Aký je podľa vás najlepší Collagen?
Ahojte, užívate prosím niekto Collagen? aký je podľa Vás najlepší? oplatí sa to brať? alebo je to iba marketingový ťah? ďakujem za rady
@anna_maria1 tak to je super. Ja po ňom tiež už nejaký ten čas poškuľujem no neviem sa rozhodnúť či ten zlatý alebo čierny. Ty prosím ťa, ktorý užívaš?
tiez som mala problem si vybrat no nakoniec som sa priklonila k zlatemu, hlavne pre to, ze obsahuje vitamin c a nemusim ho uzivat dodatocne
@win_gi momentalne mam cierny, ten zlaty som este nemala ale uvazujem, ze ked tento douzivam, tak si vyskusam kupit ten🙂
@anna_maria1 kludne ich mozes obmienat, no nema ziadny negativny vplyv na ucinky
@tapala vsak aj chcem a aj som si myslela, ze to nebude ziadny problem. Bezne baby striedaju a skusaju kolageny roznych znaciek a toto je vlastne ta ista znacka, len trosku ine zlozenie. A preto som hned nevedela, ze to nie je problem.
Baby, baby, toho sa nemusite vobec bat. Aj ja som si teraz objednala jedno balenie zlate a druhe cierne, idem skusat🙂 Fotku som sa snazila spravit nejaku profesionalnu, ale asi sa mi to moc nepodarilo😂🙈 V januari som uz mala ten cierny ale chcem pokracovat, aby som co najviac zbadala vysledky🙂 Som velmi zvedava po 3 mesiacoch ako sa budem citit🙂
ale coby, velmi pekna fotka si ti podarila. tak to je super, ze pokracujes. a teraz budes uzivat znova cierny, ci si ich budes s dnami obmienat? pondelok cierny utorok zlaty?
Tie balenia su neskutocne krasne, zvlast to zlate fakt vyzera luxusne a je super, ze je takto sackovany. Ja uz idem na 3 balenie a vlasky mi po nom rastu jak dive 🙂
Ano to mas pravdu, ja ho mam normalne na linke vylozeny a celkom sa mi tam aj hodi 🙂
@rdi wow to je aky typ ? ja mam teraz dost problemy s kolenami, neviem ci je to tym, ze starnem alebo sa menej hybem (pandemia) ale fakt mam problem s bolestou aj naozaj divne mi v nich praska, tak som hladal na nete clanky a vraj ked starnes, tak produkujes menej kolagenu, nejak v 30tke či ako, sa prestane tvoriť a mas iba zasoby do staroby, z ktorych čerpeš, tak ja asi už nemam zasoby.. Cital som si o ucinkocha faktoch na stranke https://www.bionutrian.com/ a pisu tam presne ze kolagen vyplna chrupavky.. podla mna mi preto tak praska v kolenach, lebo sa trú -
"Zlepšuje činnosť kĺbov a zmierňuje ich bolesť
Kolagén sa nachádza v každom spoji na tele a je dôležitý pri každom pohybe. Je to lepidlo, ktoré telo drží pohromade. Tvorí výplň a podporu, vďaka ktorej sa pri pohybe naše kosti o seba netrú. Kolagén je dôležitá kĺbová výživa a prevencia artrózy."
no a z toho mi vyslo, žeby som si asi mal kupit kolagen, za vyskusanie nic nedam, nasiel som nejaky rybaci, potom z prasiat a vraj rybaci je najlepsi a cisty, to sice neviem co je :D preto sa pytam, ze co je zac ten cierno zlaty, lebo sa rozhodujem.. ale zatial som nakloneny tomu morskemu ale kludne mi piste ak mate skusenosti.. no a ked to objednam, dam vam ja recenziu po 3mesiacoch, či som krajsi :D :D mozno ma zena bude lubit viac lebo budem krajsi jahaha
@uhgara ja beriem od Werbey beauty collagen. Celé tehotenstvo aj teraz pri kojeni. Mam schválené lekárom.
https://werbea.com/produkt/681-beauty-collagen/
Je tam teraz zľava.
