icon

Aký význam má prsteň na retiazke?

kladka08642
20. feb 2021

Aký má význam na retiazke prsteň

sissy27
•
20. feb 2021

@kladka08642 význam žiadny. Ale niekomu prsteň na prste vadí, niekomu nesedí veľkosť, niekto kvôli práci nemôže nosiť, tak si ho zavesí na retiazku.

ankaanka1977
•
Autor odpoveď zmazal
•
goodidea
•
21. feb 2021

@kladka08642 jeden prsteň vládne..jeden všetkým káže...jeden všetkých spojí v zemi zvanej Mordor ( Pán prsteňov 🙂

sissy27
•
21. feb 2021

@ankaanka1977 asi mu je blbé nosiť ho na prste keď súvisí s tebou a zároveň ho nechce hodiť do kanála 🤷‍♀️
Ja žasnem, nad čím všetkým sú ženy schopné rozmýšľať. Keby niektoré toľko rozmýšľali nad tým, s kým si robia dieťa a koho si berú za manžela ...

opica_skorica
•
21. feb 2021

@kladka08642 napriklad muz elektrikar nemoze ho mat pri praci na ruke.... rozne dovody....

wokokoza
•
21. feb 2021

@opica_skorica Hej podobne aj môj brat nosí pre toto na retiazke 😉

10zabka
•
21. feb 2021

moja kmotra nosí manželov na retiazke, odkedy je vdova. S tým som sa stretla už u viacerých žien.

malinka158
•
21. feb 2021

Moj muz dostal prsten po svojom zosnulom otcovi na narodeniny. On ho nosit memohol, tak som ho nosila ja na retiazke. Jeho to potesilo, ked ho videl u mna stale mu to pripominalo otca

sasanka605
•
21. feb 2021

Mne vadil na prste tak som ho mala na retiazke, hlbsi vyznam to nemalo

lenka2710
•
21. feb 2021

@kladka08642 keď sme sa s priateľom zasnubili, odišla som do zahraničia na par mesiacov a bála som sa, že ho stratím, keďže som robila na bare a vo vode poháre umyvala atď, tak som si ho dala na retiazku, iny význam v tom nevidim, proste sa dotyčný asi boji, že ho stratí 🤷‍♀️

ajsha123
•
21. feb 2021

Ja som včera videla jeden film, kde hl.hrdinka mala prsteň na retiazke preto, aby bol pri srdci (ze na svojho manžela nezabudla - stále ho milovala, aj keď on sa s ňou rozviedol)... Tak asi aj takáto možnosť môže byť, nielen praktické dôvody...

ankaanka1977
•
Autor odpoveď zmazal
•
vollino5
•
21. feb 2021

podľa mna je to iba taký symbol a niečo, čo chce mať človek pri sebe, ale na prste mu to vadí

essenceee
•
23. okt 2021

podla mna žiadny, len sa nezmesti na prst tak je na retiazke. Takto to nosi aj moja sestra. Pribrala po porode a obručka je jej mala a kedže ju ma s diamantami, tak ju nosi na retiazke