icon

Aký je aktuálny zdravotný stav premiéra?

15. máj 2024

Máte niekto nejaké dôveryhodné média ohľadom aktuálnej situácie s premiérom? Niekde čítam, že je stabilizovaný, inde, že stále prebieha operácia.

egonsk
15. máj 2024

@stanulienkat no pridaj sa tiez k nim, nech maju vacsiu partiu pre oslavu .... smutne, ako sa odhaluje charakter ludi.

stanulienkat
15. máj 2024

@egonsk ze o charaktere pise fanusik Smerohlasusns😂😂. Strany, ktore maju charakter vyoperovany.

deti95060810
15. máj 2024

@egonsk zas si namýšľaš... raz že sa teším z tejto situácie a potom že príde niečo na čo nechceš ani pomyslieť...
prestaň klamať a zavádzať.

deti95060810
15. máj 2024

@mamina7070 ty píšeš o 5 guliek ja viem o troch, ty píšeš o zasiahnutej pečeni, ja zas o viacerých orgánov...
kto vie kde je pravda....
teraz už nepustia žiadnu info - až niečo ráno.

egonsk
15. máj 2024

@deti95060810 kde vidis v mojej vete to, co pises? "lebo inak si nechcem ani predstavit co hrozi." ... ja tam nepisem, ze nieco pride, ale ze nieco hrozi a navyse som napisal, ze si to ani nechcem predstavit, cize to nechcem riesit a tym smerom vobec mysliet. Je na tom nieco nepochopitelne pre teba?
Ale ako vidim, citanie s porozumenim nie je tvojou silnou strankou... alebo uz mas v sebe par fernetov, co oslavujes to nestastie.

lonely66
Odpoveď bola odstránená
simca06022011
15. máj 2024

Na ta3 sa jasne vyjadrili, že správy o stabilizovanom stave sú neaktuálne a staré . Operujú ho stále od príjazdu do BB.
Na tlačovka nik mepovedal o aké poranenia ide, iba polytraumy... tak nedomyslajte si a počkajte na oficiálne spravy

larinka552
15. máj 2024

@egonsk ja sa naopak obavam toho, co hrozi ak sa z toho dostane. Kedze doteraz vladol uplne bezohladne a tak, akoby nenavidel tuto krajinu a takmer vsetkych co v nej ziju chcel vyhnat za hranice alebo ekonomicky znicit. Takze sa bojim, ze co bude lebo potom bude mat na nenavist este vacsi a velmi osoby dovod.
Samozrejme mu to neprajem a neschvalujem co sa stalo, je to velmi smutne ale tak urcite sa o nho najlepsie postaraju ti najlepsi lekari a prezije to. Zachvilu bude zase v plnom prude sirit nenavist a nicit demokraciu.

kikusenka1
15. máj 2024

@lonely66 to s demokraciou nema absolútne nič spoločné. Keď Schustera operovali v rakúsku tiez nepodavali informácie . Je to úplne bežný postup... Takisto sa ľudia dozvedeli až z paláca od samotnej Kate ze ma rakovinu... žiadni lekári nemôžu podávať informácie o zdravotnom stave až ked to situácia a okolnosti dovolia...

mamina7070
15. máj 2024

@deti95060810 ja svoje vedomosti neporovnavam s tvojimi 😂😉

lonely66
Odpoveď bola odstránená
simca06022011
15. máj 2024

@alickapusinka tak lekár na operacke nezvykne s mobilom behať /este dodám, ze je bezne, ze sa aj zakazu na pracovisku/. A lekárske tajomstvo neviem ci niekomu niečo vraví:D lebo lekár môže utekať a hlasit infosky kamošom...

deti95060810
15. máj 2024

@mamina7070 ani nemusíš.. lebo ani jedno nie je pravdivé. 😉

kikusenka1
15. máj 2024

@lonely66 čítam. Predstav si učili ma to. Ty používaj rozum. Je to vysoko postavený činiteľ tak kvôli úniku informácií im vzali mobily co je úplne bežný postup všade na svete. Ale pre teba je to nedemokratické 😂😂😂😂

lonely66
Odpoveď bola odstránená
lonely66
Odpoveď bola odstránená
kikusenka1
15. máj 2024

@lonely66 som rada že som ti smiešna. Ty mne veru nie si... a keď niekoho zavrú do cpz a vezmú mu mobil tiež je to podľa teba nedemokraticke??? Idem radšej pozerat hokej. Lebo tieto komentáre sú pre mňa nedemokraticke 😂😂😂😂

lonely66
Odpoveď bola odstránená
kikusenka1
15. máj 2024

@lonely66 treba si teda miesto nedemokratickych vypisovani radsej viacej citat a ano bola som pretože tam pracujem. Takže som trochu zrejme viac informovaná ako ty a poprosím do budúcna naštudovať co slovo demokracia znamená a popremyslat co bolo pred 6 rokmi nedemokraticke .

babulkomale
15. máj 2024

@alickapusinka omg, ty píšeš ako keď sa Lego z vreca vysype.
Ani hlava, ani päta, ani čiarka. Chodila si na základnú školu?

lonely66
Odpoveď bola odstránená
1mina
15. máj 2024

@lonely66 jemine toto je vtip ? 😂 Centrum predbežného zadržania 😂

jakubrianka
15. máj 2024

@lonely66 😅😂😂😂😂

kikusenka1
15. máj 2024

@lonely66 môj múdry starký mu raz vravel ze sliepka patrí do kurina a ak v živote stretnem nejakú mimo kurina nemám sa s ňou zapodievat. Takže pekný večer prajem ty nedemokraticky centrum prevychovy zvierat

kikusenka1
15. máj 2024

@1mina cela nie centrum😂

lonely66
Odpoveď bola odstránená
mondolina
15. máj 2024

@kikusenka1
do cpz idú ľudia podozriví zo spáchania TČ, to ich porovnávaš s lekármi? 👍

sisa_s
15. máj 2024

Hlavne, ze martin dano uz na fb zverejnoval lek.spravu z prijmu... niektori zdravotnici zjavne nepoznaju pravidla (alebo si to vymyslel)

lonely66
Odpoveď bola odstránená
kikusenka1
15. máj 2024

@mondolina no to je tiež zrejme nedemokratické