Akú vec by ste vyrobili pre ženu, keby ste mali možnosť?
Zdravím … keby ste mali možno vyrobiť neaku vec pre ženy baby akého kolvek veku čo by ste prijali a používalo ho ? 😃čo by ste radi pouzivali a nieje to ešte hmm vyrobené a v predaji 😅
Je jedno v akom odvetí či kozmetika alebo oblečenie domácnosť atd
krasne vonajuci krem na telo, pri ktorom sa chudne 🙂 Alebo tabletku, ktoru si das pred jedlom a z daneho jedla nepriberies 🙂 Alebo stizovac zvuku na hlucne deti.
@natalia11_2 odporúčam najať si ľudí, ktorí pomôžu s brainstormingom (kto dnes dáva rady zadarmo?) A keď už budete riešiť služby, chcelo by to aj niekoho na jazykovú korektúru 😅
@martinkatinka nekradni mi tooo 😂alebo sa spojme a pôjdeme spolu bohatnúť 😂
@natalia11_2 mozes vyrobit transporter 😉 jeho vyuzitie bude neskutocne. Pre zeny napr.namiesto tamponu transporter odvadzajuci krv mimo tela bez nutnosti vymeny, transport tovaru a osob, obedoveho menu do prace z restauracie,.. atd
@natalia11_2 ty si tu uz pisala, pytala si sa na nieco podobne... Vieš, nikto ti ti neda svoj napad, aby si ty na tom zarabala. Skus vymysliet nieco sama.... A ze nekradni, no kto komu, ked to ja vymyslim? 🤷 Ty chces zarabat na cudzom napade.....
@natalia11_2 ja si uz roky robím srandu, že by mal niekto vymysliet vakcínu alebo tabletku alebo niečo podobne, po čom by človek nemal chuť na sladké 😬

Dialkove ovladanie na deti