icon

Aký darček je vhodný pre novorodenca?

sarzan
2. jún 2011

caute,aky darcek je vhodny pre novorodeniatko? co myslite? mna nic take uzitocne nenapada akosi

irriss
2. jún 2011

@sarzan
proc se zlobis na @ela2710???

Ted si totiz protirecis..chtel jsi poradit s darcekem pro novorozence a ted tu "kricis", ze chces darcek pre mamicku??? ☹

ela2710
2. jún 2011

@irriss zrejme to bude tou druhou temou kde som prispela 🙂 ale neboj nic si z toho nerobim 😀 😀

sarzan
autor
2. jún 2011

neviem odhadnut co spravi..ale moze sa stat co mi radí kamoska iris,že sa nestane nic a ja budem musiet ist sudnou cestou o urcenie otcovstva-aj ked si myslím skor opak-male sa narodi-skrz socku ma daju na sud-tam mi naparia za vybavu+vyzivne+neviem co a ja tam budem vlastne za hovado co neuznalo pred matrikou otcovstvo-test dna prehram-zaplatim trovy,znalecky posudok,ona bude vysmiata,vyjde ma to draho
hajanka

sarzan
autor
2. jún 2011

@ela2710 nemoze ma zapisat do rl bez mojho suhlasu-to by si si mohla zapisat akehokolvek muza-kolonka otec bude-neuvedený

irriss
2. jún 2011

@ela2710
Zrejme to bude tim, ze je z toho zniceny...zavaleny... ☹ Je to vetsi nez on sam... ☹
Kdyz se ho zeptam, co na to rodice..tak neodpovida, to je pak tezke radit, kdyz nevis okolnosti a podrobnosti, proc se ocitl prave na teto krizovatce a skoro "bez kalhot" 😉
Prijde mi, ze si mysli - ne-li si vsugeroval, ze ho matka vyzila jako "darce spermie"..taky jsem mu napsala, ze takovych uz tu bylo...napr. Madonna 😉

irriss
2. jún 2011

@sarzan
no praaaaaaaaaaaaaaaaaave..a odtud bys mel zacit..predejit teto situaci.. 🙂

sarzan
autor
2. jún 2011

@hajanka ale ja mam dat na sud? ja si este pockam ved ona bude chciet peniaze-co myslis? isiel by som sam proti sebe,lebo test vyjde na 99%,že ja som otec ak babo nezamenia v porodnici napr.

sarzan
autor
2. jún 2011

@irriss neviem co na to jej mama oca už nema-ked som jej pisal,že ju prideme kuknut kedze je na rizikovom a marodila odpisala,že na to zapomen..

sarzan
autor
2. jún 2011

@irriss asi mas pravdu,uznat otcovstvo pred matrikou a potom niekedy sup slinka a poslat si ten anonymak

ela2710
2. jún 2011

@sarzan @sarzan ved to som ti aj napisala, ze ona ta vobec nemusi zapisat do rodneho listu, je to na nej, a ak da do kolnky, ze neuvedeny, tak nemusis platit na dieta nic, a vsak ak si ona najde noveho partnera a on bude chciet byt na rodnom liste, tak s jeho podpisom moze figurovat ako otec on. A omyl sarzan - keby ona naozaj nahodou chcela,aby si v rodnom liste figuroval ako otec ty, tak by mohla cez sud poziadat dna testy a keby jej to ,,schvalili" tak by si sa musel k otcovstvu priznat, aj keby si nechcel.

