icon

Akú sumu ste ochutené dať za tenisky?

17. aug 2022

Otázka vyššie. Tým, že sme ženy tak sa v botniku nachádza ďalších XY párov inej obuvy ako tenisky. Skúsme však porovnať tie. Koľko bežné dávate za tenisky?

Strana
z2
zafir01
17. aug 2022

Na beh mam niekoľko párov v cene od 40 eur do 180 eur.. Na turistiku mam tiež vyššie aj nižšie v cenách od tych 40 cca do 200 eur.
Bežné vychádzkove obyčajná klasika okolo 30 eur. Za športovú obuv dáme viac, na nej nešetríme

bielavila
17. aug 2022

150 max

x_mery_x
17. aug 2022

Do 30€, nosim vzdy len jedny botasky, ked sa znicia za dva roky kupujem nove.

dominikamacakova
17. aug 2022

Ja som lakomá na toto takže 20€ keď sú v zľave zo 100€ 😆

abbey1
17. aug 2022

Nenosím tenisky vôbec. Čiže u mňa v botníku žiadne. Ale dcéram kupujem. Nosia klasiku Adidas, Vans, Supra. Najdrahšie sme raz objednávali z USA do 200 eur. To je tak Max, čo som ochotná dať za nejaký špeciálny kúsok.

tianna
17. aug 2022

Ja dookola kupujem jedine Lacoste Carnaby Evo a to si vždy počkám na akciu teda občas ma vyjdú aj na 40-50€ 🙂 posledné som dostala ako darček od maminy keďže ani skúšať už jasné nemusím 😄 a teda pri tom čo tu píšete som asi divná lebo celý môj botník tvoria jedny baleríny, jedny sandále, dvoje spomínané tenisky, jedny šnurovacie jesenné topánky a jedny snehule 😄 a aj tak nosím 75% roka len tie tenisky 😂

ankare
17. aug 2022

20€

bagerka
19. aug 2022

@jabadabadu zatial iba po pol šatníka 🤣 v 2 štátoch

evkamotka
24. aug 2022

Nosim za 139e lebo su mi prakticky na mieru, barefoot a dostatocne siroke-po tehotenstvach sa mi rozsirila noha.
Su to Be lenka Champ

ejmi25
25. aug 2022

Nakolko nosim len tenisky jedny stekle v pripade ,ze by som musela.Tenisky nosim k vsetkemu musim mat biele platenky converse a druhe kozenne v pripade dazda ci cierne .Za tenisky dam do 100 e.

miriam11
Odpoveď bola odstránená
trema
Autor odpoveď zmazal
simona99687
25. aug 2022

Ja nosím väčšinou iba nike sú podľa mňa najviac pohodlné takže niekedy je cena aj 250€ bohužiaľ tenisky sú pre mňa ako pre niektoré ženy kabelky.... Síce mam aj kabeliek dosť ale nenosím ich 😂 a niekedy je to tak aj s teniskami že sa mi strašne páčia kúpim ich a dám si ich 2 krát za rok 😂 ale tak podľa mňa na obuvi sa nemá šetriť

Strana
z2