icon

Aký máte názor na to, keď dievča hreší?

22. dec 2022

Aky mate na to nazor ? Myslim vulgarne slova atd.

janagem
22. dec 2022

Že každý nech si hovorí ako chce, kým vie, kam to nepatrí

vmiri
Autor odpoveď zmazal
jabadabadu
Odpoveď bola odstránená
nadazdi
22. dec 2022

Hrešim len keď je pre mna niečo uplna kktina alebo keď je niekto úplne j*bnuty 😁 nemám to ako inak povedať, sprostosť nie je kktina a ani j*bnuty človek nemusi byt vždy sprostý, v mojom výkladovom slovníku majú tieto slova špeciálne miesto, nemám pre ne synonymá, je to take špecifické

solange7
22. dec 2022

A chlapci mozu? Vo vseobecnosti je mi to fuk.
Inak, taketo jednostranne videnie nemam rada. Mali sme vo firme obchodaka, ktory nam na kolegyne skusal take tie sexisticke poznamky typu "usmej sa, si krajsia ked sa usmievas". Priznam sa, ze som to nemohla pocuvat a tak dostal vypoved. Robil rozdiely, chlapom take hovadiny nerozpraval. 🤡

nikolka1986
22. dec 2022

@solange7 Žena ty si chorá, čo je na tomto sexistické? Výpoveď kvôli tomuto?

solange7
22. dec 2022

@nikolka1986 dostal vypoved lebo venoval vacsinu pracovnej doby kolegyniam nez svojej praci.
Dari da mi dobre dakujem. 🤪

nikolka1986
22. dec 2022

@solange7 Tak z toho dedukujem, že tie kolegyne sa tiež venovali jemu a nie práci. Len či si ty na ne nežiarlila.

solange7
22. dec 2022

@nikolka1986 heh ake rozkosne konstatovanie. Nie, dievcata sa mi stazovali a kedze u nas dlho pracuju a vazim si ich, panko musel ist. Nikto nema zaujem o slizkeho zamestnanca.

katka700
22. dec 2022

Nevadí mi keď niekto z času na čas použije vulgarizmus. Ale nemusím takých u ktorých vulgárne slová tvoria 80 percent slovnej zásoby a tvária sa jak majstri sveta, a je mi jedno či je to muž, žena, nebinar alebo ďalšie zo 150+ pohlaví

dagmarovita
22. dec 2022

Je to strašna špatné, mladé dievcatá, a deti.. pokladam to za fujky, ale tak..maju to od dospelych. Taký slovník bol v starsej literatúre výsadou mestskej lúzy, poulicných zobrákov, šlachta, inteligencia sa vyjadrovala slusne, este sa aj slusne nadavalo.
Ale tak..maju to od dospelych. Za to nema rada Rytmusa, jemu idu z ust cisté srač..ky uz aj ked povie hocico.

1sally12
23. dec 2022

Nielen dievča, ale ktokoľvek😤je to totálny hnus a u mňa neprijateľné. Žiť s takým človekom alebo sa stýkať s takým to by som radšej bola sama.

marca12
23. dec 2022

@nikolka1986 ja toto tak neznasam taketo primitivne odpovede. Ak sa zena ohradi voci sprostym sexistickym reciam automaticky je oznacovana,ze ona je skareda a len zavidi. Si predstav,ze aj peknym,mudrym zenam vadia tieto sexisticke reci a nemaju chut sa na nich chichunat. Dokedy este musiet trpiet tieto chlapske primitivne reci vdaka takym ako si ty.

90909
23. dec 2022

@marca12 Presne tak. Vzdy som to nenavidela, cudzi chlapi, co ta vidia prvýkrát. Zakaznici, taxikári, a tak dalej, co zacnu struhat dvojzmyselne poznamky a radoby komplimenty. A myslim, ze kazda zena vie posudit dobre mieneni kompliment(ako ked mi kolega pochvalil suknu) bolo to spontanne a mile a uprimne ma to potesilo, ako hentie slizakce pochlebovacky o peknych ociach a usmeve, pri ktorych si pripadam, akoby ma mal dotycny za totalnu slepicu a uz ma videl v posteli. Brrr

mimikarol
23. dec 2022

Ja nadávam. Ale zas snažím sa dávať si pozor na ústa, nenadavam kade tade. Doma a v aute si zanadavam. Aj dcére (7r) poviem že keď je nahnevaná kľudne môže povedať nadávku, ale doma. V škole nech si na to dáva pozor. Nie som pokrytec, že ja môžem zato že som dospela. Ja na nadavani nič zle nevidím. Každý si inak ventiluje nervy

nikolka1986
23. dec 2022

@marca12 Ty sama si primitívna ! Sa ukľudni, veď chudák chlap ak ti povie že sa máš usmiať a úsmev ti pristane, tak sám ani nevie že to bolo sexistické :D