Aký ste typ osobnosti z 16 MBTI personalities?
Konzul esfj-t. Celkom sedi
a manžel tiež to isté 🙂 my sme sa dvaja stretli 🙂
Mne vysiel mediator :D sedi.
Obhajca INFJ-A
architekt - INTJ -T
ESFJ-A
Kazdy rok ina. ;)
Logistik
ISTJ-T
Sedí 🙂
ENFJ - A protagonista 😄
INTP A logik, fakt sedi. uplne.
@dskjhfdlkdjhl aj mne, tiež to celkom sedí. Len mám A-čko , to neviem čo znamená, aký je v tom rozdiel
ISFP-T Dobrodruh 😀
Vedúca hahaha
@kvetinka75 Tiez mam A-cko, musis si to tam dalej rozkliknut a je tam rozdiel medzi A a T.
vedúci ESTJ-A samozrejme
už triedna na ZŠ to odhalila 😃💪
ISFT-P dobrodruh
ENFP-A, sedí to perfektne: žijeme, ako keby nebol zajtrajšok a nosíme výrazne farby… ano, červená blúzka a africké a také motívy to musí byť alebo aspoň červené topánky, rifle alebo niečo 😀
INFP-T mediátor ... zaujímavé, všetko čo som čítala presne pasovalo na mňa...4% populácia....potom sa čudujem že mi nikto nerozumie 😄😄🤦
Mediátor
@dskjhfdlkdjhl
@jenny224
@deti95060810 nejak tu je INTJ veľa nato, že by vás malo byť len mizivé pol percento žien v populácii.
Logistik
jeeej, test som si robila pred par rokmi. Hodnotu F/T mam hranicnu.
Najprv mi vyslo ENFP, ale po case uz ENTP.
@jakubrianka to je myslene oproti ostatnym, ktori su najviac zastupeni.
@kvetinka75 A - ze si asertivna. T - turbulentny. Ako zvladas situacie, či vybuchujes a pod.
@oranzovyvevericnik práve že všade som čítala, že menej ako jedno percento zo všetkých žien.
@jakubrianka stale je to dost v porovnani s celym svetom. Tie S-kove tvoria kazde cez 10% populacie.

sedí to 🙂 osobnosť veľmi zriedkavá... patrí medzi menej než jedno percento populácie 🙂 zaujímavé 🙂