@irriss neverim, ze ho ona vyuzila ako darcu spermii, ja neviem, nechcem mu brat iluzie, ale on nemusi byt otcom vobec, nemal by este nic planovat, pokial ani sam nevie na com je, moze byt z toho len sklamany...

irriss
2. jún 2011

@sarzan
zeny toho napisou!!!! 😀
Ono kolikrat "ne" znamena "ano" a naopak!
Nesmis se tak jednoduse vzdavat, che to kytaru a pod okno zahrat Vasi oblibenou 😉

Priste se na nic neptej a jednej...neptej se, jestli muzes za ni prijit...proste jdi a nech vejit do dveri nejdriv velkou kytici, za kterou se schovas a pak sebe... 😉
Ja byt Tebou, tak jeste dnes neco velkleho spacham!!! 😉 I kdybych mela zustat za dverma celou noc a pobroukavat ukolebavku.. 😉

sarzan
autor
2. jún 2011

@ela2710 už sa vyhrazala sudom,že aby som si dal na sud tie testy,ale ja? nech si zaplati poplatok ked sa chce sudit-ona mne musi dokazat,že som otcom nie ja jej

ela2710
2. jún 2011

@sarzan a ak aj otec si, a ona o tebe proste nechce pocut nic, tak mas proste smolu, totiz aj ona musi podpisat papier,kedze nie ste zobratí, ze ta uznava za otca svojho dietata, a ak mate vy dvaja ´medzi sebou vazne velke problemy tak sa skor priklanam k tomu, ze ta ako otca proste neuzna aj keby si nim naozaj bol, rovnako ako RL musis podpisat ty, musi ho podpisat i ona. A bol by si prekvapeny, kolko zien otca proste neprizna a kaslu aj na to jeho nizke vyzivne...niektore zeny maju proste taku hrdost a su tak zaniete proti otcovi, ze radsej nebudu dostavat vyzivne, ako by si ho mali dat zapisat do rodneho listu

sarzan
autor
2. jún 2011

@irriss mas pravdu! chce to niečo velke-idem hned zalozit to stavebne sporenie,kupit 1500 ruzí,2500 plienok,3500l sunaru a idem už off-zvrhava sa to 🙂

irriss
2. jún 2011

@ela2710 no prave..ja bych udelala prvni krok v tom, ze bych poadala urady o test DNA...abych se netrapila zbytecne...

ela2710
2. jún 2011

@sarzan z tych tvojich prispevkov som uplne vedla, tak teda ako, zalezi ti na tom ci si otec, ci nie? ak ona neda spravit dna testy, tak tebe bude ukradnute, ci je to dietatko tvoje? naozaj by ma zaujimalo, co sa medzi vami stalo, lebo takto nieco sudit je tazke a vlastne nemozne

sarzan
autor
2. jún 2011

@ela2710 ona je hrdánka to mas pravdu...ale aj mamonarka je tolko ju uz poznam-tak nech sa to v nej pobije..

ela2710
2. jún 2011

@irriss aj mne to pride ako unahlene, ved ked nevie na com je, tak darmo rozmysla, co ma robit, nie? a podla mna toto nemysli vazne, nechcem byt zla, ale jeho odpovede su hrozne sarkasticke niektore, a preto fakt neviem, ci i tu niekto zas len nerobi z maminiek dobry den, takych tu uz bolo vela 😖

irriss
2. jún 2011

@sarzan
kdepak, nic jsi nepochopil..neco velkeho ze srdce...ne z penezenky..mela jsem na mysli se s ni sblizit, aspon vyjasnit situaci, ve ktere jste se oba ocitli...
Mela jsem na mysli moznost si sednout na klidne misto a probrat to...zamyslet se a podniknout spolecne kroky....s tim nema nic spolecneho ani plenka ani banka, ale SRDCE

sarzan
autor
2. jún 2011

@ela2710 odkopla ma ked zistila,že je tehotná dovtedy hrala svoju hru
ja chcem anonymny test-neni dovod prečo ho ona odmieta...jediný by bol taký,že ma chce potopit potom pred sudom

ela2710
2. jún 2011

@sarzan neviem, ci to myslis vazne,alebo ci si robis srandu, ale keby som ja bola na tvojom mieste alebo na mieste otca dala by som dna testy spravit, lebo by ma hrozne stvalo a zozieralo, ze neviem ci je dietatko moje ci nie...ale to samozrejme len ak si naozaj presvedceny, ze na dieta si pripraveny

sarzan
autor
2. jún 2011

@ela2710 ved ja chcem anonymny ale ona ho odmieta! pripravený? prosim ta kto je dnes na co pripravený ani ona nie ved ani varit nevie,proste sa musis prisposobit novej situacii

ela2710
2. jún 2011

@sarzan alebo moze byt dovod aj to, ze ta proste ako otca uviest nechce, alebo ze otcom vobec nie si...

