Aký je Váš NAJ prací prostriedok?
Ahojte, už dlhšie používam tekuté pracie prostriedky a teraz vidím na jednej stránke kde predávajú pracie prášky z Rakúska, že majú za dobré ceny aj sypké prášky na pranie...v čom periete Vy? Máte lepšie skúsenosti s tekutým či práškovým pracím prostriedkom?
Ďakujem za každý názor
@simca06022011 to viem, a tak to robim.
ale nie vzdy ta krv dobre pusti, hlavne ak je uz nejaky cas zaschnuta. toto mi na prekvapenie vypralo zachnuty, opraty a prezehleny flak.
kedze som ho zbadala az ked som prezehlila na bielom tricku. hned som to bezala do kupelne davat to doporiadku, ze snad este nieco zachranim (cakala som, ze prinajmensom tam uz navzdy ostane zlta skvrna). a po ruke som nemala nic ine, co by penilo. tak som siahla aj po tomto. a ostala som velmi prekvapena. lebo som si nemyslela, zeby to s tym nieco vobec urobilo. to bol len cin akutneho zufalstva.
ale odvtedy ho normalne aj takto pouzivam. osvedcil sa. 🙂
@lenicka1121 prášok sypem do bubna rovno na to prádlo a nie do nadobky na to určenej,tak mi poradil opravár...
a tiež hlasujem za savo prášok
už aj práškový savo existuje? to som ani nevedela, musím niekedy vyskúšať.
@hnedoocko0909 Ahoj. Za mňa TOP1 ARIEL. Je z tejto stránky https://www.myaustria.sk/sk/ariel-professional-...
To sú z Rakúska prášky. Aj odolná špina pustí 👍👍👍😉
@simca06022011 už neviem presne aka to bola značka no musel prísť opravár vtedy. Odvtedy už ziadny prášok ina gel a kapsule
@janinah savo prášok? Neznici oblečenie? Nerobí na ňom fľaky? Viem, ze by mal byť aj Savo gel no neviem či je bezpečný a hlavne či by sa mi maly po ňom nevyhádzal, ma citlivú pokožku
@lenicka1121 lanza to vedela robit,urobila sa hrča
@danielita18 toto si viem predstaviť pri veľa prášku+studená voda ... Zlepi sa to s zápcha.. no u mňa nemožné 😂
@simca06022011 no ja davam prasky aj gely priamo do bubna takze sa nic take ako upchatie pracky nestane,toto upchatie sa stane ked sa davaju pracie prostriedky do priehradok
@mendyna vďaka, tento práve kupujem, len tekutý. No, objednala som zo stránky drogéria.sk (rakúske výrobky) dva prášky - sypké Ariel profesional jeden na biele a druhý na farebné prádlo. Tak snáď budú ešte lepšie ako tekuté 😉 vďaka
@hnedoocko0909 Ja ho kupujem na sk no skúsim tiež ten rakúsky. Aj aviváže sú top. Občas mi z Rakúska donesie brácho a je to na nezaplatenie
@mendyna
@silesias aviváž je sajrajt. Ja dávam trochu octu do posledného plachania a potom dám prádlo do sušičky a tam chodím 2 obrúsky, takže prádlo aj voni
@hnedoocko0909 ja ani len ten ocot nepouzivam. Tiez obcas dam tie obrusky, ked mam. Naschval ich nekupujem, len ked ma raz za cas napadne. Ale casto zabudnem do susicky hodit, tak mi jedno balenie aj pol roka vydrzi🙈
@hnedoocko0909 Ja sušičku bohužiaľ nemam a ani nemám kde dať 😭 mozno raz keď domček tak aj sucicku. A práčku so susickou nechcem a z predu plnená mi nevojde len z vrchu
Na detské vecičky používam Odstraňovač škvŕn (je bez chlóru, vhodný na biele aj farebné), niekedy periem v práčke iba v ňom a niekedy pridávam aj Gél na farebnú bielizeň, s tým že to kombinujem. Možno je to sranda, ale netriedim oblečenie na biele a farebné, ale periem to všetko spolu, a ešte sa mi nestalo, že by sa mi to biele od toho farebného zafarbilo. Prášky nepoužívam, som zvyknutá skôr na tekuté pracie gély, ale raz som mala aj kapsule na pranie a tie boli úžasné aj v tom, že nielen dobre vyprali ale mi to rozvoňalo aj kúpeľňu po otvorení práčky (to boli kapsule na jemné tkaniny). Ja pracie prostriedky kupujem cez internet, mám už svoje osvedčené, ktoré dlhodobo používam.
Tu ich nájdete http://www.parfumbiznis.sk/kategoria/smart-clea... Ceny sú možno vyššie na slovenské pomery. Ale vydržia mi dlhšie, lebo ich stačí menej dávať, ja nedávam ani také množstvo, čo je písané v návode a bez problémov mi to vyperie.
@danielita18 A ak by ste si mali vybrať medzi Omo, Dash, Waiser Riese, ktorý je naj???
@cajomila pre mňa Dash
@danielita18 Tekutý či sypký? Ten modrý?
@cajomila tekutý som zatial mala vzdy
@cajomila ina mne sa páči aj Dixan
pre kazdeho iny

Ariel mountain tekuty