icon

Aký máte názor na Hnutie 99 percent?

steggy
3. dec 2011

Zaujímal by ma ( ale nie je mňa) Váš názor na toto občianske združenie?

liz_lemon
3. dec 2011

su za tym bohati ludia, ktori sa chcu prizivit na myslienke 99%, uz len to, kolko reklamy maju v televizii a na bilboardoch...
nechapem, co tam robi Mario Radacovsky

jarunka111
3. dec 2011

@steggy nič podrobnejšie som si neštudovala, takže len čo som počula v reklame a to mi prišlo teda dosť pravdivé a smutné a na zlosť 😠

modryko
3. dec 2011

Asi na to má 🙂 Zase nová strana, ktorá bude rozbíjať vládu? Napr. strana ANO, Obyčajní ľudia a pod. Nevedia ako to tam ide a chcú si zarobiť. Sľuby sa sľubujú... ako Moysejová, tiež chce byť tam 😒 Ak si niekto myslí, že nová metla bude dobre zametať, nech si spomenie na čom zakrákal Fico. Nechceli súhlasiť s Eurovalom č.1. A potom, keď tam boli "vyrokovali" iba záruku namiesto peňazí. Načo nám to je, keď sa bude aj tak platiť? Alebo si niekto myslí, že gréci budú odteraz "šetrilkovia" a nebude našu garanciu treba? Ha, ha.. 😵 Prosto sa chcú dostať k válovu.

modryko
3. dec 2011

@steggy Ak by som ich tak mohla nazvať, sú to bohatí ľudia "z ulice", ktorí nevedia, že budú musieť tancovať ako im druhí pískajú (napr. EÚ, podnikatelia, bankári a iní boháči). Alebo to vedia, a kašlú na to. Budú sa najprv učiť ako sa majú správať v parlamente, ktoré tlačítko majú použiť pri hlasovaní alebo čo sa môže v zákonoch zmeniť a tak prejde rok. S ich príjmami a príjmami poslanca spolu to nebude zlé 😠 . Potom si povedia iba "vydržať 4 roky", alebo sa postavia na zadné a rozbijú vládu. Každý súdny človek vie, že keď pomaly celá zemeguľa štrajkuje (Anglicko, Rusko, Španielsko, atď), u nás sa nemôže stať zázrak. Tak čo to za neseriózne blbosti ponúkajú 😠

sisaha
3. dec 2011

@steggy este som nevidela politicku stranu, ktoru by tak velmi zaujimali bežní obcania..., takze z mojho pohladu sa zase niekto ide prizivit na ludoch..

gemini2
4. dec 2011

@steggy ale osobne si myslim, ze na svoj slogan si ziskali vela ludi.....

sisaha
4. dec 2011

@gemini2 ja dufam, ze nie..., lebo ked som si precitala, kto je za tym...tak dakujem pekne

gemini2
4. dec 2011

@sisaha ja som to nejak extra necitala, len co vidim v reklame ...... a uz len to, ze ta reklama je pravdiva.....prave bezi na markize

sisaha
4. dec 2011

@gemini2 je to populisticka reklama, vyuzivajuca krizu na Slovensku a v Europe...nic ine..

czechzuzanaba
4. dec 2011

@modryko ty vlastne s tim eurovalem souhlasis a nebo ne? Nebo na jedne strane to vypada, ze ne.. a na druhe strane se ti nelibi nove strany, pritom SaS se proti eurovalu postavila.....na rozdil od stare SDKU, ktera pro me uplne nepochopitelne nazor otocila. Napred nechteli dat, a pak nakonec strasne ano.... 🙂

czechzuzanaba
4. dec 2011

A co se tyce tech 99% - nejak je mi divne, ze se tvari jakoze obycejni lide a ma takove prachy na takovou kampan. To prece nedava smysl.

gemini2
4. dec 2011

@sisaha no fakt nemaju chybu........... 😠

sisaha
4. dec 2011

no nemaju...a hlavne, takto sa daju samozrejme ovplyvnit hlavne starsi ludia, ktorí si tie info o nich nepozistuju...

