Akú zábranu, ohrádku ku krbu?
mate skusenosti s nejakou zabranou , najlepšie drevenou otvaracou , ku krbu ? ak ano , môžte napisat či sa vam to osvečilo,či je to vzhladom k cene kvalitne a kde ste to zakupili ? mne sa sice viac pači kovova ,manžel zas chce drevenu - vraj kovova sa rýchlo nahreje
máme novu krbopiecku a mala som v plane mladšieho naučit ,že pec pali a hotovo - sice to na neho zabera, sam tam zatial za 2 týždne neprišel,ale vidim ,že ked sa ponahla,alebo zabalansuje,tak sa na tej piecke može ocitnut aj nechtiac a to veru riskovať nebudem . Predsa cela piecka nskutočne pali - dost nič doma neporobim, ked mam stale oči na nom ,tak nech možme byt obaja v klude .
budem vdačna za akukolvek radu - prikladam dvoch favoritov
@denisocka My máme presne tú druhú kovovú, ale len z troch dielov a ku krbu je perfektná, stabilná, ani sme ju nemali pripevnenú k stene, len opretú,.Dieťa ju neotvorí ani asi 6 ročné a viac , používali sme síce len keď mala 1 rok, lebo keď už mala 2 roky tak ju to ani nenapadlo, skôr sa tomu vyhýbala, ale keď prišla detská návšteva, tak sme ju znovu vytiahli.
no...nakoniec vystačila aj táto ... už je ale odlozena,stahovali sme sa. takze odporučam 😉

dnes mi ma prist zabrana 🙂 to je rychlost , objednana z čiech v utorok ,odoslana do par minut 🙂