Aký matrac je najlepší?
Ahojte, chcem sa spýtať aký typ matraca na postel je najlepší,najkvalitnejší? Existuje vela typov matracov latexové, sendvičové, penové, pružinové, lazyfoam, taštičkové /ktoré majú samostatne v tašitčkách obalené prižiny/. Počula som velmi veľa názorov každí radí iný typ a nevieme sa rozhodnúť,z vlastnej skúsenosti viem že pružinový alebos pružinami nie, kokosový nie a obyčajný penový tiež nie, ostáva mi už teda len zopár typov matracov a tie nepoznám, preto sa pýtam ak máte skúsenosť tak aký? Nerada by som kúpila zase matrac takýčo ostane po krátkom čase deformovane prevalený a životnosť krátka 😔
@sarah5489 a ktory mas ty?
Ahojte, my sme si na odporučenie našich známych našli matrace na tejto stránke http://www.matracetropico.sk/ a už ich máme pár rokov a sú ako nové, vôbec sa nevyležali a stále sa nám na nich spí perfektne 🙂 🙂 ..ale tiež odporúčam vyskúšať osobne, cez internet sa to až tak nedá..
Ahojte, vie mi niekto povedať aká je tá Obnovujúca podložka Renew Eukalyptus, 6 cm?? od dormea? oplatí sa to kúpiť?
Ahojte! Je tu veľa typov a aj tak neviem nájsť ten správny ☹ Potrebujem pre dcéru s rozmerom 160 x 80 a rozmýšlam nad takýmto
http://www.rozpravkovaizba.sk/products/lux-160x...
Čo myslíte???
My sme si zvykli s manželom na matrac s jadrom flexifoam a nedáme už naň dopustiť. Odporúčam zvážiť aj túto možnosť, napr. tento máme my http://www.slumberland.sk/romantika.html.
Ahojte, tie vrchné/obnovujúce matrace sú dobre ale v dormeo sú zbytočne drahé, ja som ten vrchný matrac kúpila ocovi lebo sa mu niak rýchlo vyležal matrac z jysku.
Kúpila som tento a je spokojný: http://matracshop.sk/vrchny-matrac-t1
Inak čo som pozerala tak tam majú aj dobré matrace za prijateľné ceny keď sa aj mame vyleží tak budeme určite objednávať odtiaľ. (už mám ja vybraný 😀)
Ja s manželom máme zatiaľ nové (rok) z jysku ale ľutujem, že som tu stránku neobjavila skôr po tej otcovej skúsenosti.
Nám veľmi vyhovujú matrace z eshopu i-matrace.sk. Ja s partnerom mame taky každý inak tvrdú z bio peny, menuju sa matrace Frodo a stáli meněj ako 300 eur. Deti majú lacnejsie ale presto skvelé matrace. Keď budú staršie, kúpime im poriadne ako mám ja a môj muž. Nemáme peňazí na rozdávanie ale zdravý spánok je dôležitý pre mňa i pre moju rodinu.
A nemáte náhodou niekto matrace zo sconta? Chcem si tam kúpiť posteľ, tak som myslela že hneď kúpim k posteli aj matrace. Máte nniekto odtiaľ? Dormeo je na mňa fakt dosť drahé
My sme v sconte kupovali matrace pred dvoma rokmi. Už netuším ako sa volali, boli práve v akcii ale zatiaľ sme spokojní
Najlepšie je kupovať matrace tam, kde ich možete aspoň 10 dní skúšať. Jedno ľahnutie v obchode naozaj nestačí na to, aby ste spoznali či vám bude matrac vyhovovať
Súhlasím so značkou Segum, za mňa sú to suverénne najlepšie matrace. Je to slovenská firma, čo je veľmi pozitívne, ale najmä som po nich siahla, pretože ide o 100 % prírodný produkt. Dnes je všade nechutne veľa chémie, zvažujeme, čo dáme našim
deťom na tanier a čím sa obklopíme doma, preto je dôležité, siahnuť po matraci, ktorý nebude zlepený chemickými lepidlami a podobne. Tieto sú vyrobené z kokosového vlákna a z kaučukovníkového mlieka, veľká spokojnosť.
Ahojte, tiež by ma to zaujímalo, momentálne sa ma (nás) to týka- kupujeme novú postel. Otázkou je, aký je naj matrac? Skúsenosti? Cena? Ďakujem.
@magda15 moc ďakujem za odpoveď, cez víkend sa tam plánujem ísť pozrieť 🙂 bodajby sme už zohnali! 🙂
So spomínaným Tropicem súhlasím. Sestra má od nich matrac a je spokojná. Ja osobne môžem odporučiť matrac z Drevočalu. Mám tady túto http://www.i-matrace.sk/1115-studena-pena-beata/ a naprosto mi vyhovuje.
Chcela by som sa Vás spýtať milé mamičky a ženy, či máte niektorá matrace od Segumu?? Vytypovali sme si u nich jeden z taštičkovými pružinami a premýšľame, či ich kúpiť, či budú kvalitné a dobré. Máte niektorá nejaké skúsenosti? Pýtam sa preto, lebo ten matrac je aj dosť drahý. Už vopred ďakujem za odpoveď 🙂
@1bambinko1 my od nich máme 😉 Čo konkrétne by ťa zaujímalo? Máme ich už viac rokov a vyhovujú nám. Sú pohodlné!
