Akú sumu ste ochutené dať za tenisky?
Otázka vyššie. Tým, že sme ženy tak sa v botniku nachádza ďalších XY párov inej obuvy ako tenisky. Skúsme však porovnať tie. Koľko bežné dávate za tenisky?
150 max
Do 30€, nosim vzdy len jedny botasky, ked sa znicia za dva roky kupujem nove.
Ja som lakomá na toto takže 20€ keď sú v zľave zo 100€ 😆
Nenosím tenisky vôbec. Čiže u mňa v botníku žiadne. Ale dcéram kupujem. Nosia klasiku Adidas, Vans, Supra. Najdrahšie sme raz objednávali z USA do 200 eur. To je tak Max, čo som ochotná dať za nejaký špeciálny kúsok.
Ja dookola kupujem jedine Lacoste Carnaby Evo a to si vždy počkám na akciu teda občas ma vyjdú aj na 40-50€ 🙂 posledné som dostala ako darček od maminy keďže ani skúšať už jasné nemusím 😄 a teda pri tom čo tu píšete som asi divná lebo celý môj botník tvoria jedny baleríny, jedny sandále, dvoje spomínané tenisky, jedny šnurovacie jesenné topánky a jedny snehule 😄 a aj tak nosím 75% roka len tie tenisky 😂
20€
@jabadabadu zatial iba po pol šatníka 🤣 v 2 štátoch
Nosim za 139e lebo su mi prakticky na mieru, barefoot a dostatocne siroke-po tehotenstvach sa mi rozsirila noha.
Su to Be lenka Champ
Nakolko nosim len tenisky jedny stekle v pripade ,ze by som musela.Tenisky nosim k vsetkemu musim mat biele platenky converse a druhe kozenne v pripade dazda ci cierne .Za tenisky dam do 100 e.
Ja nosím väčšinou iba nike sú podľa mňa najviac pohodlné takže niekedy je cena aj 250€ bohužiaľ tenisky sú pre mňa ako pre niektoré ženy kabelky.... Síce mam aj kabeliek dosť ale nenosím ich 😂 a niekedy je to tak aj s teniskami že sa mi strašne páčia kúpim ich a dám si ich 2 krát za rok 😂 ale tak podľa mňa na obuvi sa nemá šetriť

Na beh mam niekoľko párov v cene od 40 eur do 180 eur.. Na turistiku mam tiež vyššie aj nižšie v cenách od tych 40 cca do 200 eur.
Bežné vychádzkove obyčajná klasika okolo 30 eur. Za športovú obuv dáme viac, na nej nešetríme