icon

Aký je tvoj celoživotný sen?

liz_sloane
28. jan 2023

Mojím snom je otvoriť si domov dôchodcov, pretože mám veľmi rada starých ľudí a ich celoživotnú múdrosť

Strana
z2
dorothee
28. jan 2023

Ja chcem tancovat na svadbe svojich deti so svojim muzom,pozerat sa na nase deti a byt na ne pysna,ze su to slusni,uspesni,zdravi ludia,ktorych sme dobre vychovali a ktori si nasli svoju polovicku ktoru budu milovat tak ako sa lubime my s muzom..A mat vlastne knihkupectvo 😀

maryetta
28. jan 2023

Ked som bola mala a pytali sa ma cim chcem byt. Odpoved bola mama. To bola jedina vizia buducna. Vybrala som mena 😂 a teraz ich maju moje detičky.
Tento sen ale posuvam dalej- byť tu pre nich čo najdlhšie.

marcellka32
28. jan 2023

@stanulienkat sme na tom podobne, ja tiež len cestovat ;)

mell27
28. jan 2023

@liz_sloane mať zdravé deti. 😊

marcella6
28. jan 2023

Bude to možno klišé,ale mojim najväčším snom je aby môj syn bol stále zdravý a aby sa mu nikdy nič nestalo.

annm81
28. jan 2023

@viestta Vôbec mi nepríde divný. Príde mi zaujímavý, preto som sa pýtala.

podmostom
29. jan 2023

@liz_sloane zistiť co sa stane po smrti, kam odišli moji blízki, ako sa majú, prečo vlastne existujeme a aký to má celé zmysel. Viem, trošičku nereálne, ale toto by som chcela skutočne vedieť. A okrem toho mam zopár takých malých splnitelnych snov..

zuzinabila
29. jan 2023

@podmostom tak tomu sa ozaj povie celozivotny.lebo musi prejst cely zivot aby si to zistila🙂

zuzinabila
29. jan 2023

@viestta u nas v Beskydach ked je jasno,vidiet aj Mliečnu dráhu,neviem akej intenzity ale vidno ju🙂svetelny smog oproti okoliu vacsich miest ozaj rozdiel,este aj obecne osvetlenie sa po nejakej hodine vypina.az tu som pochopila(byvame par mesiacov)co znamena "tmu krajat"😀alebo nedaleko je hvezdaren Roztoky,skus zavolat,daju sa rezervovat pozorovania oblohy

enusamt
29. jan 2023

Moj od 11 rokov je navstivit Irsko a tam zaroven ist aj na koncert mojej naj kapely 🤩

Inak celozivotny bol mat fungujuci a stastny rodinny zivot.. ako dieta som to nepoznala.. splnil sa mi 🙏

zuzinabila
29. jan 2023

@viestta inak tie Roztoky co som ti pisala je jedno z najtmavsich mieste v strednej Europe.a najtmavsie na SK🙂

jana_eyre_2
29. jan 2023

Môj sen je mat strašne veľa peňazí, vyplatila by som hypotéku.. presťahovala sa do Rakúska kde by som mala farmu so zvieratami a spracuvavali by sme domáce produkty..

časti rodiny ktorá má problém s bývaním by som kúpila super byty, druhej časti rodiny by som darovala peniaze aby si oddýchli.. zaplatila by som výskum jednej genetickej poruchy aby som pomohla jednému konkrétnemu chlapčekovi..

A potom by som stavala veľké parky tam kde nie sú, také aby boli pre oddych a zážitky.. dalo by sa tam najesť, zabaviť, osviežiť cez leto a cez zimu korčuľovať..

Už len tie peniaze mať 🙂

jana_eyre_2
29. jan 2023

Ale to čo píšem je nereálny sen, taký čo sa mi plní je že mám zdravé deti a muža.. dúfam že to tak ostane a dožijem sa spokojneho dospeleho života mojich detí.. stačí ak sa nám podarí kúpiť obytné auto a budeme cestovať po Európe.. to mi príde ešte tiež zealizovatelne avšak neviem v akom časovom horizonte..

ivangeline
29. jan 2023

Spoznat Pravdu.

viestta
29. jan 2023

@zuzinabila vies, mam smolu smolovatu. Uz som sa par krat vybrala na vylet za Mliecnou drahou. Sice to nebolo do parku tmy ale dost daleko od civilizacie, aj dost vysoko a ako na potvoru, vzdy sa zamracilo, takze som videla len tu tmu, co sa da krajat (raz jednu paradnu nocnu burku). Ale verim, ze raz to vyjde

podmostom
29. jan 2023

@zuzinabila to je vcelku mozne, preto mam radsej aj tie male sny 😀 tiez chcem ist kuknut totu nocnu oblohu na Poloniny tento rok v lete, ak nie tento tak ten dalsi. Alebo som si dala urobit geneticky test odkial su moji predkovia..taketo veci ma zaujimaju a rada sa dozvedam nieco nove o sebe, spoznavam prirodu a kludne aj ten vesmir.
A co sa autorkinho sna tyka. Ja rozmyslam nad pracou v domove dochodcov. Iste obdobie som to robila v Anglicku, doteraz si zivo pamatam skoro kazdeho dedka a babicku o ktoru som sa starala. Ale teda nestretla som sa tam len s celozivotnou mudrostou, ale aj s tazkymi depresiami, chorobami, opustenim... velmi tazke veci, ale aj tak pekna praca.

Strana
z2