Aký test bude treba od pondelka mimo potravín a drogérie?
zdravím aký test budem potrebovat od pondelka mimo potravín a drogerky ?? antigeni už nebudú stačiť??? to mám dať 65 euro za pcr alebo ísť do karanténi ak budem chcieť pcr zadarmo??? dik
@papillon_noir tak to je potom normálne na podanie sťažnosti že ju tam nepustili! 😡 Hajzli... Proste vyslovene predajňa pre zvieratá, žiadne OC
@cocolino234 A možno aj toho...citu.
@cocolino234 práve preto ľudia umierajú, že ich nikto nelieči. V okolí poznám dosť.
Asi ti nikto nezomrel na koronu, keď neveríš, ale mne áno. Sestra testuje a každým dňom je toho viac a viac..
@tehula2016 nemyslím si, že neockovani sú nejakí primitívi a stratené existencie. Týmto príspevkom iba dokazuješ, že tam patríš aj ty, či už očkovaná alebo nie. Takto sa snáď vyjadrujú iba prepnutí. Ostatní sa navzájom rešpektujú a dávajú na seba pozor.
Presne si to trafila ,ze mas prazdnu hlavicku . Vsetci tyto stupenci Fica a Kotlebu su jemne povedane taky prostejsi . Bohuzial mam to v okoli a vidim nazor
Mojej sesternici muz je na hranici zivota a smrti, maju male dieta a babo ale ano, je to vymysel, nikto to nema. Jeho mamicka bola taka konspiratorka a teraz narieka...co na to povedat, fakt...😔😪
@autorka
A ďalšia vagína sa dnes ozvala 🤦🏼♀️🤷♀️ v poslednom čase sa s nimi roztrhlo vrece 🤮🤷♀️.
Ja tiež nemám vo svojom okolí nikoho, kto by mal HIV /AIDS, leukémiu, alebo nejaké onko ochorenie ale neuveríš aj tak tie choroby existujú.
Ale zato mám vo svojom okolí veľmi veľa ľudí po/s covidom a post covid syndrómom. A manžel má plné covid aro takých hrdinov ako si ty. Tak tu prosím ťa netliachaj 💩💩 dvihni svoju riť a choď pomáhať do nemocnice na covid odd, samozrejme aj ty bez ochranných pomôcok, staraj sa o zomierajucich, rodine povedz, že ich rodičov, súrodencov zabil neexistujúci vírus 🤷♀️🤦🏼♀️. A potom choď s čistým svedomím domov.
Ako vravím, akceptujem ak sa niekto nechce dať očkovať kvôli normálnym dôvodom, ale toto čo tu plodí autorka, je na grc 🤮🤦🏼♀️ hanbí sa a dúfaj, že nikdy nebudeš potrebovať pomoc zdravotníkov
Ze cim visc ockovanych tym menej ockovanych? Preto su na plucnej ventilacii neockovani? Preto zomieraju neockovani?
Ked korona neexistuje tak kto zaplna nemocnice? Nejako figuranti? Len tak zo srandy rreprofilizuju lozka? A len tak zo strandy idu neockovani do nemocnice a daju sa napojit na ventilaciu? Ved neockovani by tym padom nemali do nemocnic ani pachnut a mali by ich zaplnit prave ti zaockovani ktorym skodi vakcina proti vymyslenej chorobe.
vidím že tu zas rozmýšľa len pár ľudí a poslušny smrady ani nevedia čo hovoria ale už som sa dosť nahovorila s takímito individuami a už som raz povedala že nemusím chodiť nikam stačí mi vidieť široké okolie v nemocniciach je plno??? a koho??? očkovaných si pozrite články a potom ludia s rakovinou čakaju a porovnávať rakovinu a chrípku je teda úspech darujem vám potlesk
Cize nemocnice su plne ockovanych? A ti su na plucnej ventilacii a zomieraju ano? Tak to pisu v clankoch? V ktorych napr?
