icon

Aký je tvoj celoživotný sen?

liz_sloane
28. jan 2023

Mojím snom je otvoriť si domov dôchodcov, pretože mám veľmi rada starých ľudí a ich celoživotnú múdrosť

Strana
z2
zelenakobyla123
28. jan 2023

@liz_sloane kúpiť si vlastného koňa😄🐎

marca12
28. jan 2023

@liz_sloane Mojim snom bolo mat denne centrum pre deti s roznymi postihnutiami. Kedze nemam konexie a kapital,mozem ozaj len snivat

lauriik
28. jan 2023

Precestovat svet 🌎

gertrudaosem
28. jan 2023

@liz_sloane nikdy som nemala celoživotný sen 🤷🏼‍♀️

liz_sloane
autor
28. jan 2023

@marca12 konexie mozes casom nadobudnut, zo susedstva sa dostal do mestskeho zastupitelstva moj rovesnik ktory okrem toho ze mal skoncenu vysku nic ine nedokazal...a zrazu bol poslanec s mandatom na 4 roky

marca12
28. jan 2023

@liz_sloane o tom som snivala ako pubertacka. Dnes ked vidim ako funguje biznis a ako musis podliezat "spravnym" ludom a byt im zaviazana,tak na to ja nemam zaludok ani svedomie.

fadama
28. jan 2023

Vždy som chcela mať útulok 🐶🐈

29simona29
28. jan 2023

@liz_sloane Ja si svoj celoživotný sen žijem už asi 8 rokov a tým je- byť maximálne šťastná v každej oblasti života rozumej práca, kariéra, rodina, deti, manžel, financie, pocit sebarealizácie, cestovanie, výzor, zdravie, kondícia- nemám čo vytknúť ničomu z vyššie uvedeného a neprajem si nič iné, len nech to tak ostane a nech som naďalej takto šťastná a nech sa veci deju naďalej v súlade s mojimi predstavami, mojím vnútrom a mojimi pocitmi..A je úplne jedno, či je clovek riaditeľ zemegule alebo sociálny pracovník- skutočné šťastie nie je o tom, či dosiahneme nejakú konkretnu vec. Keď som toto pochopila, každá moja oblasť života začala prekvitať a v každej som dosiahla ten "sen"..ale trvalý 💫🙏

doriiis
28. jan 2023

Ísť žiť na Island a vlastniť aspoň jedno prave umelecké dielo...( Origos obraz Picassa,gogha,atď)
Inak žijem život,aký som vždy chcela

stanulienkat
28. jan 2023

@liz_sloane keby si s tými starymi ľuďmi pracovala aspoň mesiac, veľmi rýchlo by ťa to prešlo. Častokrát s tým vekom ani ta múdrosť neprichádza.

mamula20
Odpoveď bola odstránená
diewcatqoo
28. jan 2023

Chcela by som vidiet polarnu ziaru. Inak vsetky sny som si splnila, tento zatial nie.
A este jeden z takych nerealnych: aby vsetci moji blizki boli zdravi, stastni a zili vecne.

sszuzu8
28. jan 2023

Mať svadbu v bielych svadobných šatách a zažiť romantickú veľkú lásku.. Byt spolu až do našich posledných dní staroby...

mimirka32
28. jan 2023

@liz_sloane mat zdrave dietatko a stastnu rodinu

laurita285
28. jan 2023

Dávam si skôr krátkodobejšie ciele, aktuálne je cieľ kúpiť si krásnu chatu na polárnom kruhu 😎

matogato16661
Odpoveď bola odstránená
viestta
28. jan 2023

Vidiet Mliecnu drahu

marcellka32
28. jan 2023

Práve sme sa vrátili z pohrebu mladého človeka, a až tam si človek uvedomí, že vlastne všetko má a treba si vážiť čo má...život je krátky a treba si ho užiť, každý po svojom, mňa napĺňa cestovanie

annm81
28. jan 2023

@viestta Ak sa smiem spýtať, ako to myslíš? Lebo vidieť Mliečnu dráhu zas nie je nič komplikované. Stačí sadnúť do auta a zaviesť sa na tmavšie miesto🙂

viestta
28. jan 2023

@annm81 vidiet Mliecnu drahu v plnej krase je v civilizovanom svete celkom komplikovane, pretoze svetelny smog...

simonettasimonova
28. jan 2023

@liz_sloane vychovať co najlepšie svoje deti a dopriať im najšťastnejší život

zuzinabila
28. jan 2023

@liz_sloane je ich tak vela,ze jeden zivot na to nevystaci😁ale vela z nich sa mi uz splnilo😀

cakambabatko
28. jan 2023

Môj celoživotný sen bol vždy mať vlastnú, fungujúcu a milujucu rodinu..Ja som nemala kompletnú rodinu a mala som veľmi smutné detstvo, plné nepochopenia, málo prejavy lásky..veľmi som chcela zažiť to čaro rodiny..A veľmi som sa chcela stať mamou, v 15tich mi povedala doktorka, že nikdy nebudem mat deti..Dnes môžem hrdo povedať, že sa mi to splnilo, mam úžasného, milujúceho manžela a za pár týždňov tu bude s nami náš maličký zázrak a konečne môžem prehlásiť, že som úprimne šťastná

annm81
28. jan 2023

@viestta To áno, svetelné znečistenie v Európe je obrovské. Ale myslím, že pohľad z parkov tmavej oblohy (aj na Slovensku minimálne jeden máme) nie je vôbec zlý. Ja som videla nočnú oblohu z parku Bieszczady a bol to zážitok. Mali sme tam program aj s výkladom a pozorovaním oblohy - Jupiter, zopár galaxií a hmlovín. Samozrejme, človek tam asi neuvidí toľko detailov ako niekde uprostred oceána, ale Mliečnu cestu bez problémov dokáže vidieť voľným okom, čo z mesta a jeho okolia nehrozí.

oli18
28. jan 2023

@stanulienkat skor odchadza 🤫

stanulienkat
28. jan 2023

@marcellka32 veľmi trefné. Na pohreboch a najmä mladých ľudí si človek uvedomí, co všetko má. Pri tejto teme som sa normálne zamyslela, čo by som ja ešte chcela dosiahnuť. A vôbec nič ma nenapadlo. To znamená, že som asi šťastná a spokojná.😁 Ja som vďačná, že sme zdraví, mám dobrého muža, zdravé dieťa, máme čo jesť a máme strechu nad hlavou. To je pre mňa úplne všetko.
Mimochodom.... ešte stále ma nenapadlo nič, po com by mi srdce pišťalo.🤔 Mozno viac cestovat.

mamula20
Odpoveď bola odstránená
dudos
28. jan 2023

@liz_sloane naučiť sa hrať na violončelo alebo gitaru (žiaľ to už ostane len snom). Mať vlastný svadobný salón.

misulka22
28. jan 2023

Ja by som chcela mat agropenzion + farmu

viestta
28. jan 2023

@annm81 ale vsak ja netvrdim, ze je to nemozne. Aj viem kde sa mi moj sen naplni. Pytali sa aky mam sen, ja som ho napisala. Mozno sa ti zda divny, ale to uz nie je moj problem. Ked sa mi splni, mozno budem mat iny.

Strana
z2