Akú škôlku vybrať pre 2,5 ročné dieťa (Bratislava Nové mesto, Ružinov)
Da sa prihlasit 2,5 roc. dieta do skolky? Zatial som nepochodila...
Mate skusenosti s nastupom do skolky s dietatom mladsim ako 3 roky? Ak ano, kam odporucate? Sukromnu skolku za 700 eur mesacne nehladam.. Nejaku financne dostupnu pre obycajnych ludi 🙂
Poradte mamicky, dakujem
@mircalla jj, to viem. Su skolky aj sukromne, kde mi povedali ze nic do 3 rokov. Ja pocitam so skolkou max do 500 eur, ale viac sa mi zda naozaj uz prehnana suma. Preto sa pytam, ci mate niekto skusenosti, a ak tak poradit aj konkretnu skolku 🙂 My tu mame na Ceskej, ta je za 260 aj so stravou, ale od 3 rokov.
Zapis bude v aprili do statnej, to mi dnes povedali, ked som tam volala..tak skusam, ze co dalej- v marci skonci materska tatinovi, ja som uz nastupila do prace a mame par hodin, ktore sa nam budu prekryvat tak som to chcela vyriesit skolkou ..
Ja som mala problem najst aj sukromnu, ale skor kvoli kvalite. Spokojna som bola v City Baby Care, do 500 eur sa zmestis, ale nie je to Nove Mesto
Odporúčam MŠ Rozprávkovo v PD, kde chodí moja dcéra za 50 eu mesačne. Ušetríte viac ako 400 eu, za tie škôlky čo tu spomínate, to sa oplatí!!!! 😂
@loulou02811 😃 no fajn, v Prievidzi? Tak ked pripocitam cestovanie, benzin + cas, tak sme na podobnej sume, vlastne este vyssej 😉 alebo sa mozeme prestahovat 🙂
Inak Rozpravkovo mi ukazuje aj tu nasu skolku u nas na ulici Ceska, ktoru som spominala vyssie - ta je ale vraj od 3 rokov.
Skus tuto, je na Kukucinovej. Sestra tam mala maleho https://emjoy.business.site/
@natalia321 my chodime do kidsparadise( martincekova) myslim ze rste tam berú deticky a skolne je velmi vpohode oproti iným súkromným skolkam
Syn chodil do Kidsparadise na Martincekovej a max spokojnost. Prechod do statnej skolky bol pre nas tvrdy stret s realitou ☹ mladsi syn je januarovy, ak mi ho nevezmu do skolky od septembra, urcite pojde do Kidsparadise.
@natalia321 nasa tiez chodila chvilu do kidsparadise,nez sa dostala do statnej a mali tam.aj deticky mladsie ako 3roky. Tak skus,tie ucitelky boli celkom.fajn a navyse do 3r.mas narok na rodicovsky alebo namiesto toho na ten iny typ.prispevku.

@natalia321 do štátnej škôlky je potrebné najprv absolvovať zápis, ten býva niekedy na jar, následne od septembra ti môžu zobrať dieťa do škôlky. Teoreticky ti môžu vziať aj mladšie ako tri roky - záleží od podmienok konkrétnej škôlky a hlavne voľných miest. Bohužiaľ, často nie je miesto ani pre trojročné...