Aku najhoršiu odpoveď ste dostali na vyznanie citov?
Asi klasicka a najhorsia odpoved na "lubim ta" je "dakujem" 😀
Moj napadnik dnes exceloval a na vetu "mam ta rada a zalezi mi na tebe" bola odpoved "cenim si to" 😀
Myslim, ze si zasluzim tu flasu ruzoveho prossecca dnes...
P.S. Viem preco to tak napisal a viem ze to citi rovnako, len ma pobavila ta veta, netreba to dalej rozoberat 🙂
Podľa mňa je najhoršia odpoveď "aj ja teba". Príde mi to také neúprimné, ako keby zo slušnosti...
Pri tom “cením si to” mi napadá jediná otázka - nebol to môj brat? 😂 lebo aj on je taký expert na vzťahy 🙈
@marseillefan vazne? hmmm
Ľuboš ma?Nie, to môj stále povie 😀😀😀
Pridem za muzom a hovorim "ty si taky skvely, teba najviac milujem" a muz zdvihne oci od pocitaca a pyta sa "co potrebujes?" 🤣🤣🤣
Ja som raz dala asi blbú odpoveď. Alebo skôr mätúcu. No vtedy som inak reagovať nevedela. Často sa so mnou rozprával, nakreslil mi 6x Mickey Mousea - zakaždým inou farbou fixky. Boli sme fajn kamaráti. Raz došiel poňho jeho otecko, on ho poslal napred a že o chvíľu príde. Zavolal ma von z miestnosti, v ktorej sme boli s viacerými ľuďmi a na chodbe predniesol niečo v zmysle, že k svadbe treba súhlas dvoch a že on by sa chcel so mnou oženiť a spýtal sa ma, či ja by som sa chcela zaňho vydať... Nečakala som to absolútne, zaskočil ma a len som zahabkala, že "ja teraz neviem, ale ja už musím ísť do triedy...". No áno, boli sme na základnej škole - ja piatačka, on tretiak... 🙂🙂

tebe by to uvažovanie tiež nezaškodilo, koľko máš rokov aby si "vyznanie citov" písala? 14? aj tak je toto stratená téma, veľa šťastia vo vzťahu...