Aký máte názor na Hnutie 99 percent?
Zaujímal by ma ( ale nie je mňa) Váš názor na toto občianske združenie?
@steggy nič podrobnejšie som si neštudovala, takže len čo som počula v reklame a to mi prišlo teda dosť pravdivé a smutné a na zlosť 😠
Asi na to má 🙂 Zase nová strana, ktorá bude rozbíjať vládu? Napr. strana ANO, Obyčajní ľudia a pod. Nevedia ako to tam ide a chcú si zarobiť. Sľuby sa sľubujú... ako Moysejová, tiež chce byť tam 😒 Ak si niekto myslí, že nová metla bude dobre zametať, nech si spomenie na čom zakrákal Fico. Nechceli súhlasiť s Eurovalom č.1. A potom, keď tam boli "vyrokovali" iba záruku namiesto peňazí. Načo nám to je, keď sa bude aj tak platiť? Alebo si niekto myslí, že gréci budú odteraz "šetrilkovia" a nebude našu garanciu treba? Ha, ha.. 😵 Prosto sa chcú dostať k válovu.
@steggy Ak by som ich tak mohla nazvať, sú to bohatí ľudia "z ulice", ktorí nevedia, že budú musieť tancovať ako im druhí pískajú (napr. EÚ, podnikatelia, bankári a iní boháči). Alebo to vedia, a kašlú na to. Budú sa najprv učiť ako sa majú správať v parlamente, ktoré tlačítko majú použiť pri hlasovaní alebo čo sa môže v zákonoch zmeniť a tak prejde rok. S ich príjmami a príjmami poslanca spolu to nebude zlé 😠 . Potom si povedia iba "vydržať 4 roky", alebo sa postavia na zadné a rozbijú vládu. Každý súdny človek vie, že keď pomaly celá zemeguľa štrajkuje (Anglicko, Rusko, Španielsko, atď), u nás sa nemôže stať zázrak. Tak čo to za neseriózne blbosti ponúkajú 😠
@modryko ty vlastne s tim eurovalem souhlasis a nebo ne? Nebo na jedne strane to vypada, ze ne.. a na druhe strane se ti nelibi nove strany, pritom SaS se proti eurovalu postavila.....na rozdil od stare SDKU, ktera pro me uplne nepochopitelne nazor otocila. Napred nechteli dat, a pak nakonec strasne ano.... 🙂
A co se tyce tech 99% - nejak je mi divne, ze se tvari jakoze obycejni lide a ma takove prachy na takovou kampan. To prece nedava smysl.
no nemaju...a hlavne, takto sa daju samozrejme ovplyvnit hlavne starsi ludia, ktorí si tie info o nich nepozistuju...
No neviem ta reklama na mňa urobila dobrý dojem hovorí pravdu , ALE pravdu ktorú každý z nás pozná veď vieme a poznáme aké je žiť ani nie z 300 € dôchodkov , aké je žiť z rodičovského príspevku alebo z platu robotníka pripadne platu krajčírky , predavačky, jednoducho obyčajný priemerný ľudia žijúci od výplaty k výplate tuto realitu poznajú moc dobre aj bez reklamy ! mňa by viac zaujímala reklama ako by chceli docieliť lepši život čo zmenia aby boli vyššie platy , materské , dôchodky , tým by sa mali prezentovať nie len ako sme na tom a čo chcú docieliť , ale ako to urobia ak vôbec majú tušenie ako sa dá zmeniť k lepšiemu život občanov ...
Možno by bolo naozaj fajn keby do vlády zasadli úplné nový ľudia dokonca aj na čele zo Sulíkom a obyčajnými ľuďmi ktorý vážne neustúpili zo svojich predsavzatí čo je naozaj pekne ...
Lenže problém vidím v tom že úplné nový politici si budú zase najprv hrabať pre seba a keď sa nasýtia budú ešte myslieť na Nás ???
Za súčasného stavu ľudia nepotrebujú veľa, aby niečomu zase uverili... 😎 Spomeňme si privatizáciu.. 😝 . Ako vyznievali reklamy rôznych fondov... 😲 ., ako nastavali ľudí do zástupov... 🙄 ., ako tomu všetci verili.
Nežiadal by som od ľudí, ktorí sú ochotní hneď uveriť veľa, len dajte si zopár otázok... 😠
Otázky sem napíšem večer...(deti majú rozsvietenie stromčeka pred školou... 😉 )
minimálna mzda 600eur??? haha ako bola by som rada, ale v dnešnej dobe ked firmy skôr rušia pozície, tak nebudú mať na také platy plus tie odvody 🙂 ale je pravda, že to čo šlo Grécku, mohlo ísť mamičkám, či dôchodcom.. aj ked chápem, že euroval je dôležitý, aby sa banky nebáli investovať a je to pre nich ako taká istota
Trochu ma zaskočil email od adminky evastastna, ktora mi osvetlila kam som sa dostal..., že som sa dostal na stránku pre mamičky a budúce mamičky... Tak to som chvíľu prekvapene pozeral, pretože môžem čestne napísať, že som sa nechal uniesť témou, ktorá bola 99 percent a bez rozmýšlania som zareagoval. Nebol to úmysel.
Skladám Vám veľkú poklonu, že ste takúto tému otvorili a že máte pochybnosti.
V skutočnosti droga neohrozuje človeka, ale ľudská slabosť. A práve táto sa nevie droge, ako aj mnohým iným veciam vzoprieť. Z tohto hľadiska možno drogy prirovnať k duchovným odkazom, ktoré sa natískali a natískajú ľudstvu. Veď ktorý politický koncept, ktorá ideológia alebo aj to najpresvedčivejšie vierovyznanie sa nezneužívali? Príčina je v psychike človeka, v jeho úzkostiach a konfliktoch, v jeho obrovskej snahe po uplatnení, v jeho dobre skrytých sebeckých motiváciách: a tak sa aj tie najušľachtilejšie myšlienky zneužívajú ako zbraň proti zdanlivému súperovi. V epoche, v ktorej sa vďaka sociálnemu a technickému rozvoju zodpovednosť jednotlivca nevyhnutne zmenšila, ustavične klesá počet tých, ktorí majú na zvládnutie situácie dostatočne obranné a brzdiace mechanizmy...
Uvedený tex je citát od J.M.SIMMELA, z románu "Dávame vám nádej". Zdá sa, že citát je vysoko aktuálny aj pri zrode hnutie 99 percent.

su za tym bohati ludia, ktori sa chcu prizivit na myslienke 99%, uz len to, kolko reklamy maju v televizii a na bilboardoch...
nechapem, co tam robi Mario Radacovsky