icon

Aký kávovar?

katkaseiner
10. jan 2013

Ahojte, chcela by som si kupit kavovar na kapsule, ale by ma zaujimalo, ci do vsetkych sa zmestia rozne druhy kapsul (vlastne ci su tie kapsule rovnakej velkosti). Napr. ked si kupim Dolce Gusto kavovar, ci do neho vojdu napr. Tassimo kapsule a pod. Tchibo totiz predava kavovar dost lacno, len neviem, ci do neho musim presne kupovat Tchibo kapsule, alebo kedykolvek si zmyslim, tak kupim hocijake ine. Dakujem.

Strana
z2
neznama820
2. jan 2016
travnerka12
2. jan 2016
Používateľ travnerka12 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od travnerka12.

@bridgetfidget my sme nasim kupili teraz nespresso ale o tych vreckach som nepocula, to si vzdy pri kupe kapsul treba pytat? 🙂

neznama820
2. jan 2016

Potrebovala by som prazdne kapsule nespresso..ak by mi niekdo dokazal pomoct bola by som rada 😄

bridgetfidget
3. jan 2016

@travnerka12 mozes si ich pytat pri nakupe alebo ak kupujete na ich stranke, daju sa objednat k nakupu (nie samostatne). Tu v Londyne ich bud potom plne zanesiet do obchodu, alebo ich das soferovi, ked to prinesu donasku. Na Slovensku neviem, ale myslim, ze by to malo byt vsade rovnako, ved je to jedna firma.

bridgetfidget
3. jan 2016

@neznama820 na co prazdne kapsule?

tana284
4. jan 2016
Používateľ tana284 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od tana284.

premyslam akurat ze kupim nespresso je to dobry kavovar?

bridgetfidget
4. jan 2016

@tana284 je to vyborny kavovar (teda to tvrdi moj manzel, ja pijem caj). Pred kupou vyskusal kavu z mnohych inych kavovarov a Toto ho chytilo najviac 🙂 a nemenil by. Ja si obcas urobim bezkofeinove kapucino, co je tiez mnam 🙂

neznama820
4. jan 2016

@bridgetfidget ...vyrabam snich sperky tak nato som to potrebovala

manuelala
7. jan 2016
Používateľ manuelala je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od manuelala.

Ja moc nerozumiem preco sa kazdy hrnie stale len za kapsulovymi, ja mam pakovy od klarstein a som spokojna, robi vaazne dobru kavu a ked si chcem urobit nejake latte alebo nieco ine tak si proste len najdem recept a urobim si ho zo zomletej kavy a nemusim stale este minat na kapsuly peniaze 🙂 A zas tak vela casu to ani nezaberie 🙂

neznama820
17. jan 2016

Prosim vas nepouziva niekto kapsulle nespresso a ak ano nemohol by mi odkladat prazdne kapsule?

neznama820
13. feb 2016

Prosim pouziva niekto kavu kapsulove coffisimo z tchiba??

mareknike
14. aug 2016

@neznama820 my 🙂

mareknike
14. aug 2016

Kde kupujete kapsule NESPRESSO za naj ceny?

janalm
14. nov 2016
Používateľ janalm je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od janalm.

My sme kupili cez kupon http://www.zlavovy-kod.sk/hej-sk/ model Espresso DeLonghi Magnifica a tip top kavicka 🙂

gabordanko
29. aug 2017

Nedávno som spravil test kapsulových kávovarov. Mne najviac vyhovuje buď cenovo dostupný Dolce Gusto Piccolo (https://kapsulovekavovary.sk/reviews/krups-dolc...) alebo dizajnovo najkrajší model medzi kapsulovými kávovarmi Dolce Gusto Drop (https://kapsulovekavovary.sk/krups-dolce-gusto-...). Zas keď chcete si vychutnať extra chuť kávy tak u mňa vyhráva Nespresso Pixie (https://kapsulovekavovary.sk/reviews/delonghi-n...). Kvalita a chuť Nespresso kávy vás určite začarí.
Porovnanie nájdete na stránke KapsuloveKavovary.sk

alenus454
19. júl 2018
Používateľ alenus454 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od alenus454.

na vašom mieste by som radšej zainvestovala do kvalitnejšieho kávovaru, ako neustále dokupovať plastové kapsule.

julinka29
21. júl 2018
Používateľ julinka29 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od julinka29.

Suhlasim, tiez som kedysi bola taka, pohodlna, ze mi stacil aj kapsulovy. Ale ked raz ochutnate kvalitnu cerstvo namletu kavu tak to je obrovsky rozdiel. Nasetrila som si a casom sme si kupili na vianoce Jura Impressa kavovar. A tiez je to s nim pohodlne, staci stlacit rano len tlacitko 😉

alexmar
18. sep 2018

tiez som mala najskor kapsulovy a zdal sa mi super. neskor som ale u kamosky chodila na klasicku kavu z kavovaru a je to neporovnatelny rozdiel. je to trchu drahsia investiacia ale nemusis uz potom kupovat kapsule a tiez je to ovela ekologickejsie. a ta chut a vona je neopisaltelna. skus si tu precitat nejake rady a naozaj ver, ze sa oplati do lepsieho kavovaru investovat:
https://www.nakupnaporadna.sk/ako-vybrat-kavovar/

anulienkalenka
26. sep 2018
Používateľ anulienkalenka je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od anulienkalenka.

zaleži na tom, čo považuješ za kavovar. Ci je to to z kapsli, alebo klasicky na zrnkovu kavu. Ak chceš kapsle, neviem poradit. Ak chceš na zrnkovu kavu, tak doporučujem Oravu

sonka1981
10. dec 2018
Používateľ sonka1981 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od sonka1981.

ja som bola z prace zvyknuta na illy kavu, doma pijeme kavu len rano, kedze sme cely den prec, takze sme sa rozhodli prave pre kapslovy illy...zavisi naozaj od viacerych faktorov podla coho vyberat

Strana
z2