Aký trest pre škôlkára, keď neposlúcha?
Čaute aký trest je vhodný pre dieťa vo veku 5 rokov keď neposlúcha? Keď vystrája a škodí súrodencovi alebo keď trucuje odvráva a je agresívne? 🙄 Urobí niečo dobre tak dostane odmenu ale logicky to musí platiť aj naopak aby sa to dieťa naučilo že si musí niesť následky keď urobí niečo čo sa nemá. Ďakujem 🙂
Prečítaj si na túto tému nejaké knižky a niečo ti už z toho sadne. Toto je dosť komplexná téma o ktorej sa oplatí vedieť viac
Ja mam 5 rocneho syna priatel 5 rocnu dceru ....my davame deti sediet alebo robia kolecka ze sa prechadzaju ...snazime im davat take tresty aby vedeli sem tam vlazna voda vecer v sprche pomaha alebo studenou vodou pocas dna umyt tvar ..a jednu dobu si balily hracky do tasiek ...ale najprv si ich zavolam zistim co sa stalo ak to nevidim len pocujem hadku najcastejsie ked som na wc 😂😂 a ked to vidim dohovarame porozpravame sa ..alebo si dame kody ze poviem cislo 5 a vedia ze uz maju 5 rokou ze sa maju skludnit
@bea22196 moja by mi dala kolecko jej oblubenu cinnost to by ani nebol trest a ked ju zavriem do izby tak tam vresti ze urcite susedia posielaju socialku. Toto neplati na hyper aktivnejsie deti
@katulienkax
Ja mam doma tiez hyper...a funguje to vsetko ale kazde dieta je ine treba skusat

Ako tak citam, skusili ste skoro vsetko, okrem upokojenia sa tym, ze k nej klaknete, na jej uroven a objimete ju. Proste sa jej laskavo nespytate, co sa deje. Ja viem, je to velmi take, hlavne, Ked ma clovek nervy napnute a hnev nim lomcuje. A radila by some netrestat, ak ublizi mladsiemu surodencovi. Co si z toho odnesie? Ze tiez ho moze trestat za "nevhodne" spravanie