icon

Aký je podľa vás najlepší Collagen?

8. mar 2020

Ahojte, užívate prosím niekto Collagen? aký je podľa Vás najlepší? oplatí sa to brať? alebo je to iba marketingový ťah? ďakujem za rady

smitjan
16. mar 2023

@alenka551 hej hej, to tak ma moja sestra, ze jej robi problem akakolvek tabletka, to uz od mala tak ma, ze proste nejak nedokaze ani zapit tu tabletku poriadne. Som nevedela, ze su aj take ochutene, ja reku len take neutralne nejake to robia. Tak nejaka cokolada alebo nieco ovocne by bolo idealne :D

bogierka
16. mar 2023

vies co, ani ja nemam rada moc tabletky, to nie je nic pre mna. pri vybere prichute, si vyberaj skor podla mna nieco svieze, aby sa ti to nezunovalo, kedze kolagen je fajn uzivat dlhsie ak chces vidiet nejake tie vysledky. cokolada, no to by nebolo nic pre mna

pukavica
20. mar 2023

hmmm tiez ich nemusim. uz tolko krat som si chcela nejaky kolagen objednat, no je ich tolko, ako ze fakt neviem, na ktory stavit. premyslala som este nad tym, ci by nebolo fajn si kupit nejaky neutralny, pocula som, ze sa nemusi miesat len s cistou vodou ale mohla by som si ho napriklad pridavat aj do caju

ifava
22. mar 2023

U mna je to tak, ze proste neviem trafit nieco idealne pre mna na prvy raz. Ale tak poskusala som a nasla som taky, co my vyhovuje, viackrat som si ho aj uz objednavala. Tento je jahodovy, to je taka prijemna chut, aj do cistej vody sa da a strati sa to aj v caji alebo v dzuse.

pukavica
22. mar 2023

@ifava ahaaa takze nie je az tak moc prenikava. noo to by este mohllo byt. a co vsetko obsahuje, lebo niektore kolageny obsahuju toho viacej a tak nejak maju potom ako by som to napisala vacsi zaber

smitjan
28. mar 2023

Praveze ja som este ziaden doteraz ani neuzivala. Ale som si povedala, ze idem sa o seba zacat viacej starat aj zvonka aj zvnutra a myslim, ze ten kolagen by bol na to fajn. Ze to je take nieco, co vie pomoct aj pri viacerych veciach. Presne, ze vacsi zaber, to je presne to, co by som chcela. Aby som nemusela mat doma toho zase prehnane vela.

ewiculik
29. mar 2023

aj si uz studovala, aky by ti bol najlepsi? je ich tolko, ze aspon pe mna je sa v tom vyznat proste zatazko. napriklad ja by som bola rada, ak by som nasla taky, co by bol teda co najlepsi ale aj cenovo dostupny

ifava
31. mar 2023

@pukavica ono je to taky komplex kadecoho, je tam kolagen samozrejme, vitaminy C, E, B, Lkarnozin, zinik, koenzymq10, ginko napriklad. Este tam isto je toho viacej, ale tak vsetko neviem takto vymenovat, musela by som to pohladat. Ak ta to zaujima presne, tak pozriem a poslem 🙂

pukavica
4. apr 2023

obsahuje aj vitamin C? to je fajn teda neviem ci je na tom nieco, no zda sa mi, ze som niekde citala, ze kolagen potrebuje vitamin C na lepsie vstrebavanie sa

smitjan
17. apr 2023

@pukavica za prve som nevedela, ze je nejak lepsie, ked je tam aj ten vitamin C a za druhe, bolo by to fajn vzhladom na moju poziadavku, aby som nemusela mat milion doplnkov a vitaminov doma :D

harmona
18. apr 2023

@smitjan tak vidis, potom je to vyhoda, ze by to bolo takto uz dokopy vsetko, nemusis nic dalsie uzivat popri tom. to je tak lepsie si myslim, a este ked popri tom su tam aj ine zlozky, ktore su tiez napomocne, tak nie je o com. inak takto podobne to ma aj anti age co robi zerex, skus si pozriet, ci by to bolo nieco take, ako hladas.

pukavica
18. apr 2023

@smitjan hej hej je lepsie ak ho uz samotny kolagen obsahuje a nemusela si si ho doplnat separatne. aj si si uz nejaky vyhliadla?

ifava
19. apr 2023

@pukavica ano, obsahuje aj ten, to som tiez spomenula. tento si pamatam presne, lebo o tom viem, ze sa to odporuca popri kolagene uzivat. Niektore sa tak aj predavaju, ze rovno ku kolagenu ti daju aj cecko, ale zase su to dve veci, co treba uzivat, v tomto mojom pripade je to vsetko v jednom 🙂

harmona
23. máj 2023

@ifava taka otazka, ze kde ho kupujes, ja som ho nasla priamo na ich stranke, al reku ci sa da aj priamo niekde kupit alebo len takto online objednat.

