icon

Akú politickú stranu voliť?

aero
29. jan 2012

Baby , chcela by som od vás nejaké rady, kedže o politiku sa veľmi nezaujímam , ale vnímam to ako moju občiansku povinnosť - voliť .
Mám v tom dosť chaos a je mi z toho všetkého zle , keď počujem samá korupcia , vulgarizmyˇ, nadávky....
A chcela by som vedieť , čo sa stane s hlasmi ľudí , ktorý nepôjdu voliť .

Strana
z3
vroni
30. jan 2012

@viera27 - asi tak. Chyba mi tu prikyvujuci smajl.

maznacik007
30. jan 2012

to ze SMER volia len ludia co popijaju borovicku v 3. cenovej skupine je len uzus tato strana v minulych volbach bola na druhom mieste co sa tyka percentualneho zastupenia volicov s VS a ked sa to zoberie s ukoncenym strednym vzdelanim tak tam ma najvacsie zastupenie volicov...

slniecko2
30. jan 2012

@aero no tak toto si musis rozmysliet sama- skus pohladat stare infosky o vsetkych politickych stranach a ich sluby dnes a v minulosti. Potom si urci smer : lavica ci pravica a vyrazne sa ti zmensi okruh lebo mi ich tu az tak vela nemame. Ja napr. idem volit SMER-SD kedze som VS a socialne citiaca. Mam sice na zreteli ze sa kradlo aj tam ale nemam ruzove okuliare ze ostatne strany (alebo ich clenovia skorsie) vobec nic nekradli. Mne osobne az tak nevadi ked si prerozdeluju provizie z predajov a zmluv (ono si to aj tak neikto necha zaplatit ci chceme alebo nie-nikto to nerobi zadarmo to len my si myslime zeby to tak malo byt ale nikde vo svete to tak nie je) ide mi vsak o chod statu a z vlastnej skusenosti viem ako "velmi" predrazene boli dialnice za Fica- moj muz na nich robil a co si terajsia vlada povymyslala az ho museli vyhodit (spolu s XX ludmi z inych odvetvi ktore s nimi suviseli). Takze iba recicky a SR je ochudobnena najmenej na odhadujem takych 10 rokov od kapitalu zo zahranicia ktore by tie dialnice pritiahli nehovoriac o tom ze keby KIA neprimala novych ludi tak moj muz aj ked je VS by musel bezat asi do zahranicia na jahody. nastastie aspon robi za pasom a to je mlady, studovany, sikovny, robos ale jednoducho roboty nie to. tot moj osobny nazor a pribeh. ty sa musis rozhodnut kto je a kto nie je mensie zlo. ak nepojdes volit- tak nic neovplyvnis ale ani sa nemas narok stazovat.

slniecko2
30. jan 2012

a este k tomu Matovcovi- neda mi to. Citavam si jeho clanky a su dost presvecive. Aj jeho kandidatka sa mi celkom pozdava- verim ze vela z nich su slusni ludia, ktori by chceli dobre veci, ale ale ale.... Dokial taky tr.ko bude ich predseda strany nikdy nic nezmozu. Ludia vo vysokej politike musia byt predovsetkym reprezentativny a diplomaticky lebo od nich sa vyvija osud SR a tym padom aj ludi co v nej ziju. My sme prilis mala krajina aby sme mali vo vlade ludi ktori budu rozdavat banany, sasovat s bilbordami a kto vie co este (nehovoriac nie eurovalu pred celou EU!). Za druhe: ci chceme a ci nie (mam rodinu z podnikatelskeho prostredia) velke obchody sa robia stale stymi istymi ludmi. To neznamena ze ked sa vlada vymeni ze dialnice bude stavat nejaky ferko mrkvicka z hornej malikovej lebo on to postavi najlacnejsie. nie- stavat to bude zase narodna dialnicna alebo doprastav pretoze maju na to ludi a stroje, to iste je vo vsetkom takze prachy pojdu zase len do tych istych vreciek a miliony sa aj tak prerozdelia v proviziach. Co z toho vlastne vyplyva? ze najlepsie obchody budu robit ludia ktori maju kontakty (treba im hlavne dobre kukat na prsty) a nie nejaky zelenaci co nikoho nepoznaju....tot realita a matovicovo utopium. nenchajte sa opit rozkami alebo bananmi?

liz_lemon
31. jan 2012

@viera27 nauc sa poriadne citat, jasne som napisala, ze sa mi nepaci, ze mozu volit ludia, ktori ziju TRVALO mimo uzemia SR

acrobaleno
31. jan 2012

Akú politickú stranu voliť? Nuž, v podstate nie je ani z čoho vybrať, ani ja neviem koho pôjdem voliť, pretože sú všetci rovnakí.

viera27
31. jan 2012

@liz_lemon nevidim dovod aby si bola utocna. Radsej zadefinuj slovicko "trvalo", co to pre teba znamena. Napriklad obaja moji svagrovia zili v zahranici vyse 5 rokov. Je to uz trvalo? Nie je to uz trvalo?

liz_lemon
31. jan 2012

@viera27 vobec nie som utocna, len nemam rada, ak niekto prekruca moje slova

viera27
31. jan 2012

@liz_lemon a to "trvalo"? Co to u teba znamena?

sisaha
7. feb 2012

sice este stale neviem koho volit po vsetkych tych "goriliach", ale dnes som sa poriadne nasmiala. Tesi ma, ze z kandidatky Matovica odisli tí najvacsí "hajzlíci". A presne ich "strach" vyvolal v ludoch pochybnosti, ked odmietli detektor, ze maju co skryvat...

no ja asi hadam budem aj matovica volit 😀

ela2710
7. feb 2012

@sisaha aj mna to pobavilo, nesli, lebo sa bali, ale ja som uz pevne rozhodnuta volit Matovica 😀

joravcova23
Odpoveď bola odstránená
joravcova23
Odpoveď bola odstránená
Strana
z3