icon

Aký máte názor na to, že sa už nenosia rúška?

15. máj 2022

Dobrý deň. Aký máte názor na to že už sa nemusia nosiť rúška? Je podľa vás bezpečné ísť napríklad do supermarketu medzi stovkami ľudí bez rúška? Ja rúško stále nosím...do obchodu, na poštu...na tých par minút vydržím.

Strana
z5
oliolijanka
Autor odpoveď zmazal
jana_eyre_2
17. máj 2022

@poopsie ja viem načo su ruska pri operacii a ako funguju, ďakujem za vysvetlenie.. 😉 len nedáva logiku ak niekto tvrdí že pri operácii dokážu zabrániť aby sa nieco prenieslo a v iných prípadoch to už nedokážu..

poopsie
17. máj 2022

@jana_eyre_2 virus je oveľa menší ako baktéria

magduska2
17. máj 2022

@jana_eyre_2 Čítas co sim ti napisala,či sa mieniš doťahovať? Pri operacii je celý personál kompletne "oblečení " nie preto aby chránil seba ale aby sa chránila RANA pacienta pred
baktériami alebo vírusmi prítomných v aerosóle, teda drobných kvapôčkach, kt.sa říria z úst a nosa nositeľa.
Kdežto rúško -kvoli covidu -má chránit "nositela"

jana_eyre_2
17. máj 2022

@magduska2 veď si vravela, že sa nemienis hádať, tak prečo ma presviedčas o svojej pravde? Ja ťa presviedčať nepotrebujem, keď ti to je sumak ako si napísala, tak ti snáď nevadí že ja si myslím niečo iné ako ty, alebo?

magduska2
17. máj 2022

@jana_eyre_2 No teba ja fakt o ničem nejdem přesvědčit, ani nikoho ineho.Dotahovat sa ides ty..lebo úmyslně prekrucaš co som napisala...

jana_eyre_2
17. máj 2022

@magduska2 ty asi zase nevieš zniesť ak s tebou niekto nesúhlasí 🤷

magduska2
17. máj 2022

@jana_eyre_2 Dobre ako myslis 🤣 dobru noc

bobrina1
18. máj 2022

@magduska2 si sa pravidelne testovala cele 2 roky, ked tvrdis, ze si koronu nemala?

tayla
18. máj 2022

@bobrina1 tak buď si chorý, alebo nie si chorý. Či? Testy často ukazujú zdravému imaginárnu chorobu 🤭😂🤣

magduska2
18. máj 2022

@bobrina1 Ano predstav si,museli sme sa v praci pravidelne.

Strana
z5