Aký je podľa vás najlepší Collagen?
Ahojte, užívate prosím niekto Collagen? aký je podľa Vás najlepší? oplatí sa to brať? alebo je to iba marketingový ťah? ďakujem za rady
vies co, ani ja nemam rada moc tabletky, to nie je nic pre mna. pri vybere prichute, si vyberaj skor podla mna nieco svieze, aby sa ti to nezunovalo, kedze kolagen je fajn uzivat dlhsie ak chces vidiet nejake tie vysledky. cokolada, no to by nebolo nic pre mna
hmmm tiez ich nemusim. uz tolko krat som si chcela nejaky kolagen objednat, no je ich tolko, ako ze fakt neviem, na ktory stavit. premyslala som este nad tym, ci by nebolo fajn si kupit nejaky neutralny, pocula som, ze sa nemusi miesat len s cistou vodou ale mohla by som si ho napriklad pridavat aj do caju
U mna je to tak, ze proste neviem trafit nieco idealne pre mna na prvy raz. Ale tak poskusala som a nasla som taky, co my vyhovuje, viackrat som si ho aj uz objednavala. Tento je jahodovy, to je taka prijemna chut, aj do cistej vody sa da a strati sa to aj v caji alebo v dzuse.
Praveze ja som este ziaden doteraz ani neuzivala. Ale som si povedala, ze idem sa o seba zacat viacej starat aj zvonka aj zvnutra a myslim, ze ten kolagen by bol na to fajn. Ze to je take nieco, co vie pomoct aj pri viacerych veciach. Presne, ze vacsi zaber, to je presne to, co by som chcela. Aby som nemusela mat doma toho zase prehnane vela.
aj si uz studovala, aky by ti bol najlepsi? je ich tolko, ze aspon pe mna je sa v tom vyznat proste zatazko. napriklad ja by som bola rada, ak by som nasla taky, co by bol teda co najlepsi ale aj cenovo dostupny
obsahuje aj vitamin C? to je fajn teda neviem ci je na tom nieco, no zda sa mi, ze som niekde citala, ze kolagen potrebuje vitamin C na lepsie vstrebavanie sa
@smitjan tak vidis, potom je to vyhoda, ze by to bolo takto uz dokopy vsetko, nemusis nic dalsie uzivat popri tom. to je tak lepsie si myslim, a este ked popri tom su tam aj ine zlozky, ktore su tiez napomocne, tak nie je o com. inak takto podobne to ma aj anti age co robi zerex, skus si pozriet, ci by to bolo nieco take, ako hladas.
@pukavica ano, obsahuje aj ten, to som tiez spomenula. tento si pamatam presne, lebo o tom viem, ze sa to odporuca popri kolagene uzivat. Niektore sa tak aj predavaju, ze rovno ku kolagenu ti daju aj cecko, ale zase su to dve veci, co treba uzivat, v tomto mojom pripade je to vsetko v jednom 🙂
@vetva99 V krabicke je 30 sackov a jeden je na den, takze mesiac to vydrzi. Vsak akoze den hore dole. Takze raz za den ozeliem kavu z kaviarne a mam miesto kolagen, co je isto prospesnejsie :D Cena je okolo 40 eur, zalezi odkial objednavas, ci je akurat nejaka akcia, ci platis postovne, atd.
takže si ho nemusíš zarábať len s vodou keď píšeš, že si ho miešaš s čajom? to som napríklad nevedela
@bogierka Vies co, niekedy som tu kazdy den, inokedy sa tyzden neukazem, ako stiham, ako sa mi chce. Vsak to poznas. No vsak je tam nazov tej spolocnosti aj tak skus priamo na ich stranke, odtial sa da objednat. Vies co, pise sa len ze v pohari vody, ja zvyknem pit z takeho mensieho, tak ja si nie do velkeho mnozstva zarabam.
Ja mam velmi dobru skusenost konkretne s tymto kolagenom, uzivam ho uz druhy rok a za mna super:
https://gymbeam.sk/kolagen-vitamin-c-ostrovit.h...
Na tej stranke som pozerala, ale necitala som moc dobre ohlasy na ne, tak som sa im radsej vyhla a objednala som si od Zerexu a vlastne aj rovno zo Zerexu kolagen. Nan som nasla aj na pilulke fajn hodnotenia a este na nejakych dalsich web lekarnach 🙂

@alenka551 hej hej, to tak ma moja sestra, ze jej robi problem akakolvek tabletka, to uz od mala tak ma, ze proste nejak nedokaze ani zapit tu tabletku poriadne. Som nevedela, ze su aj take ochutene, ja reku len take neutralne nejake to robia. Tak nejaka cokolada alebo nieco ovocne by bolo idealne :D