icon

Aký máte názor na psy v reštaurácii?

22. máj 2023

S kolegyňou sme boli na menučko v reštike, ktorá by som povedala že je na celkom dobrej úrovni (poloha, priestory, € náročnejšia). Začali sme jesť a vyrušovali ma stále nejaké piskľavé nepríjemné zvuky tak som sa otáčala a nevedela som prísť na to čo to je. Jeden pán mal na STOLE položeného malého psa ktorý vyštekoval a kŕmil ho svojou vidlickou. Mne zostalo zle, nemám rada psy a sú mi nechutné keď jem a vypytujú pod stolom a dychčia, tak som povedala že to snáď nemyslí vážne že ho má na stole. Kolegyňa (psíčkarka) ma zjazdila, že veď snáď on tam obeduje tak mňa je do toho nič a podľa nej je to úplne ok, aj ona doma občas jedáva na gauči a pes sedí pri nej. Pán so psom odišiel a casnicka spratala riad a prišli tam noví zakázníci a jedli za tým stolom na ktorom nebol ani vymenený obrus, mne by bolo z tej srsti a baktérií zle, veď tam mal zadok polozeny. Je to tiež podľa vás ok alebo pes do reštiky nepatrí? Podľa kolegyne je to že vraj v zahranici bežné, ja som sa skôr stretla že so psom bol zákaz vstupu alebo bol niekde na zemi kde dostal od personalu misku vody, podla mňa je pes na stole chrapúnstvo ešte cez menu, ked predpokladam že tam potom budú sedieť ini ľudia.

Strana
z6
gerrwie_girl
25. máj 2023

@iva812 mňa napríklad viac ruší uvrestane dieťa ako pes.

akvi
25. máj 2023

@iva812 v kontexte toho, čo komu vadí to nie je cez čiaru. Ak si mám vybrať medzi kľudným psom pod stolom a vrieskajucim alebo bezprizorne pobehujucim dieťaťom, beriem psa. A nie, neznamená to, že pes je viac. Je to o tom, že súdny človek nenechá behať decko po reštike a nenechá ho vrieskať 10 minút a tvári sa, že sa nič nedeje, lebo je to dieťa. Tak, ako súdny človek nenechá psa vyskakovať na stôl či stoličku alebo voľne pobehovať či nechať onuchavat všetkých okolo.

gerrwie_girl
25. máj 2023

@akvi presne tak. Psa by som na stôl nikdy nepolozila, ale ani syna by som nenechala behať po restike. Ak by sa nedal upokojiť, odišla by som aj a nim.

mmoni89
25. máj 2023

@akvi súhlasím

sedrik89
25. máj 2023

Podľa mňa, psi tam nepatria. Je to pre ľudí.

lenka69nadrzana
Odpoveď bola odstránená
sedrik89
18. apr 2025

Zvieratá nepatria do reštaurácie. Máme malého a živého syna a obmedzili sme reštaurácie, resp. ešte tie navštevujeme, kde je detský kútik. Ľudia sa chcú najesť a nepočúvať krik a pozerať na zvieratá.

Strana
z6