Aký je aktuálny zdravotný stav premiéra?
Máte niekto nejaké dôveryhodné média ohľadom aktuálnej situácie s premiérom? Niekde čítam, že je stabilizovaný, inde, že stále prebieha operácia.
@stanulienkat vyoperovany asi ako opozičné strany ktoré po voľbách chceli spraviť všetko pre to, aby sa demokraticky zvolená vláda nikdy nestala a hecovala na námestiach ľudí
@oli18 čo tu ešte konšpiruješ? tak rýchlo ho odpratali, tak nie je krv vidno, nerieš somariny a radšej sa zamysli
Ten had prežije všetko a teraz si na tom bude zbierať politické bodíky
@ankare nahlasene dufam ze ti zablokuju pristup na MK
@mamina7070 preco by mali?
@mamina7070 tiez nechapem preco….
@beataxxx presne, toto bude fake. Lebo ak krvacal, nemal by taky tlak.
@erikavesela zverejnovat lekrasku spravu inej osobyje no go
@zmrzlinka8 ty mas aku funkciu v tejto diskusii?
@lonely66 veď mobilu im vzali aby nerobili fotky, pri odchode z pracoviska keď im končili smeny tak určite vrátili...podľa mňa je to bežné aj inde vo svete. Či máš pocit že na verejnosti sú fotky napr schustera z operačnej sály alebo z jisky. Alebo ako Dara Rolins penila keď taliansky plastický chirurg uverejnil jej foto po operácii.
Ine je príde zdravotník domov a povie rodine, že to a tak a iné je ak by mal milión fotiek ústavného činiteľa v mobile a tie ukazoval.
Zlá burina nevyhynie, tak sa o neho nebojte...
@mamina7070 ona ju nezverejnila...ona ju len preposlala/zdielala, rozumies tomu rozdielu?
@egonsk povedz nám konečne, co hrozí... Okrem placlivych tlacoviek primitíva andreja, ktorý ožratý zráža dopravné značky, Romany, ktorá sa pri každej príležitosti teatralne hádže do záberu, alebo milovníka ruska blahu, mieriaceho do europarlamentu... Reálne nám hrozí akurát prizivovanie sa horeuvedenych na tomto nešťastí... Co zasejes, to žneš, a RF nezasieval zrovna mier, lásku, pravdu...
@oli18 a ty?
@zmrzlinka8 zmysluplna odpoved, ako aj tvoje prispevky. Nechaj tak, nezaujimas ma.
Preco sa spravame tak, ako ti, ktorych spravanie nam vadi?
@oli18 lebo ty mňa zaujímaš, ty zmysluplná 🤦♀️ Aká otázka, taká odpoveď.
@nikamo33 práve naopak.
@anavipredam presne tak ...Ten zvladne vsetko a pride este silnejsi

@ankare toto je hnus najhrubsieho zrna, pokiaľ to nie je fake lekárska správa , ak to uniklo von