icon

Aký je váš názor na červenú šnúrku?

16. aug 2024

Ahojte ,

aký máte názor na červenú šnúrku na ruke? Veríte , že to pomáha?

Strana
z2
zuzitko74
17. aug 2024

@hopsas Vždy, keď toto nejaký kresťan napíše, či povie, tak mám z neho pocit, že moslimom vlastne závidí tú možnosť riešiť takéto situácie násilne.

hopsas
17. aug 2024

@zuzitko74 úplne hlúposti píšeš...chcela som tým povedať že máš fakt šťastie že žiješ v kresťanskej krajine

mizoko
17. aug 2024

@hopsas naozaj? A v čom spočíva to šťastie žiť v kresťanskej krajine? Že je všade nanucovane vaše náboženstvo? To je akože to naše šťastie? Tak dakujem

zuzitko74
17. aug 2024

@hopsas Nemyslím si, že píšem úplné hlúposti. Poznám, žiaľ, osobne zopár ľudí, ktorí by chceli návrat inkvizície.
Len tak mimochodom, Slovensko nepovažujem za kresťanskú krajinu, ale za sekulárnohumanistickú krajinu.

hopsas
17. aug 2024

@mizoko keby nebolo kresťanského náboženstva tak si dnes otrokyna alebo behas zahalená od hlavy po päty naštuduj si dejiny Európy a potom s tebou budem debatovať

hopsas
17. aug 2024

@zuzitko74 je úplne jedno za čo ty Slovensko považuješ lebo jeho korene sú aj tak jresťanské, kultúra vyšla z kresťanstva, všetko čo v tomto štáte funguje vrátane nemocníc a podobne vzniklo počas rozmachu kresťanstva takže minimálne úcta k náboženským symbolom tejto viery je úplne elementárna vec s ktorou by si azda nemusela.mat problém.

mizoko
17. aug 2024

@hopsas ďakujem,ako historik ich mám naštudované dostatočne 🤣 ty si tak neskutočne arogantná a presvedčená o vlastnej nadradenosti a pravde skrz tvoje náboženstvo že akákoľvek normálna debata s tebou je nemožná lebo len utocis a zosmiešňujesa píšeš somariny 🙂 ži si svoj sfanatizovany život ak sa ti tak páči a my si budeme žiť ten svoj tak ako uznáme za vhodne 😉

zuzitko74
17. aug 2024

@hopsas Ja osobne si myslím, že uctievať akékoľvek náboženské symboly nie je v súlade s 1. Božím prikázaním, takže úctu k žiadnym symbolom necítim, ani nepraktizujem. Sú to len predmety s ľuďmi pridanou hodnotou, presne tak isto, ako aj tá červená šnúrka.

mizoko
17. aug 2024

@zuzitko74 presne tak,veci majú taký význam aký im ty sama dáš 🙂 švagriná je veriaca ale ide presne podľa biblie a preto nemá doma žiadne sväté obrázky ani kríze ani sochy a nenosí ani ruženec ani krížik na krku a nemyslím si,že by v boha preto verila menej,skôr uprimnejsie

zuzitko74
17. aug 2024

@mizoko A najmä, ak človek rozumie tomu, že viera v Boha je dobrovoľné rozhodnutie, tak ma nemá prečo urážať fakt, keď to tak niekto necíti, nevidí a v Boha neverí. Je to jeho slobodné rozhodnutie, na ktoré má právo.

hara_vara
18. aug 2024

je to každého vec ale neverím ✌️

lalu_sk111
18. aug 2024

mam na to nazor taky, ze to treba vyhodit z domu..

monca9
19. aug 2024

Nie, je to povera 🙂

Strana
z2