icon

Aký je podľa vás ideálna žena, čo sa páči chlapom?

9. okt 2020

Robím malý prieskum 😘 aká by mala byť ideálna žena ? Čo sa týka výzoru povahy ?

Strana
z2
majkeel
10. okt 2020

Idealne je zlaty stred, ani malo, ani vela - stredne pekna, sportova stredna postava, stredne miery, v mladosti dlhe vlasy, vzdelanostne, povahovo a vzhladovo na podobnej urovni a aspon podobnymi zivotnymi cielmi.
Vo vztahoch su dolezite dve-tri skutocnosti.
- Muz hlada sex (cize vzhlad) a deti, zena najskor vzhlad (to je zenska era 15-20r idolov Justin Bieber,...), potom financie a deti. Uz z toho vidno, ze zaujimave su mlade zeny a stredne stari muzi. Ak niekto nie je dedic z multimilionarskej rodiny.
- Zeny su hodnotene viac podla vzhladu, najkrajsie su na zaciatku, medzi 20-35r, tie geneticky "stastnejsie" do 40, vtedy je o ne najvacsi zaujem u muzov, tym vtedy aj najviac udieraju hormony na hlavu. Preto sa zblaznia aj do peknej mrchy a casom ich to prejde. Zeny postupne stracaju na vzhlade (vek, deti sa podpisu na postave,...). Muz je hodnoteny podla schopnosti (a financii), preto na zaciatku je menej zaujimavy, najzaujimavejsi je medzi 25,30-55, ked je na vrchole pracovnych sil.
Kedysi pekneho, ale leniveho a v zivote casom nepouzitelneho cloveka, je jedno ci muz ci zena, partner opusti, alebo rovno obide. Rovnako muz obide 40-45rocnu strhanu zenu s 2 detmi s financnymi problemami. Preco? Dostal by prilis malo (ani moc vzhlad, ani moc sex - prechod, ani deti,..) na to, co sa ocakava, aby dal.
- Vztahy vytrvaju tak 7-10 rokov, vacsina ludi ma dva dlhodobe vztahy za zivot. Zaciatok druheho vztahu by mala zena "stihnut" do 30-34, aby pripadne stihla este deti v druhom vztahu a mala este co "ponuknut", aby s nou on vydrzal aj potom, ked uz nebude pekna. Schopny muz peniaze ma, na tie pri vybere partnerky nepozera, u zeny je to naopak, pre nu su peniaze dolezite. (Mozno dnes az prilis). Vela ludi uplne rezignuje na vztahy po 60tke a radsej su sami. Je umenie vydrzat vo vztahu s neprijemnym dedkom aj babkou.
- Pekni ludia su vacsinou lenivi, pretoze su zvyknuti dostat vela veci len tak a nie su nuteni sa snazit. Vacsinou partner vzhladovo nad Tvoje pomery ta bude stahovat nadol, lebo na zaciatku ta bude vyciciavat z energie. Vzhlad a krasa su docasne, ak druhy nicim nebude prispievat, pripadne minimalne prispievat, casom zostarne a stane sa z neho nic neprinasajucu zbytocnu zataz. To su vsetky plastikove barbie s kacacimi perami. Za mlada hojno, za stara ho..no. Casom zistis, ze pekny partner, co lezi doma, kym padas v snahe zabezpecit prezitie, sa uz po par rokoch "preje" a zbavis sa ho. To je cas, ked 35-40rocne celozivotne zienky v domacnosti, co si zvykli spokojne zit doma vo svojej spokojnej "bubline", zacnu opustat partneri.
Vzhlad je pekny a dolezity, hlavne na zaciatku, ale casom sa presuvaju priority viac na schopnosti. Raz zostarnu vsetci, ale zit, platit ucty a vychovavat deti treba kazdy den, az do smrti.
Podla toho si kazdy nastavi svoju strategiu hladania partnera v roznych zivotnych etapach ...

mareka49
10. okt 2020

Cudzia😀😀😀

lucka_ke
10. okt 2020

@majkeel dovolím si nesúhlasiť "Vztahy vytrvaju tak 7-10 rokov, vacsina ludi ma dva dlhodobe vztahy za zivot."
mali sme stretnutie zo strednej školy po veľa rokoch čiže štatistika sa už dá urobiť, rozviedli sa 3 ľudia z 25, 2 spolužiačkam manželia umreli, väčšina žien aj mužov má stále rovnakého prvého partnera a to sa 3 spolužiačky vydávali hneď po škole cca v 18 rokoch, jedna si brala rozvedeného a stále je s ním, ja sama som slávila teraz s mužom striebornú svadbu (je mojím prvým a jediným partnerom ako aj ja jeho)... a nemyslím si, že sme nejakí divní lebo 25 ľudí má ozaj rôzne osudy, žijú v rôznych krajinách sveta a okrem 5 sú všetci v rovnakom vzťahu, čiže 4/5 čo je 80 percent

kristiii
10. okt 2020

Čo sa týka vzhľadu je to asi veľmi individuálne, poznám takých čo majú radi kyprejšie ženy aj takých čo vyhľadávajú vyslovene chudé ženy. Čo sa iného týka, pokiaľ sa bavíme o ženách na vzťah 🙂 tak uprednostňujú veselé baby čo sa neberú príliš vážne, samostatné, cháp čo im nebudú visieť na krku a ktoré vedia variť

oli18
10. okt 2020

Prieskumami sa to tu len hemží. A prečo to robíš anonymne?

