icon

Aký máte názor na zbierky pre onkológiu a pre chorých?

slnieckoma
3. dec 2011

Ahojte maminy, mate niektora skusenost s prispevkami do nemocnic alebo pod, ktore su aj overene, ze tie peniazky idu ozaj na dobru vec a nie pre "vyvolenych" 😉 Ďakujem za odpovede 🙂

sisaha
3. dec 2011

najistejsie mas, ked budes prispievat registrovanym spolocnostiam, alebo ked sa robia zbierky s podporou medii, alebo su vypísané oficialne dni, kedy sa robia zbierky. Prispievat ludom stojacim pred poštami, bankami, alebo inak "zobrajucimi" do pofidernych schranok by som neodporucala.

lussy23
3. dec 2011

najlepšie bude, ak zanesiete peniažky alebo hračky priamo do nejakej nemocnice, ale oslovite nejakú nadáciu, napríklad Želaj si. Môžete splniť sen nejakemu dieťaťku, buď poslete peniažky, alebo mu kupite sama to čo si praje =) Toto je najistejšie.

nela82
3. dec 2011

Ja som stale prispela...hlavne pre onkologicky chore deticky.. 😢 No asi pred dvomi rokmi davali vecer v Palbe-na markize taku reportaz s riadilkou tych zbierok-pre onkologickych pacientov..a tykalo sa to presne takychto zbierok.Bola som pohorsena,nazlostena..a neviem co este,ked som si vypocula varovanie-ze oni poulicne zbierky nikdy nerobili a ani nerobia!Maju na to zverejnene cisla uctov a najskor takto,ak chce niekto pomoct...Od vtedy im neprispievam ani cent 😠 😠 😠 Teraz pred sviatkami-je to hotova katastrofa s nimi.....no najhorsie na tom je,ze maju to srdce takto klamat a zavadzat ludi.. 😖 Raz ma zastavila jedna pani a samozrejme hnedmi dala pred nos krabicku a zacala spominat chore deticky...ked som sa jej spytala pre koho zbiera tie peniaze-ostala zaskocena..potom som jej povedala,ze ja takto neprispievam a vyrozpravala som jej tu reportaz-a co ona na to??Zacala nadavat a ohovarat tu pani riaditelku...ze ona klama,zavadza lebo ona chce peniaze len pre BA-kedze to bolo na vychode!!!Odvtedy ma nikdy nikto na ziadnu zbierku nenahovori,aby som nieco prispela..

peter952
Odpoveď bola odstránená