ifava
24. máj 2023

@harmona Tiez objednavam, to je podla mna take najsikovnejsie. Nemusim nikam chodit kvoli tomu, balik mi pride rovno az domov a objednam si zakazdym aspon tak s tyzdnovym predstihom, aby mi to vsetko vychadzalo.

vetva99
25. máj 2023

@ifava kolko ta tak vide na mesiac?

ifava
29. máj 2023

@vetva99 V krabicke je 30 sackov a jeden je na den, takze mesiac to vydrzi. Vsak akoze den hore dole. Takze raz za den ozeliem kavu z kaviarne a mam miesto kolagen, co je isto prospesnejsie :D Cena je okolo 40 eur, zalezi odkial objednavas, ci je akurat nejaka akcia, ci platis postovne, atd.

klaudi31
29. máj 2023

@ifava Aha a tak to nie je tak veľa. čo som tak mnohé pozerala, tak boli aj drahšie, no neviem po pravde, čím sa tak mohli odlíšiť

smitjan
6. jún 2023

@harmona Vies co, ja som si ho rovno aj objednala, ze to vyskusam. Pekne jahodovo vonia, zarabam si ho rano do caju zeleneho, takze aspon nezabudnem na to, ze ho mam vypit 😀 Asi je este skoro, aby som nejak posudila ucinok, ale akoze cenovo aj chutovo aj tym zlozenim vyhovuje.

flofli
6. jún 2023

takže si ho nemusíš zarábať len s vodou keď píšeš, že si ho miešaš s čajom? to som napríklad nevedela

bogierka
14. jún 2023

@ifava nemohla by si prosim ta poslat fotku, ze ako vyzera obal? nech to pozriem, nech sa mi to lepsie hlada? ak by ta to teda neobtazovalo 🙂

ifava
15. jún 2023

@bogierka Jasne, posielam. Krabicka to uz ma skoro za sebou, som bola nedockava pri otvarani 😀 Hadam pomoze, ak by nahodou, tak mozem poslat potom aj link rovno, ze odkial som objednavala.

bogierka
15. jún 2023

@ifava jej ty si rychla, dakujem ti krasne. idem to teda pohladat. nevadi, to keby si videla ako ja otvaram veci, to proste konecna, to obal malokedy prezije 😀 a zarabas si to do akeho mnozstva vody??

ifava
16. jún 2023

@bogierka Vies co, niekedy som tu kazdy den, inokedy sa tyzden neukazem, ako stiham, ako sa mi chce. Vsak to poznas. No vsak je tam nazov tej spolocnosti aj tak skus priamo na ich stranke, odtial sa da objednat. Vies co, pise sa len ze v pohari vody, ja zvyknem pit z takeho mensieho, tak ja si nie do velkeho mnozstva zarabam.

ewiculik
16. jún 2023

@ifava ale tak jasne, ved to myslim, ze mnohe kolkokrat nemame cas tu byt, to ozaj len ked nieco sa vyskytne, ze mam cas si sadnut a v klude si kavu vypit, ze si toto otvorim a kuknem co nove 🙂
pijes to kazdy den??

harmona
19. jún 2023

@ewiculik Pri takychto veciach, co sa uzivaju v podstate dlhodobo mas najlepsie, ak to uzivas pravidelne a teda kazdy den. Akoze nic sa nestane, ak by si zabudla niektory den, tak normalne si das potom na dalsi de, nemusis ten jeden vynechany den nijak dobiehat.

filory
19. jún 2023

@ifava Prosím ťa toto má akú príchuť?? Je možnosť si akože aj z viacerých vybrať?

ifava
22. jún 2023

@ewiculik presne je to tak, ako pise harmona, k tomu asi nemam ani co ine dodat. viackrat denne sa ani nema uzivat, v tomto sa ja drzim toho, co odporuca vyrobca 🙂
@filory mne sa zda, ze som to uz spominala, ale tak mozem aj znovu napisat. prichut je jahodova a uplne krasne po jahodach aj vonia.

veroniak12
11. júl 2023

Ja mam velmi dobru skusenost konkretne s tymto kolagenom, uzivam ho uz druhy rok a za mna super:
https://gymbeam.sk/kolagen-vitamin-c-ostrovit.h...

ifava
11. júl 2023

Na tej stranke som pozerala, ale necitala som moc dobre ohlasy na ne, tak som sa im radsej vyhla a objednala som si od Zerexu a vlastne aj rovno zo Zerexu kolagen. Nan som nasla aj na pilulke fajn hodnotenia a este na nejakych dalsich web lekarnach 🙂