peter244
10. okt 2020

@majkeel Perfektne napísané 🙂

oli18
11. okt 2020

@majkeel Mužské taľafatky, ak by som mala na teba reagovať, zaberie mi to kopu času, tak sa radšej zdržím.

majkeel
11. okt 2020

@oli18 No prave, "talafatky". 🙂 Cely zivot riesite, co ma muz urobit pre vas a neriesite, ci nieco nahodou neocakava a chce aj on.
Muzi nevykecavaju na forach, s kamosmi, vsetko sa zda byt super, v poriadku, ona spokojne doma, bum, on sa zrazu zoberie, po 10 rokoch odide a zena vyklepana, co sa deje, ved vsetko bolo (pre nu) uplne v "poriadku", ved ona bola spokojna s zivotom, co mali. Ak teda odisiel, tak asi moc spokojny nebol. Netreba byt zamerany iba na seba ...

majkeel
11. okt 2020

@lucka_ke Nesuhlasenie je vzdy vyborne na vymenu nazorov. 🙂
https://eduworld.sk/cd/martina-matejova/5345/si...
Počet ľudí žijúcich v jednoosobovej domácnosti, dosahuje závratné čísla. Nárast z 153 miliónov v roku 1996 na 277 miliónov v roku 2011, predstavuje neuveriteľných 80% za 15 rokov. Na anglických ostrovoch ide o 34% domácností, v ktorých žije len jedna osoba, v Amerike o 27%. Vyhráva však Švédsko, so 47% domácnosťami. Za ním je Nórsko so 40%. Škandinávske krajiny majú totiž sociálny systém na vysokej úrovni a vďaka tomu dokážu ochrániť svojich obyvateľov pred ťažšími stránkami života osamote. Zaujímavé je napríklad Japonsko, kde sa život už historicky sústreďoval okolo rodiny, no dnes tam nájdeme približne 30% domácností s jedným členom. Aj V Holandsku a Nemecku je vyššie percento takýchto domácností. Najrýchlejšie rastúce počty jednočlenných domácností sú v Číne, Indii a Brazílii.

majkeel
11. okt 2020

Pozitívnym znakom je, že ľudia, ktorí žijú sami, sa hnevajú zriedkavejšie než tí, ktorí bývajú so svojim druhom. Jednoducho majú menej príležitostí na to, aby sa s niekým hádali. Ak totiž bývame s niekým, kto je kritický alebo má množstvo požiadaviek, sme nervóznejší a zvyšujú sa medzi nami negatívne interakcie. Niektorí psychológovia dokonca hovoria, že absencia negatívnych interakcií je pre naše psychické zdravie lepšia, než dobre fungujúce sociálne vzťahy.

majkeel
11. okt 2020

https://domov.sme.sk/c/6917193/ste-sami-nie-ste...
aj toto je zaujimave zhrnutie
Podľa prieskumu Štatistického úradu sa až 42 percent Slovákov nachádza v kategórii nezadaní, to znamená, že sú buď slobodní, rozvedení, alebo ovdovení....

Podľa Evy Šoporovej, psychologičky a majiteľky zoznamovacej agentúry Fryne, ženy do tridsať rokov necítia potrebu ponáhľať sa.
„Doteraz som mala len dve klientky mladšie ako tridsať rokov. Ony si myslia, že majú dosť času, skončili školu, sú zamestnané, majú kamarátov, rôzne záľuby. Užívajú si to. Naopak, mužov medzi tridsať až tridsaťtri máme veľa, cítia sa hendikepovaní, ak ešte nemali vážny vzťah. My im však nemáme čo ponúknuť, pretože tridsiatnik chce, samozrejme, dvadsaťpäťku.“
Problém nastáva aj v očakávaniach. Máloktorý muž túži po vysokoškolsky vzdelanej a úspešnej žene.
-> Cize muzi sa chcu "vztahovat" 20-40r, zeny naopak vtedy si chcu uzivat. Ked chcu zeny zacat vztahovat, vtedy uz muzi o vztahovanie prestavaju mat zaujem. 🙂

majkeel
11. okt 2020

Genialna je diskusia pod sme clankom :D, kedze na sme prispievaju aj, ci dokonca hlavne muzi na rozdiel od MK, kde je 99,99% zien 🙂

lucka_ke
11. okt 2020

@majkeel len preto, že ti osamelý život vyhovuje, nemusíš presviedčať celé okolie, mne vyhovuje ten môj 😉

vondolina
11. okt 2020

@majkeel o takýchto prípadoch som veru už viackrát počula, že žene sa zdalo, že je to z ničoho nič a pritom ten vzťah z pohľadu muža nebol v pohode už dlho, treba sa otvorene rozprávať, aj o takých veciach, čo nám nevyhovujú

robertr
17. okt 2020

nech sa dá s ňou pokecať, sympoška, v ťažkostiach vie pomocť, žiadna trasorítka

Strana
z2