme po skončení od orange-u už piaty rok, je rýchly, neobmedzený, ak niečo opravujú, alebo vypadne kvôli niečomu, dajú vedieť, a cena 10 €..
takže ja som za miestneho overeného poskytovateľa

blankaj
Autor odpoveď zmazal
jarmilla
26. jan 2016

V prvom rade si zistite ako daleko ste od vysielaca. Lebo ja v obci chytam net na dialku a to mam vlastny prijimac na streche. Samozrejme ked je zle pocasie tak obcaa blbne inak som spokojna

Strana
z2