Aký je tvoj celoživotný sen?
Mojím snom je otvoriť si domov dôchodcov, pretože mám veľmi rada starých ľudí a ich celoživotnú múdrosť
@liz_sloane Mojim snom bolo mat denne centrum pre deti s roznymi postihnutiami. Kedze nemam konexie a kapital,mozem ozaj len snivat
Precestovat svet 🌎
@liz_sloane nikdy som nemala celoživotný sen 🤷🏼♀️
@marca12 konexie mozes casom nadobudnut, zo susedstva sa dostal do mestskeho zastupitelstva moj rovesnik ktory okrem toho ze mal skoncenu vysku nic ine nedokazal...a zrazu bol poslanec s mandatom na 4 roky
@liz_sloane o tom som snivala ako pubertacka. Dnes ked vidim ako funguje biznis a ako musis podliezat "spravnym" ludom a byt im zaviazana,tak na to ja nemam zaludok ani svedomie.
Vždy som chcela mať útulok 🐶🐈
@liz_sloane Ja si svoj celoživotný sen žijem už asi 8 rokov a tým je- byť maximálne šťastná v každej oblasti života rozumej práca, kariéra, rodina, deti, manžel, financie, pocit sebarealizácie, cestovanie, výzor, zdravie, kondícia- nemám čo vytknúť ničomu z vyššie uvedeného a neprajem si nič iné, len nech to tak ostane a nech som naďalej takto šťastná a nech sa veci deju naďalej v súlade s mojimi predstavami, mojím vnútrom a mojimi pocitmi..A je úplne jedno, či je clovek riaditeľ zemegule alebo sociálny pracovník- skutočné šťastie nie je o tom, či dosiahneme nejakú konkretnu vec. Keď som toto pochopila, každá moja oblasť života začala prekvitať a v každej som dosiahla ten "sen"..ale trvalý 💫🙏
Ísť žiť na Island a vlastniť aspoň jedno prave umelecké dielo...( Origos obraz Picassa,gogha,atď)
Inak žijem život,aký som vždy chcela
@liz_sloane keby si s tými starymi ľuďmi pracovala aspoň mesiac, veľmi rýchlo by ťa to prešlo. Častokrát s tým vekom ani ta múdrosť neprichádza.
Chcela by som vidiet polarnu ziaru. Inak vsetky sny som si splnila, tento zatial nie.
A este jeden z takych nerealnych: aby vsetci moji blizki boli zdravi, stastni a zili vecne.
Mať svadbu v bielych svadobných šatách a zažiť romantickú veľkú lásku.. Byt spolu až do našich posledných dní staroby...
@liz_sloane mat zdrave dietatko a stastnu rodinu
Dávam si skôr krátkodobejšie ciele, aktuálne je cieľ kúpiť si krásnu chatu na polárnom kruhu 😎
Vidiet Mliecnu drahu
Práve sme sa vrátili z pohrebu mladého človeka, a až tam si človek uvedomí, že vlastne všetko má a treba si vážiť čo má...život je krátky a treba si ho užiť, každý po svojom, mňa napĺňa cestovanie
@liz_sloane vychovať co najlepšie svoje deti a dopriať im najšťastnejší život
@liz_sloane je ich tak vela,ze jeden zivot na to nevystaci😁ale vela z nich sa mi uz splnilo😀
Môj celoživotný sen bol vždy mať vlastnú, fungujúcu a milujucu rodinu..Ja som nemala kompletnú rodinu a mala som veľmi smutné detstvo, plné nepochopenia, málo prejavy lásky..veľmi som chcela zažiť to čaro rodiny..A veľmi som sa chcela stať mamou, v 15tich mi povedala doktorka, že nikdy nebudem mat deti..Dnes môžem hrdo povedať, že sa mi to splnilo, mam úžasného, milujúceho manžela a za pár týždňov tu bude s nami náš maličký zázrak a konečne môžem prehlásiť, že som úprimne šťastná
@viestta To áno, svetelné znečistenie v Európe je obrovské. Ale myslím, že pohľad z parkov tmavej oblohy (aj na Slovensku minimálne jeden máme) nie je vôbec zlý. Ja som videla nočnú oblohu z parku Bieszczady a bol to zážitok. Mali sme tam program aj s výkladom a pozorovaním oblohy - Jupiter, zopár galaxií a hmlovín. Samozrejme, človek tam asi neuvidí toľko detailov ako niekde uprostred oceána, ale Mliečnu cestu bez problémov dokáže vidieť voľným okom, čo z mesta a jeho okolia nehrozí.
@stanulienkat skor odchadza 🤫
@marcellka32 veľmi trefné. Na pohreboch a najmä mladých ľudí si človek uvedomí, co všetko má. Pri tejto teme som sa normálne zamyslela, čo by som ja ešte chcela dosiahnuť. A vôbec nič ma nenapadlo. To znamená, že som asi šťastná a spokojná.😁 Ja som vďačná, že sme zdraví, mám dobrého muža, zdravé dieťa, máme čo jesť a máme strechu nad hlavou. To je pre mňa úplne všetko.
Mimochodom.... ešte stále ma nenapadlo nič, po com by mi srdce pišťalo.🤔 Mozno viac cestovat.
@liz_sloane naučiť sa hrať na violončelo alebo gitaru (žiaľ to už ostane len snom). Mať vlastný svadobný salón.
Ja by som chcela mat agropenzion + farmu

@liz_sloane kúpiť si vlastného koňa😄🐎