icon

Aku najhoršiu odpoveď ste dostali na vyznanie citov?

7. júl 2021

Asi klasicka a najhorsia odpoved na "lubim ta" je "dakujem" 😀
Moj napadnik dnes exceloval a na vetu "mam ta rada a zalezi mi na tebe" bola odpoved "cenim si to" 😀
Myslim, ze si zasluzim tu flasu ruzoveho prossecca dnes...

P.S. Viem preco to tak napisal a viem ze to citi rovnako, len ma pobavila ta veta, netreba to dalej rozoberat 🙂

Strana
z2
zuzanka.zuzu
7. júl 2021

tebe by to uvažovanie tiež nezaškodilo, koľko máš rokov aby si "vyznanie citov" písala? 14? aj tak je toto stratená téma, veľa šťastia vo vzťahu...

marseillefan
7. júl 2021

Podľa mňa je najhoršia odpoveď "aj ja teba". Príde mi to také neúprimné, ako keby zo slušnosti...

danulicek
7. júl 2021

Pri tom “cením si to” mi napadá jediná otázka - nebol to môj brat? 😂 lebo aj on je taký expert na vzťahy 🙈

autor
7. júl 2021

@marseillefan vazne? hmmm

taskataska
Odpoveď bola odstránená
emma323
7. júl 2021

Ľuboš ma?Nie, to môj stále povie 😀😀😀

kittykat22
7. júl 2021

Pridem za muzom a hovorim "ty si taky skvely, teba najviac milujem" a muz zdvihne oci od pocitaca a pyta sa "co potrebujes?" 🤣🤣🤣

mijunik
7. júl 2021

Ja som raz dala asi blbú odpoveď. Alebo skôr mätúcu. No vtedy som inak reagovať nevedela. Často sa so mnou rozprával, nakreslil mi 6x Mickey Mousea - zakaždým inou farbou fixky. Boli sme fajn kamaráti. Raz došiel poňho jeho otecko, on ho poslal napred a že o chvíľu príde. Zavolal ma von z miestnosti, v ktorej sme boli s viacerými ľuďmi a na chodbe predniesol niečo v zmysle, že k svadbe treba súhlas dvoch a že on by sa chcel so mnou oženiť a spýtal sa ma, či ja by som sa chcela zaňho vydať... Nečakala som to absolútne, zaskočil ma a len som zahabkala, že "ja teraz neviem, ale ja už musím ísť do triedy...". No áno, boli sme na základnej škole - ja piatačka, on tretiak... 🙂🙂

Strana
z2