Aký máte skúsenosť s darčekmi pre dôchodcov?
Aky mate nazor/skusenost s darcekmi pre neznamych dochodcoch? - Kolko lasky sa zmesti do krabice od topanok
@lenka.25 tak to vymenim za caj..pisali nieco vonave..prva ma napadla sviecka :D
@13uzivatelka11 áno. Toto bolo super. Malo aj zmysel. Ak to stále trvá a niekto má link, prosím o pridanie sem.
@henka123123 len to tam nedávaj a vybavené . Lebo aj tak to vyberú z tej krabice .
@sarandon Vianočný zázrak? To som prekvapená. Ja osobne napríklad píšem u nás v domove a je to ozaj pracne napísať tie príbehy tak, aby vystihovali danú osobu, boli o jej živote a bol tam zakomponovany ten darček. Lebo to prechádza dvojitou kontrolou tie príbehy. Aspoň u nás teda. Ale môže byť, ze niektoré DD to odflaknu takto. Ja to potom aj odovzdávam a vidím ako sa tešia dochodci. Za mňa Vianočný zázrak lepšie ako Krabičky lásky.
Myslienka nie je vobec zla. Len je to dost neosobne a seniori v zariadeniach su v roznych stavoch a jedna osoba reálne vyuzije len malo z toho nachystaného balicka. Lepsia sa mi vidi konkretna a adresna pomoc niekomu v okoli koho naozaj poznate, alebo uz spomenuty projekt Vianocny zazrak, ktory naozaj plni priania. Byvaju tam aj uplne drobne a nenarocne priania.
Dostávajú toho kvantum, a je pravda, že nevedia co s tým, tak rozdávajú. Niektorí ľudia tam dávajú úplne nezmyselné veci, ktoré ti dochodci ani nemôžu používať. Ja to už nerobím.
@zobaka krabiciek je cim dalej, tym menej. Ja kazdorocne zapajam nase zariadenie, aby sa nasim klientom uslo po krabicke a preberam krabicky aj z inych krajov, lebo zial, v nasom ich nie je dostatok. U nas krabicky pridu v presnom pocte-kolko klientov, tolko krabiciek a do poskednej ich vzdy kazdemu rozdam.
@13uzivatelka11 ano tam sa chcem zapojit, vola sa to vianocny zazrak
Ak teda myslime to iste
@123467 áno presne to
Zapájam sa do tej druhej akcie Vianočný zázrak. Lebo v tejto "koľko lásky..." do krabičky človek dá všetko možné, pritom veľa vecí nemusí dotyčnému ani vyhovovať. Vo Vianočnom zázraku sú zas presné priania, len teda tiež by tam mohli písať nejaké cenovo dostupnejšie priania.
@13uzivatelka11 ano tam sa chcem zapojit, premyslam aj nad touto druhou akciou, no verim tomu, ze sa to dostane tam kam ma
A pri tom vianocnom zazraku sa mi ale tiez nepacila jedna vec, ze niektore tie priania su trosku cez 😪
Mojim rodičom prišli krabičky domov, už asi 4x. Nie sú to žiadni opustení seniori. Su aktivni, soferuju atd...a maju všetkého- vrátane lásky, návštev a telefonatov celej rodiny a aj vecí až až. Sme sa nád tym zamýšľali, že načo im to dávajú. Mysleli sme, ze to naozaj len opusteným seniorom, čo sú sami....pre nás to bolo mrhanie krabičkou. Mali radšej tým, čo to naozaj potrebujú dat 2ks

Totálna hlúposť, nezúčastňujeme sa. Podporujeme kvantum iných, kvalitných výziev a projektov. Hento považujem za neskutočné plytvanie.