Cavte baby, piste prosim len nazov skoly a odbor co studujete, a ako sa vam paci. Privitam najma externu formu.
@babymaminka ja som toho roku začala v Sečovciach 🙂
@bambulka712 ja som začala, teda pokračujem v Dubnici
pisem prace...seminarky...i diplomovky...ak by potreboval niekto pomoct...kludne mi napiste...Dakujem 😉
dievčatá, študovala niektorá učiteľstvo pre primárne vzdelávanie na UMB v BB? Mám záujem o externé štúdium. Ako ste boli spokojné? Počula som, že sa tam študuje lepšie, ako na Pedagogickej fakulte Prešovskej univerzity...
@leeaa8 my sme sa na to nedávno pýtali a bolo nám vysvetlené, že ak sme boli prijatý na 3 ročne (Bc) tak nám to nezmenia. Ak bude takáto zmena, tak sa týka tých, čo budú novoprijatý.
@bambulka712 2.stupeň mám na 2,5 roka
@sihaj áno to máme, no zatiaľ to neriešim, som v prvom ročníku Bc, takže za tie dva roky sa môže čokoľvek zmeniť, kým pôjdem na Mgr.. 🙂
@bambulka712 ano..mala som namysli...ak chceme pokracovat..kto zacal po starom..po starom i skonci...ale Mgr. uy 4 roky :0(
Ahojte baby, je tu niekto co studuje na UKF v NR Enviromentalistiku??? dakujem 🙂
Ahojte, v rámci medzinárodného projektu Eurostudent robíme prieskum o vysokom školstve a tak vás, milí aktuálni študenti prvého a druhého stupňa VŠ, chcem poprosiť o vyplnenie krátkeho dotazníka. Vopred ďakujem za pravdivé vyplnenie celého dotazníka.... vďakaaa...
http://www.svslm.sk/limesurvey/index.php/868644...
ahojte kočky, tie čo študujete kombinovanú formu štúdia v čechách, tak ako často sa chodí do školy (semester) a z pravidla,ktoré sú to dni?
je tu niekto s laboratornymi vysetrovacimi metodami ? 🙂
Ahojte dievčatá, nájde sa tu niekto, kto študuje externe primárny stupeň v NR, alebo v BA?
Ahojte, ak študujete pedagogiku alebo sociálnu prácu, chcem vas poziadať o pomoc s vyplnenim dotaznika k diplomovej práci. Ďakujem za pomoc
https://www.survio.com/survey/d/O5X2W6F7X7S6B0B9M
Je tu, prosím někdo, kdo se chystá, popřípadě má již za sebou rigorózní zkoušku na DTI?
baby je tu prosim Vas volaktora ktora studuje alebo studovala na polnohospodarskej v NR(technicka) ?
Ahojte , chodil/a si na vysokú školu DTI a mal/a si odbor manažment ? Prosím napíšte 🙂
Mamičky je tu niektorá z vas ktorá študuje na DTI externe? Ak ano prosim ozvite sa 🙂 dakujem