a neverim, ze sa nejaka tehotna zena len tak z nicho nic vykasle na priatela, zrejme za tym bolo toho viac, ale ncehces napisat....ale je to koniec koncov tvoja vec...drzim palce, aby si ju vyriesil, hoci myslim, ze na koniku ti neporadi nikto, kedze nikto o vas nic konkretne nevie, a neda sa len tak brblat v cudzom vzathu ci problemoch, ked ich proste ,,nechces" priblizit

sarzan
autor
2. jún 2011

idem už preč-nerobil som si srandu len sa pokusam dozvediet sa niečo od vas ked ex na mna kasle,prajem pekný zvysok večera

ela2710
2. jún 2011

@sarzan len tak pomimo 🙂 kym som nemala maleho ani ja som nevarila 😅 😀 ale varit vie kazdy, neda sa povedat, ze niekto varit nevie, podla receptu vie navarit aj somar, okolnosti ta proste prinutia 😀

ela2710
2. jún 2011

@sarzan ale naozaj si myslim, ze ked testy dna odmieta tak o ne proste nema zaujem, lebo ta tam uviest nechce, alebo teda naozaj nie si biologicky otec a preto ich povazuje za uplne zbytocne...alebo je tu este taa moznost, ze ked ti oznamila, ze je tehotna, tak ako si zareagoval? veril si jej, ze je tvoje? nemal si ziadnu trapnu poznamku ako napr. je ozaj moje? alebo najskor dna testy?

irriss
2. jún 2011

@sarzan
Ke Tvemu odchodu pridam jen no-comment...uz nekolikrat za den jsem se citila mizerne, ale setrvala...pokud slo o srandu, je mi Te lito a je mi lito, ze jsem cas nevenovala mym detem.. ☹
Chtela jsem Ti pomoct, prisel mi Tvuj boj o dite jako Zazrak, nehlede na muj negativni postoj i zkusenost s podobnym zivotnim scenarem..Pekny vecer i Tobe

sarzan
autor
2. jún 2011

@ela2710 nemal zagratuloval som jej a ona,že nemysli si ked som tehotna,že sa dame znovu dohromady,ale po jej sprostom spravani som po 3 mesiacoch vyrukoval s testami

hajanka
2. jún 2011

@sarzan najprv si rozmysli, ci vlastne chces byt otcom, ci chces byt aj uvedeny v RL liste ako otec, alebo co... na com ti vlastne zalezi. Ak si otec a chces byt aj takto uvedeny, tak necakaj preboha kym to ona da na sud!!!
Ak to neda, tak co... potom to das ty? Alebo ako?
Ak to chces tak to urob.
Na druhej strane pises, ze budes platit vyzivne, si s tym akoby vysporiadany, a naopak pises ze "budes musiet" ist na sud na ucenie otcovstva a naparia ti vyzivne.
Tak chces to alebo nie? Si otec alebo nie? Ak ano tak chces byt nim aj na papiery? Ak ano tak si daj navrh na sud na urcenie DNA a s hrdostou otca sa podielaj na jeho financnom zabezpecni a vychove aku ti urci sud.

ela2710
2. jún 2011

@irriss aj ja som si zial myslela, ze o dieta chce bojovat, teraz zas pise, ze dna testy platit on nebude, teda mi to pride ako cisto cisty vymysel, ja si nemozem pomoct, vzdy napisem co si myslim,jeden jeho prispevok je uplne podstatovo iny nez druhy...asi je tu zbytocne nieco pisat dalej 😒