icon

Aký je toto chrobák?

lenkakp
21. okt 2015

Ahojte, viete, prosim vas, ze co je toto za chrobaka? Nasla som to u maleho v postielke, neviem, ze ci ho nestipol, bol umrncany dnes a myslela som, ze zo zubkov...spinka, potom ho chcem popozerat celeho...nevyzera to ako kliest, ma take priesvitne brusko - vidiet krv (neviem, ze ci jeho alebo maleho) a na konci vnutri cierny osten...6nozok

Aký je toto chrobák?
Strana
z2
vivuska666
3. sep 2018

Ahoj. Prosim ta ako dopadol vas boj s plosticami? Tiez to prave riesim :(
@lenkakp

lenkakp
autor
3. sep 2018

@vivuska666 v podstate nijako...zavolali sme deratizera a zaplatili drahu deratizaciu (parou, kedze sme mali maleho syna), aby sme mohli v pohode hned fungovat...on nenasiel nikde nic, ziadne stopy, takisto nam dal - neviem ako sa to presne vola- do rohov cosi, co ich ma prilakat a podla toho to potom zopakujeme...uz sa neobjavila ani jedna
Ale po cca 6-9m tvrdili, ze na druhej strane vchodu maju plostice, cize evidentne ich vtedy poziar rozohnal a jednu sme si doniesli aj my, k tym druhym presli po stupackach zo zdroja...teraz netusim, kedze sme sa prestahovali min.rok do noveho domu.
Drzim palce a radim zavolat deratizera, sami si neporadite, ked ich uz mate viac a mozno ani neviete, ci jedna ako sme mali my

vivuska666
3. sep 2018

@lenkakp dakujem. My sme uz po prvom postreku ale mam pocit ze zatial ich to nevyhubilo. O necely mesiac mam rodit a som na nervy z tych plostic uz :(

lenkakp
autor
3. sep 2018

@vivuska666 preto sme dali parou deratizovat - vyhubi vsetky - vo vsetkych stadiach...300€ bolo fuc
Chemicky nevyhubi vsetky, preto sa opakuje viackrat

vivuska666
4. sep 2018

@lenkakp hej tito co tu boli tak najprv parou prechadzali vsetko a potom striekali. Ale dam urcite aj kontrolny postrek pre istotu urobit. Dakujem moc za reakciu.

kanimo
3. sep 2019

Aku firmu ste volali prosim na tie plostice? Pouzili postrek po ktorom mozte hned fungovat v byte, alebo taky co musite odist na niekolko hodin? diky

vivuska666
3. sep 2019

@kanimo fullprofi.sk

lenkakp
autor
4. sep 2019

@kanimo ja uz si nepamatam presne nazov firmy, ale kedze sme mali 10m syna, tak sme potrebovali fungovat hned...bola to deratizacia parou, kt.znici aj vajicka (chem.nie), nic nenasiel nikde, ani sa ziadna uz neobjavila...do miest, kde maly nelozil dal aj taky "chemicky" postrek, resp.skor feromony, to sme mali sledovat, lebo to ich malo prilakat, ale nikde nic...urobil to v piatok poobede a my sme isli na vikend prec, povedal, ze v podstate tam mozeme hned byt, len treba vyvetrat na par hodin, lebo tie feromony maju taky zapach, kt.moze byt pre deti drazdivy...stalo nas to 300€

kanimo
5. sep 2019

@vivuska666 diky za tip. bola s nimi dobra skusenost? ako to zafungovalo prosim Ta, museli 2x alebo stacilo raz?

vivuska666
5. sep 2019

@kanimo tak u nas boli 3 rozne firmy kedze pod nasim bytom fungoval hostel a jeho majitel nic neriesil. Sirilo sa to od neho. Fullprofi boli u nas 2x. Ale dalo sa fungovat hned. Neumyva sa podlaha len pod postelami a pri stene.

Strana
z2