@ericka_l jeej ty si zlatá, že si mi napísala 🙂 V podstate by ma zaujímalo všetko! Hlavne to, aký máte vy od nich matrac, ako ti vyhovuje, koľko ťa vyšiel, ako dlho si musela naň čakať po objednaní, a tak... Inak ako sledujem, tak obidve tehuľkujeme 🙂 Ty máš o mesiac skôr termín 🙂🙂
@1bambinko1 v pohode, veď vidíš, že po dlhom čase odpisujem, nemala som vôbec čas sem chodiť☹ Drobec mi už dáva zabrať ☹ ☹ Snáď nevadí, aj keď už ste asi aj matrac objednali, či? Máme ten super kokos (kukni si na ich stránke, čo všetko obsahuje, nechce sa mi to hľadať a už si to vôbec nepamätám). Vyšiel nás cca 200€, lebo my sme si priplácali za BIO poťah a keďže my sme potrebovali štandartnú veľkosť, ktorú mali na sklade, sme nečakali vôbec. Ale keď chceš iný rozmer, tak približne týždeň sa čaká. Snáď som ti na všetky tvoje otázky odpovedala🙂
@1bambinko1 Ahoj, Ahoj.. Takto hneď zrána si tu blúdim a hľadám nejaké témy ohľadne detských matracov a našla som túto tvoju správu, kde sa pýtaš na matrace, ktoré máme dlhé roky aj my doma na manželskej posteli.. Môžem ti ich len doporučiť.. Je to ozajstná kvalita.. Rozmýšľam, že aj môjmu Benjaminkovi od nich objednám detský matrac, len na to sa chcem ešte popýtať iných mamičiek, že aké matrace svojím detičkam kupovali.. Vôbec neviem, aké sa doporučujú..
@ericka_l @wikiwiki ďakujem babuľky, že ste mi odpísali. Keďže som aj inde čítala, že od nich matrace sú veľmi dobré a kvalitné, rozhodla som sa a vybrala som si u nich. Boli sme osobne v ich predajni v Bratislave a poskúšali ich viacero. Už len čakáme, kedy nám ich doručia, keďže sme potrebovali atypické rozmery. A wikiwiki mali tam vystavené aj detské matrace, možno by ti pomohlo, keby si ich išla osobne pozrieť, hm?
@1bambinko1 A kdeže inde si o nich čítala?.. Viem, že majú aj detské matrace a aj som rozhodnutá, že objednám u nich.. Len som sa chcela mamičiek popýtať, aké kupovali matrace svojím deťom.. Či aj nejako špeciálne pozerali na zloženie alebo len najlacnejší.. Vôbec neviem, čo sa deťom odporúča..
@1bambinko1 a ktoré ste objednali?
Ahoj, my sme kúpili materasso, videli sme ho tu https://necenzurovane.sk/matrace/ a tak sme sa rozhodli. Predtým o bolo však tak, že sme boli na pochybách s touto značkou, no určite sa oplatí. Môžem odporúčať každému, kto ráno vstáva zlámaný a túži po pohodlnom odpočinku. Velmi sme spokojní
@wikiwiki vieš čo na zdraví som si čítala jednu diskusiu a tiež tam spomínali matrace od Segumu a potom ešte jeden článok na googli. Hovorím, že som si toho viacej naštudovala aby som sa náhodou neoklamala 🙂 🙂
@ericka_l vybrali sme si ten komfort punktoflex - na ňom sa nám najlepšie ležalo. A aj nám predajcovia povedali, že tento patrí medzi najlepší taštičkový matrac, keďže má vysoký počet pružiniek.
Necitam celu diskusiu. Zalezi aj kolko chcete investovat. Odporucam matrace Materasso. Su naozaj kvalitne. Rodicia maju 10rokov urcite a stale ako nove, nic neprelezane, maju tastickove pruziny. Treba si osobne vyskusat, kazdemu ine vyhovuje.
Ja tiez mam tastickove pruziny a novy matrac bude tiez z nich, pripadne z micro pruziniek.
@ivanamyl tie skoro všetci odporúčajú, čo sa čudujem. Lebo my keď sme vyberali a behali sme po viacerých predajniach tak nám dosť predajcovia nadávali na túto značku a po pravde, ani nám sa na nich neležalo tak dobre, ako na tých, ktoré sme vybrali. Ale tak aj pri tomto platí, že sto ľudí, sto názorov a každému vyhovuje nejaký iný.
@1bambinko1 teraz myslite znacku Materasso alebo tastickove matrace?

Ahoj, mne odporučila kamoška matrace od http://www.curem.sk/. Mám ho síce len pár týždňov, ale nikdy predtým som sa tak dobre nevyspala! Na ich stránke nájdeš podrobnejší popis produktov, ale odporúčam zájsť do kamennej predajne, najlepšie si vyberieš, keď sama vyskúšaš. 😉