Aký je tvoj celoživotný sen?
Mojím snom je otvoriť si domov dôchodcov, pretože mám veľmi rada starých ľudí a ich celoživotnú múdrosť
Ked som bola mala a pytali sa ma cim chcem byt. Odpoved bola mama. To bola jedina vizia buducna. Vybrala som mena 😂 a teraz ich maju moje detičky.
Tento sen ale posuvam dalej- byť tu pre nich čo najdlhšie.
@stanulienkat sme na tom podobne, ja tiež len cestovat ;)
@liz_sloane mať zdravé deti. 😊
Bude to možno klišé,ale mojim najväčším snom je aby môj syn bol stále zdravý a aby sa mu nikdy nič nestalo.
@liz_sloane zistiť co sa stane po smrti, kam odišli moji blízki, ako sa majú, prečo vlastne existujeme a aký to má celé zmysel. Viem, trošičku nereálne, ale toto by som chcela skutočne vedieť. A okrem toho mam zopár takých malých splnitelnych snov..
@podmostom tak tomu sa ozaj povie celozivotny.lebo musi prejst cely zivot aby si to zistila🙂
@viestta u nas v Beskydach ked je jasno,vidiet aj Mliečnu dráhu,neviem akej intenzity ale vidno ju🙂svetelny smog oproti okoliu vacsich miest ozaj rozdiel,este aj obecne osvetlenie sa po nejakej hodine vypina.az tu som pochopila(byvame par mesiacov)co znamena "tmu krajat"😀alebo nedaleko je hvezdaren Roztoky,skus zavolat,daju sa rezervovat pozorovania oblohy
Moj od 11 rokov je navstivit Irsko a tam zaroven ist aj na koncert mojej naj kapely 🤩
Inak celozivotny bol mat fungujuci a stastny rodinny zivot.. ako dieta som to nepoznala.. splnil sa mi 🙏
@viestta inak tie Roztoky co som ti pisala je jedno z najtmavsich mieste v strednej Europe.a najtmavsie na SK🙂
Môj sen je mat strašne veľa peňazí, vyplatila by som hypotéku.. presťahovala sa do Rakúska kde by som mala farmu so zvieratami a spracuvavali by sme domáce produkty..
časti rodiny ktorá má problém s bývaním by som kúpila super byty, druhej časti rodiny by som darovala peniaze aby si oddýchli.. zaplatila by som výskum jednej genetickej poruchy aby som pomohla jednému konkrétnemu chlapčekovi..
A potom by som stavala veľké parky tam kde nie sú, také aby boli pre oddych a zážitky.. dalo by sa tam najesť, zabaviť, osviežiť cez leto a cez zimu korčuľovať..
Už len tie peniaze mať 🙂
Ale to čo píšem je nereálny sen, taký čo sa mi plní je že mám zdravé deti a muža.. dúfam že to tak ostane a dožijem sa spokojneho dospeleho života mojich detí.. stačí ak sa nám podarí kúpiť obytné auto a budeme cestovať po Európe.. to mi príde ešte tiež zealizovatelne avšak neviem v akom časovom horizonte..
Spoznat Pravdu.
@zuzinabila vies, mam smolu smolovatu. Uz som sa par krat vybrala na vylet za Mliecnou drahou. Sice to nebolo do parku tmy ale dost daleko od civilizacie, aj dost vysoko a ako na potvoru, vzdy sa zamracilo, takze som videla len tu tmu, co sa da krajat (raz jednu paradnu nocnu burku). Ale verim, ze raz to vyjde
@zuzinabila to je vcelku mozne, preto mam radsej aj tie male sny 😀 tiez chcem ist kuknut totu nocnu oblohu na Poloniny tento rok v lete, ak nie tento tak ten dalsi. Alebo som si dala urobit geneticky test odkial su moji predkovia..taketo veci ma zaujimaju a rada sa dozvedam nieco nove o sebe, spoznavam prirodu a kludne aj ten vesmir.
A co sa autorkinho sna tyka. Ja rozmyslam nad pracou v domove dochodcov. Iste obdobie som to robila v Anglicku, doteraz si zivo pamatam skoro kazdeho dedka a babicku o ktoru som sa starala. Ale teda nestretla som sa tam len s celozivotnou mudrostou, ale aj s tazkymi depresiami, chorobami, opustenim... velmi tazke veci, ale aj tak pekna praca.

Ja chcem tancovat na svadbe svojich deti so svojim muzom,pozerat sa na nase deti a byt na ne pysna,ze su to slusni,uspesni,zdravi ludia,ktorych sme dobre vychovali a ktori si nasli svoju polovicku ktoru budu milovat tak ako sa lubime my s muzom..A mat vlastne knihkupectvo 😀