@janoh9 ako myslis tu otazku aky to je typ? Neviem, co ti konkretne na to mam napisat ale velmi dobre si napisal, ze kolagen je prospesny zdraviu a hlavne aj klbom. Ved inak by vsetci sportovci nepili kolagen, keby to nebolo potrebne. Mne tento zeen collagen velmi pasuje, aj chutovo ale aj celkovo ze sa dobre citim od kedy ho beriem🙂
No a je vobec kolagen na nieco dobry? Mne sa to zda ako zbytocne minanie penazi a tie celebritky, co ho propaguju, maju viac plastik ako je zdrave, takze na ne asi nema ziadny dosah
Baby pozerala som, ze pre sportovcov je aj nejaka klbova vyziva ale povedala by som, ze ide o profi sportovcov a nie o nas, co si sem-tam ideme zabehnut😀 Pokial sa chcete len tak udrziavat a doplnat kolagen, ktory je pre urcite veci v tele podstatny, tak staci uzivat aj taky kolagen o ktorych sa tu bavime. Vy nepotrebujete konkretne kolagen pre sportovcov! Moj nazor🙂
Môže byť ale asi by som si to priamo na danom kolagéne pre istotu prečítala, na čo všetko je dobrý. Nemusí sa to líšiť ale môže
@flofli to je jasne, ze si treba precitat na co konkretne dany produkt je, ale tak to vsetci vieme, tak som to tu ani nespominala, som to nepovazovala za dolezite🙂 Citat treby vzdy a pri kazdom produkte😉
Hej hej len ja tiež napríklad toľko krát som nečítala a len som sa nechala zlákať 🙂 No keď sa jedná o zdravie, s tým by som veru nehazardovala🙂
ahojte. ja by som si to tu chcela rozobrať tak trocha detailnejšie, ak by sa vám niektorej chcelo. o kolagéne som veľa počula, teraz je okolo toho veľký boom. no na čo je prakticky dobrý. viem že ich je proste veľa a preto je pre mňa problém si vybrať ten správny a ani neviem, podľa čoho by som si mala vyberať. sú medzi nimi nejaké rozdiely?
@rucka77 kolagen je v prvom rade potrebny preto, lebo po 25 veku zivota, sa pomaly zacina stracat, az sa uplne prestane tvorit v tele. A ked chce mat clovek (hlavne starsie zienky) aj nadalej pekny vyzor, chce sa starat o seba, tak je potrebny kolagen do tela doplnat takouto formou. Co sa tyka typu kolagenu, tak je pravda, ze ich je viac. Tu si treba polozit otazku, co od kolagenu ocakavam a hlavne by som povedala, ze treba dbat na zlozenie - to je velmi podstatne! Niektore kolageny totizto obsahuju nizku dennu davku kolagenu a opacne niektore zase az prilis vysoku. Ani jedno ani druhe nie je spravne. Treba aby obsahol primeranu dennu davku, co je od 5000mg - do max. 8000mg. Osobne by som sa hlavne riadila tym zlozenim, to je najpodstatnejsie! Neviem, co ti este napisat, tak sa pytaj, co ta dalej zaujima.
vidíš a ja som si myslela, že ak chcem napríklad zlepšiť kvalitu vlasov, mala by som si nájsť nejaký, čo je zameraný hlavne na vlasy. ahaa takže by som mala hľadať hodnoty niekde medzi, aby som ich pri vyššej dávke nevylúčila bez účinku. vyzerá to, že o ňom celkom dosť vieš, užívaš nejaký sama?
@rucka77 ono vacsinou vsetky tie kolageny podporuju rast vlasov, nechtov, plet, klby, atd. Presne, zbytocne by si si kupila kolagen, ktory ma vyssie zlozenie, keby tvoje telo to aj tak vylucilo. By si zbytocne za to len viac platila ale ziadny vyssi ucinok by tvoje telo z toho nemalo. Jasne, ze uzivam. Uplne hore som aj pisala ktory, tak si pozri🙂

Ahojte, chcela by som sa tiez podelit so skusenostou ktoru mam. Druhy mesiac pijem zeen collagen a vidim na sebe, ze mi pomaha. Nelamu sa mi nechty, nepadaju mi az tak vlasy. Tento kolagen obsahuje dennu davku, ktore je pre telo prospesna a navyse ma dobru citronovu prichut, takze sa to aj dobre pije, ziadne striasanie😀😂