icon

Aký tringelt tetovačovi?

20. aug 2023

Ahojte, idem si dat tetovanie a vobec neviem ci vobec a kolko dat tringelt taterovi. Povedzme, ze kerka bude stat cca 350eur. Kolko mam dat?

mamamasama
•
20. aug 2023

350€

kris_tin257
•
20. aug 2023

Hmmm nikdy som nepočula o tringelte u tatera, veď celých tých 350€ za tetovanie bude 'tringelt', keďže 99% taterov to nehádže do pokladne a nedáva ti blok 😊

autor
•
20. aug 2023

“Tringelt”
Urcite mu chcem dat viac ako si vypyta, len neviem kolko

tosomja
•
20. aug 2023

Tak daj 400e keď mu je málo 350e 🙈

isadoraisa
•
20. aug 2023

Dala by som 10 navyše, viac netreba podľa mňa

nika83k
•
20. aug 2023

Ak mu chces dať viac tak daj koľko myslíš,to nieje ako v gastre,že ohodnotiš obsluhu, spokojnosť,servis chutné jedlo,rýchlosť,záujem ako o hosťa 😉 jeho "tringelt"bude jeho práca, ktorú budeš nosiť na sebe,či už bude pekná alebo nie....

lucylaw
•
20. aug 2023

Tak to už je úplne na tebe,koľko mu dáš navyše,ja som nikdy nedávala viac,ako si tater vypýtal,preto podľa mňa ani nie je nejaké zaužívané %,koľko by sa dával taterovi tringelt ako je to napríklad u čašníkov..Takže daj mu koľko považuješ za vhodné..

karinka223
•
Odpoveď bola odstránená
•
beatrixx1525
•
20. aug 2023

Svojmu dávam 10% ale to je dobrý známy a som rada keď mu môžem dať niečo navyše. Cudziemu by som možno nedala nič navyše ak by som fakt nebola nad mieru spokojná s prácou

janka_266
•
20. aug 2023

Čakám na deň, kedy mne niekto dá tringelt za moju prácu 😃lebo 350€ mu nestačí?? Či ako prečo dávať peniaze za niečo, čoho cena je stanovená? A keď sa vám to nebude páčiť, tak aj tak mu ho dáte? 😃

sissy27
•
20. aug 2023

Nevidim dovod nechavat tringelt taterovi, ale ked uz mas tu potrebu, tak podla svojho uvazenia a kolko ti penazenka dovoli. A samozrejme aby to aj nevyzeralo divne, tak povedzme aspon 10%

h2
•
20. aug 2023

Akože prečo? Lebo 350€ za jednu kerku je asi málo a treba mu dať viac?!

mirka414
•
20. aug 2023

Vo Švajčiarsku dávam 10€ aj kadernikovi a aj môjmu tatérovi lebo obaja moji chalani si to zaslúžia 😉neriešim či im da niekto viac alebo menej ,ale ja mám pocit,že vždy keď si zmyslím ich zasa navštíviť nikdy mi nepovedia nie a vždy dostanem super datum ktorý mi pasuje

konikkon
•
20. aug 2023

@mirka414 fuuuha 😯

raffaella
•
20. aug 2023

@mirka414 to je normálne klasické permanentné tetovanie navždy?

autor
•
21. aug 2023

Kks, som netusila, ze taka nevinna otazka nastve tolko zien…si svoje sracky nejako spracujte v hlave paneboze a nevypluvajte to tu na mk.
Normalne som sa opytala, ci sa dava nieco navyse, nie je to nakup v obchode alebo cez eshop. Je to moj znamy a jeho tetovania su vzdy krasne, je to proste umelec, tak neviem ako to v tejto brandzi chodi.
Ale dik za normalne odpovede

mirka414
•
21. aug 2023

@raffaella ano 😉an toto original obrázok od dcérky je už v žalostnom stave tak som sa rozhodla takto si ho uchovať na ruke navzdy .S s motylmi je na pamiatku jedného chlapca ktorí tragicky zomrel 😔a Olaf je jednoducho láska 😉a môj tatér je s tringeltom 10,- € vždy spokojný (cena tetovania je cca od 200-250€ podľa veľkosti a použitých farieb) a tak mu k tomu pridám vždy 10€ a spokojnost na oboch stranách

mirka414
•
21. aug 2023

Si na konikovi 😂..tiež ma tie odpovede prekvapili 🤪

mirka414
•
21. aug 2023

@konikkon nieje to až take veľké ako sa možno zdá 😉ak mám tričko s normálnym rukávom tak je vidieť len kúsok a to bol aj môj plan ..

mirka414
•
21. aug 2023

@konikkon tie postavičky sú veľké cca 5-8 cm naozaj to nieje až tak moc vidieť keď mám bežne oblečenie

konikkon
•
22. aug 2023

@mirka414 je to milé 😉