icon

Akú zábranu, ohrádku ku krbu?

denisocka
16. okt 2011

mate skusenosti s nejakou zabranou , najlepšie drevenou otvaracou , ku krbu ? ak ano , môžte napisat či sa vam to osvečilo,či je to vzhladom k cene kvalitne a kde ste to zakupili ? mne sa sice viac pači kovova ,manžel zas chce drevenu - vraj kovova sa rýchlo nahreje

máme novu krbopiecku a mala som v plane mladšieho naučit ,že pec pali a hotovo - sice to na neho zabera, sam tam zatial za 2 týždne neprišel,ale vidim ,že ked sa ponahla,alebo zabalansuje,tak sa na tej piecke može ocitnut aj nechtiac a to veru riskovať nebudem . Predsa cela piecka nskutočne pali - dost nič doma neporobim, ked mam stale oči na nom ,tak nech možme byt obaja v klude .

budem vdačna za akukolvek radu - prikladam dvoch favoritov

Strana
z3
denisocka
autor
20. okt 2011

dnes mi ma prist zabrana 🙂 to je rychlost , objednana z čiech v utorok ,odoslana do par minut 🙂

denisocka
autor
Odpoveď bola odstránená
adriana7
21. okt 2011

tuším sa chlapcom páči, aj chutí 🙂

denisocka
autor
21. okt 2011

@adriana7 😀

vanessm
21. okt 2011

@denisocka My máme presne tú druhú kovovú, ale len z troch dielov a ku krbu je perfektná, stabilná, ani sme ju nemali pripevnenú k stene, len opretú,.Dieťa ju neotvorí ani asi 6 ročné a viac , používali sme síce len keď mala 1 rok, lebo keď už mala 2 roky tak ju to ani nenapadlo, skôr sa tomu vyhýbala, ale keď prišla detská návšteva, tak sme ju znovu vytiahli.

vanessm
21. okt 2011

@denisocka Až teraz som si všimla, že už máte 😀

denisocka
autor
21. okt 2011

@vanessm no ja o tej kovovej vzhladom k cene iba snivam

kkobzova
21. okt 2012

😎 😎 😀 😨 🙄

denisocka
autor
23. nov 2012

no...nakoniec vystačila aj táto ... už je ale odlozena,stahovali sme sa. takze odporučam 😉

amexa
7. sep 2013

@denisocka ahoj prosim ta montovali ste ju aj k stene?

kattty85
18. nov 2013

@cristi Dobry den!A kolko stala taka zabrana ku krbu a nemate ju na predaj<<<Moje telefonne cislo je 0904222398.Dakujem,keby ste sa mi ozvali,bolo by to vyborne ,dakujem. P

cristi
18. nov 2013

@kattty85 ahoj,tu kovovu zabranu pri piecke vyrobil moj muz,nie je kupovana.

Strana
z3