Pozri sa na to tak od pondelka nikam nebudes moct ist, nakazit sa mozu aj ockovany ale urcite maju lahsi priebeh a neskoncia casto v nemocnici, ty sa nedas ockovat riskujes nie len svoje zdravie ale aj druhych
ešte aj články vám mam poslať hej?? keď vám človek chce pomôcť a poradiť tak sa smejete pomôžte si samy tak ako poslúchate 😘
@cocolino234 citujem: "No ja si myslim,ze už len fakt,ze v neockovanej skupine ludi je ovela vyssie percento primitivnych a slaboduchych osob o niecom svedčí" ... to ďaleko od podobného vyjadrenie nie je. Moje porozumenie je v poriadku, ale odkiaľ ty vieš, že je tam vacsina primitivnych a slaboduchych? Nejaká štúdia alebo výskum? Alebo jedna pani povedala? Aha, ty si to myslíš. Super. Toto vyjadrenie sa rovná asi vyjadreniu "si ovca" ?
A čím konkrétne si nám chcela pomôcť ?
ja si svoje zdravie chránim dostatočne a určite my k tomu nepomôže polročná vakcína alebo nejaká handra na tvári vy sa chrante ako chcete
Veď je toľko výnimiek,že vlastne všade chodiť vieš.
Ja neverím, že takéto niečo existuje, niekto s tak prízemným, tupým názorom na ochorenie, ktoré vo svete zabilo milióny ľudí 🤦🏼♀️🤦🏼♀️
@cocino235 prepáč, to malo byť pre
@tehula2016
Hej este aj clanky posli - nejaky zem a vek a hlavne spravy. Kazdy lekar a zdravotnik ktoreho poznam hovori ako to na oddeleni maju ale urcite vsetci klamu. Pravdu vedia a pisu len ti co v cervenych zonach neboli, ale oni vedia majlepsie. A vsetci lekari, zdravotnici aj iny personal si vymysla a klame - vsetci sa dohodli. A klamu tym padom ak riaditelia nemocnoc, ministerstvo, samospravy, media... aj vsetci ludia ktori prisli o svojich blizkych, aj ti co sami zazili tazky stav... vsetci klamu a len par ludi vie pravdu.
@autorka ty fetuješ lepidlo? Gramatiku máš takú hroznú,že na ženu až neuveriteľne. Tliachaš tu take hlúposti,že by ti mali odobrať volebné právo. Viac sa k tebe netreba ani vyjadrovať. Ty si sa totiž predviedla v “plnej parade”
Ked korona neexistuje, tak na co si sa testovala?
@tehula2016 ty si sa musela riadne silno do hlavy udrieť, keď takéto bludy dokážeš napísať 🙈🙉 hovorí ti niečo slobodná vôľa? Selektívne myslenie? Asi nie, však? Neočakávam odpoveď...to boli rečnícke otázky...!
@strongi no staci sa pozriet tuto na autorku resp. na protesty..ludia jak z 3.cenovej..uplne to vystihuje vyrok - velmi silnym argumentom pre mna nechat sa ockovat bol fakt,ze ked za par rokov zomriem na NU vakciny (ako tvrdi mnoho antivaxerov),neostanem tu so vsetkymi tymi dezolatmi a spasitelmi sveta..
@dievcacitajucelist ale ved ja respektujem slobodnu volu kazdeho..aj medzi neockovanymi je vela inteligentnych ludi..poznam ich mnoho..ale teda ked to vezmeme statisticky,tak prave ti ludia,co sa verejne buria proti ockovaniu,opatreniam su uz len na pohlad taki jednoduchsi,a ked otvoria usta,nedajboze nieco napisu tak proste IQ tak 80..a stve ma ze ma takych hlupych ludi doplacaju zdravotnici..
@tehula2016 ja niesom očkovaná a ani sa nedám zaočkovať, avšak dodržiavam všetky opatrenia, ktoré vláda určí a poznám kopec ľudí, ktorí taktiež uplatňujú svoje právo slobodnej vôle a niesu zaočkovaní...a určite to niesu primitivi!

@cocolino234 Každý názor sa ráta. Všetko je otázka priorít a pohľadu.