Aký máte názor na deti mojej švagriny?
... dobrý den neviem ako to tu to napísat ale dufám že ma nebudete za to karhat :D ... no jedna sa o moje dieta 2ročne a bývame u svokroucou a tiež aj manželou brat zo ženou ktore majú dievčatka vo veku 7r a 3r ... no to 3ročne dievčatko stale je nervozna no je trochu chora je vraj nepočujuca ale oni si mislia že počuje lebo ked niečo počuje tak hned sa otoču aj to zopakuje nevie este ani rozprávat bola aj oprerovana lebo dačo mala pod jazyk zarastnuté ale ajtak nehovorý iba kričý ... no jedná sa oto je velmy hyperáktivna ked jej to nedate tak je to katastrofa .. už bolo to xxxxxxxkráát že mojho syna udrela napr... včera chcela aby jej daly psika a nedali jej ho zrazu isla k moju synovy a taku mu tresla 2 facky ptm moj synček sa tak zlakol jooj ,, bol moj syn k bránke a isla ho zapučit? ptm... stál moj syn a išla k nemu a zo sietkou tou čo sa lepý na kvader bol tenký a išla ho udusit ?? ja už fakt nevládzem nenavidim to decko .. hadat sa nechcem zo švagrinou vichadzame celkom dobre spolu ale už toto je prehnane ma hraču novu a mu ho zoberie z ruk aleboo ma kex a mu zoberie z ruky no katastrofa .. a to 7r och bože este len ranoje pol 8 a už mi tu sedi?? a bude tu sediet pokial mu všetko nezje ? ta to kde sme pre boha ,,, sorry za moj popis ale nechce sa mý davat dlžne :D nemám na to nervy :D
@kittykat22 nebude to ta sietka, co sa dava pod omietku? na kvader akoze na tehlu / alebo daky ytongovy kvader? Ale kto bol pri tom tenky? A ako ho tym isla udusit?
ale nehovorý iba kričý, uz za č dat Y, to je fakt moc 🤦♀️
@simonka9090 mladšia neter môže byť ozaj postihnutá. Keď tam deti nechceš, skrátka sa ozvi. Alebo choď radšej dnu. Ak so švagrinou vychádzas, dohodni sa s nou, nech si na deti dohliadne. A chovať ich nemusíš. Veď povedz, že to je pre tvoju a hotovo.
Slovenské mamYny (to ypsilon tam nie je náhodou) každým dňom dramaticky viac a viac sprostejú. 😅 Mk je ako cirkus žien s vyšumeným mozgom, je tu ozaj každodenná zábava a vstupné zadarmo. Kentus kámo! 😂
A mnohé komentáre len konkurujú tomuto výživnému príspevku hore.
@kittykat22 ja viem, je to sieťka ktorá sa používa pri zatepleni domu, tak asi kusom mali
@simonka9090 mne to pripadá, že autorka si problém vymyslela a bavila sa písaním textu s kopou gramatických chyb. =Robí si z nás prdel. 🙂
@ankasek A o chvilu zakladatelka napise, ze nie je Slovenka, alebo jej to prepisuje mobil🙊
Ste všetky trápne nezaujíma ma váš nazor ako píšem stsrajte sa o seba ..
Možno vôbec nie je hluché, môže mu aj mandla nosná tlačiť na usi😉, keďže hovoríš, že kričí.
Autorka prispevku ma iny problem ako s dietatom rodinnych prislusnikov. A to s gramatikou. Tipujem to na ledva absolvovanu skolsku dochadzku, minimalne raz opakovany rocnik, byvanie situovane na okraji mesta v osade medzi psami a h...vnami na dvore, polovica rodiny na invalidnom dochodku,ta zvysna nezamestnana alebo v base alebo na materskej. Ak chces naozaj vyriesit problem zacni od seba a necakaj od nas ze ta budeme chlacholit ked sa vyjadris ze nejake dieta nenavidis

@kittykat22 napodobne ... ze dam nieco v posteli pred spanim. 🙈😳