liz_lemon
4. dec 2011

@sisaha starsi ludia volia Smer-SD, ti sa urcite nedaju zlakat na nove strany

mana85
4. dec 2011

No neviem ta reklama na mňa urobila dobrý dojem hovorí pravdu , ALE pravdu ktorú každý z nás pozná veď vieme a poznáme aké je žiť ani nie z 300 € dôchodkov , aké je žiť z rodičovského príspevku alebo z platu robotníka pripadne platu krajčírky , predavačky, jednoducho obyčajný priemerný ľudia žijúci od výplaty k výplate tuto realitu poznajú moc dobre aj bez reklamy ! mňa by viac zaujímala reklama ako by chceli docieliť lepši život čo zmenia aby boli vyššie platy , materské , dôchodky , tým by sa mali prezentovať nie len ako sme na tom a čo chcú docieliť , ale ako to urobia ak vôbec majú tušenie ako sa dá zmeniť k lepšiemu život občanov ...
Možno by bolo naozaj fajn keby do vlády zasadli úplné nový ľudia dokonca aj na čele zo Sulíkom a obyčajnými ľuďmi ktorý vážne neustúpili zo svojich predsavzatí čo je naozaj pekne ...
Lenže problém vidím v tom že úplné nový politici si budú zase najprv hrabať pre seba a keď sa nasýtia budú ešte myslieť na Nás ???

gemini2
4. dec 2011

@liz_lemon presne, tiez si myslim, ze v marci to vyhra SMER

gemini2
4. dec 2011

@mana85 kazdy-nielen politik, ked sa dostane k ,,valovu,, tak sa snazi nahrabat co najviac pre seba....a na obycajnych ludi sa zas zabudne...

mana85
4. dec 2011

@gemini2 Hej je to tak možno by som nebola ina keby mám tu možnosť ktovie ... A Smer to isto vyhrá len či sa s nimi bude zase chciet niekto kamaratit aby aj mohli vládnut 😉

jetomazec
5. dec 2011

Za súčasného stavu ľudia nepotrebujú veľa, aby niečomu zase uverili... 😎 Spomeňme si privatizáciu.. 😝 . Ako vyznievali reklamy rôznych fondov... 😲 ., ako nastavali ľudí do zástupov... 🙄 ., ako tomu všetci verili.
Nežiadal by som od ľudí, ktorí sú ochotní hneď uveriť veľa, len dajte si zopár otázok... 😠
Otázky sem napíšem večer...(deti majú rozsvietenie stromčeka pred školou... 😉 )

lili_mia
5. dec 2011

minimálna mzda 600eur??? haha ako bola by som rada, ale v dnešnej dobe ked firmy skôr rušia pozície, tak nebudú mať na také platy plus tie odvody 🙂 ale je pravda, že to čo šlo Grécku, mohlo ísť mamičkám, či dôchodcom.. aj ked chápem, že euroval je dôležitý, aby sa banky nebáli investovať a je to pre nich ako taká istota

jetomazec
6. dec 2011

Trochu ma zaskočil email od adminky evastastna, ktora mi osvetlila kam som sa dostal..., že som sa dostal na stránku pre mamičky a budúce mamičky... Tak to som chvíľu prekvapene pozeral, pretože môžem čestne napísať, že som sa nechal uniesť témou, ktorá bola 99 percent a bez rozmýšlania som zareagoval. Nebol to úmysel.

Skladám Vám veľkú poklonu, že ste takúto tému otvorili a že máte pochybnosti.

lauritka
6. dec 2011

@jetomazec ja by som ale rada videla tie otazky 😎 co si spominal.

superoptimista
24. dec 2011

V skutočnosti droga neohrozuje človeka, ale ľudská slabosť. A práve táto sa nevie droge, ako aj mnohým iným veciam vzoprieť. Z tohto hľadiska možno drogy prirovnať k duchovným odkazom, ktoré sa natískali a natískajú ľudstvu. Veď ktorý politický koncept, ktorá ideológia alebo aj to najpresvedčivejšie vierovyznanie sa nezneužívali? Príčina je v psychike človeka, v jeho úzkostiach a konfliktoch, v jeho obrovskej snahe po uplatnení, v jeho dobre skrytých sebeckých motiváciách: a tak sa aj tie najušľachtilejšie myšlienky zneužívajú ako zbraň proti zdanlivému súperovi. V epoche, v ktorej sa vďaka sociálnemu a technickému rozvoju zodpovednosť jednotlivca nevyhnutne zmenšila, ustavične klesá počet tých, ktorí majú na zvládnutie situácie dostatočne obranné a brzdiace mechanizmy...

Uvedený tex je citát od J.M.SIMMELA, z románu "Dávame vám nádej". Zdá sa, že citát je vysoko aktuálny aj pri zrode hnutie 99 percent.